Honnan tudod, hogy a baba neme szerint szívverés

Honnan tudod, hogy a baba neme szerint szívverés

Honnan tudod, hogy a baba neme szerint szívverés
Az első napon a terhesség és a szülés egy baba nagyon gyakran a szülők úgy gondolták, hogy mi azonos nemű legyen a gyerek. Amellett, hogy a hagyományos ultrahang, hogy meghatározzák baba neme is, amely több a legnépszerűbb módszerek. Ma ebben a cikkben mi megmondjuk körülbelül egy leggyakoribb népi módszer - nevezetesen, hogy hogyan tud a baba neme szerint szívverés.- számolja meg a percenkénti szívverés. Sokan azt állítják, hogy a lányok szíve ver sokkal gyorsabb, mint a fiúk. Például, egy lány a pulzusszám között negyvenegy 100-150 ütés percenként, és a fiú meg kell körülbelül százhúsz veri egy percet. De érdemes megjegyezni, hogy nem lehet tudni, hogy pontosan mikor kell végezni egy ilyen vizsgálatot, hogy pontos eredményt. Valaki azt mondja, hogy a terhességi kor legalább húsz hét, míg mások azt mondják, valójában egy módszer magunkat a szülés során;- hallgatni a szívverését. A fiúk szíve ütemesen, méret, és így megfelel a ritmust a szívverés anya. Szívem dobog kiszámíthatatlanul és az anyai ritmus nem alkalmas a lányok;

- meghatározzák a magzati helyen. Ezen elmélet szerint, a fiúk és a lányok nagyon másképp helyezkedik az anyaméhben. Ha a pulzusszám hallatszik a bal oldalon, az azt jelenti, hogy egy fiú, és a jobb oldalon - egy lány.

Honnan tudod, hogy a baba neme szerint szívverés
Ne higgy abban, amit lehet pontosan meghatározni a neme a babának a szívverés, vagy sem, mindenki maga dönti el. A modern orvostudomány technikák, mint meghatározás természetesen elismeri és hangsúlyozza azt a tényt, hogy még az Egyesült Államok rossz kérdésre a gyermek neme, és a legpontosabb eredményt adhat egy nagyon invazív diagnózisa vagy 3D ultrahang. Mivel a 3D ultrahang is nagyon szorosan megismerkedett jövendő baba, és még látni a arcának.

Az orvosok a módszerek meghatározása a szex a baba a magzati szív, azt mondják, hogy függ a terhességi kor, az állam a magzatra a méhben, és még a helyzetét egy terhes idején neki meghallgatásra. Ezért határozza meg a neme a babának oly módon, hogy száz százalékig nem mindig.

Lásd még: