Honnan lehet tudni, az ember, hogy szeretem - női válaszok

Ma írok nem nagyon cikket, mint válasz egy levelet egy olvasó, amelyben volt néhány kérdés számomra. Ezek a kérdések alapvetően jellemző elég, így én szentelte egész cikk válaszolni rájuk. Térjünk át a levelet, amelynek szövege megjelenik dőlt.- Azt írja, hogy „az emberek kell, hogy nyíltan beszéltek arról, vágyaikat, anélkül, hogy tippeket”, de tudok adni sok példa van, ahol éppen a női ravaszság és tippeket jól működött többé. Például a barátom akart egy új parfümöt, és ahelyett, hogy csak „Azt akarom, hogy parfüm” kezdte, hogy manipulálják a barátja: „Ó, milyen nagy szellemek, mint szerettem volna őket.”

- És mi a kérdés? A lány azt mondta, hogy a fiatalember, hogy „milyen nagy szellemek, mint szerettem volna őket.”

Hol van a célzást? Véleményem minden nagyon egyszerű és őszinte. Azt is mondhatjuk, hogy ez nehéz arra gondolni, egyenesség. Ha minden nő a világ fogják kifejezni ugyanazt a „tippeket”, mint a lány a példát, a közös élet a férfiak és a nők a világ lesz 20 százalék boldog és gondtalan. Igazából erre, és hívja a nők többsége. Beszélnek közvetlenül mintegy vágyaikat, mert a férfiak általában nem értik meg.

Úgy szokott lenni, hogy a szerelem az első srác kell ismerni, és most gyakran kell a kezdeményezést a kezében lányok. Prude nem merik mondani szimpátia, mert nem tudják, hogyan kell megtalálni a megfelelő szavakat, és nem néz ostoba. Tény, hogy nem lehet félénk. Meg kell érezni bizalmát. Ha úgy gondolja, hogy az érzések nem kölcsönös, nézni az ember. Vannak az úgynevezett jelei szimpátia. Csak meg kell nézni, majd ügyelve a kölcsönösség, ez biztos, hogy egy lépést előre.

A férfiak, van egy funkció, amely nem ismeri a nők többsége. Férfiak nagy nehézséget felismerni az érzéseiket, mert leggyakrabban ezek nagyon enyhe. Sok pillanat az élet egy ember nem érez semmit egyáltalán. Annak érdekében, hogy lenne valami, hogy „érzi” az ember kell törekednie, érzések kell nagyon erős: a szenvedélyes szerelem vagy legyőzni a kedvenc focicsapat :)

Tehát, ha azt szeretné tudni, hogy mi az igazán érez az ember bármilyen okból, hogy neki összpontosítani ezt az igényt. „Mit gondolsz róla ....”

A legvalószínűbb, hogy nem fogja megúszni ezt érzelmi reakció. mind a barátai, de legalább lesz egy kezdete egy párbeszéd, mert sokkal könnyebb ossz gondolataimat, mint az érzéseidet.3. Ha mondok valamit, és a tetteim vannak ellentétes ezekkel a szavakkal, figyelni, hogy a cselekvés, az igazat

2. Ha készen áll, hogy elmondja egy srác, hogy tetszik neki, mi megmutatjuk, néhány lehetőség

Ítélve az a tény, hogy olvasod ezt a cikket, akkor inkább azt mondom, hogy közvetlenül és egyértelműen.

Honnan lehet tudni, az ember, hogy szeretem - női válaszok

Ne feledd! Ruha, haj, kezek és a körmök - mindennek tökéletesnek kell lennie. Még kecses járása nem lesz képes felhívni magára a figyelmet, amikor a lány gyűrött ruhában és szakadt a táskájából csattal.

4. Ha Gondolj férfi, próbálja mosolyogni, annak ellenére, hogy a félénkség és a vágy, hogy a titkos szimpátia. Ez könnyen megmondani, ahol a nyílt mosoly, és ahol egy hamis. Nyitott szemmel izzó mosoly. Próbáld mosoly és a szemet. Ez egyszerű, akkor is gyakorolni otthon. Emiatt a partnere minden bizonnyal úgy érzi, a pozitív hozzáállás tőled.

5. Vegyünk egy rövid, de egy közeli pillantást a férfi. Azonnal belenéz a szemébe, elfordul, és szégyenlősen elmosolyodott. ott szerencsejáték ötlet a fejében a férfiak, a lefolytatott ellenőrzés. Azt akarja, hogy megtudja, mi az, ami.

Tollászkodás gesztusok. Továbbá ne feledkezzünk meg a hölgyek tollászkodás gesztusok - érzéki fekvő szőr az arcán, módosított a haj, a csukló bemutató, lengő csípője járás közben.

Mosolygó szemek. A találkozók a férfi mosolyogva, akkor is, ha nagyon zavaros, vagy tudat alatt elrejteni kívánt együttérzésüket. Próbáld mosoly és a szemet. A férfi biztosan érezni áradó akkor pozitív energiát.

Talán egy beszélgetés bók?
Ön segített így van, akkor - egy igazi férfi it.d, jó nézni a kezét, ha dolgozik it.d.
Akkor elkezd beszélgetni magának, és ez is beszélgetni - egyszerű, megemlíteni, hogy a válás a férjétől.
És csavar valamit - milyen kár, hogy olyan kevés a jó emberek a mi időnkben, hogy megfeleljen, mint a te ..
Ja, és megtudja, nős-e vagy sem.
Elmondhatjuk, például: Szerencsés a felesége és a családja, mindig egészséges gyermek lesz felügyelete alatt a pápa.
Azt lehet mondani, hogy igen, ez az. Vagy azt mondja, hogy még nem házas.

Valahogy az volt a benyomása, talán tévedek, de mégis, mondd meg nekik, hogy az orvosok - nem szakadt nihilistákkal hogy ha tetszett egy nő, ő találta volna ki róla.

- Ha egyik módja, hogy elmondja az ember -, hogy tetszik nem segít, csak mondja ki együttérzését. Jelenleg 3 lehetőség:

Előbb vagy utóbb, az őrült zaskreschet fogak és javasoljuk, hogy menj és nézd normális, hiszen nedotyagivaet. Vagy vezet párhuzamosan a lány, aki jobb véleménnyel van róla, vagy legalábbis úgy tesz, mintha.

Szeretné őszinte választ? „Úgy nézel ki, mint egy kurva, én szeretem.” „Általában szép, de ha szükség van két mérettel nagyobb.” „Mosódjatok mint egy transznemű”. „Az arcod kékes benne.” „Édesanyám ott van.” „Te jó, de a katona mini láb jobb nem viselni.” A férfiak nem razzyavy figyelmetlen, ők egyszerűen szűrjük Bazaar, jogosan tartva a reakció, hogy az igazság.