Honnan tudod, hogy ellátogatott az őrangyal 11 jelek

Honnan tudod, hogy ellátogatott az őrangyal 11 jelek

Az ötlet, hogy egy őrangyal vigyáz ránk, hozhat nagy békét. Egyesek úgy vélik, hogy legyen egy szellemi lény, míg mások úgy vélik, hogy ez a lélek egy elhunyt szeretett, amely segít bennünket az életben. De még ha valaki hisz az angyalokban, vagy azt sejteti, hogy létezik, akkor nagyon nehéz megmondani, hogy mikor lesz a következő.Mint tudod, vannak egyszerű módja, hogy megtudja a nevét, a őrangyala. Hasonlóképpen, vannak sok jel, hogy pont az a látogatást. Ezek a tünetek figyelmeztető sok hívő az évek során. Most megtanulhatod, hogyan kell meghatározni, hogy mi egy őrangyal meglátogatott. Talán nem hívő abban a pillanatban, de ezek a tünetek jelennek meg, minden nap az egész életed is segít választ találni a kérdésekre, hogy már keresett.

Honnan tudod, hogy ellátogatott az őrangyal 11 jelek

Őrangyal jön hozzád egy álom

Sokan azt hiszik, hogy az álmok - ez az ablak a lelkünknek. De beszélhetünk a jelenléte őrangyala. A vallásos emberek azt mondják, egy angyal látogasson álmodban. Így aztán közli, hogy figyel. Ez hagyhatnak néhány üzenetet, vagy egyszerűen kijelentik, hogy jelenlétét.

Látod furcsa színű golyókat

Ha azt látja, megmagyarázhatatlan fényeket vagy idegen labda, akkor gondolni kezdve látási problémákat. Mindazonáltal a hívők mondják, ezek a golyók és fények módon mozgatni az angyalok. Láthatjuk a labdát a mindennapi életben, vagy fedezze fel a képeket, ő lebeg körül. Sokan azt állítják, hogy ezek a különleges fények biztos jele, hogy Ön védelme alatt egy angyal.

Úgy érzi, egy hirtelen szaga Ha nem tudja megmagyarázni a váratlan szag, lehet, hogy jelenlétét jelzi egy angyal. A hívők úgy ezeket a kellemes édes ízek lehet egy módja, hogy használja a angyalt, hogy segédkezet és bejelenti, hogy ő veled. A szagát a finom ételek, virágok vagy parfüm, amelyet gyakran használnak közel van halott.

Honnan tudod, hogy ellátogatott az őrangyal 11 jelek


Meg fogja találni a fehér toll

A toll egy biztonságos és megbízható módon a angyalát, hogy mutassa meg a jelenlétüket. Ez a jel tekinthető a leggyakoribb srdi azok, akik elhagyják az angyalok. Fehér toll lehet az utat még a legvalószínűtlenebb helyen, és jön, amikor a legnagyobb szükségük van támogatásra. Tehát az angyal segítségével tudja, hogy ott van, és te nem vagy egyedül.

A gyerek azt látja, amit nem tudsz

Gyermekek és háziállatok témához őrangyalok, még ha mások nem veszik észre semmit. Azt mondják, hogy az angyalok, hogy a gyermekek és az állatok nyugalmi állapotban. Láthatjuk, milyen az állat úgy néz ki, egy meghatározott helyen a szobában, vagy a gyermek mosolyog valaki, bár nem láthatja senki ezen a ponton. Ha azt észleli, hogy a gyermek olyan, mint beszél valakivel, és nem látja az egyik, akkor az angyal most melletted.

Láthatjuk egy angyal a felhők

Mint egy gyerek, lehet, hogy töltött sok időt próbál felismerni néhány számadat a felhők. De egyesek azt állítják, hogy valamilyen formában a felhők jele lehet egy angyal-hranitelya.Oblaka jelenléte valóban hasonlít egy angyal, vagy egyéb szép formájú, például szív- vagy más szimbólumot, hogy van értelme, hogy Önt személyesen.

Honnan tudod, hogy ellátogatott az őrangyal 11 jelek

Látod száma angyalok nyilvános helyeken

Valóban gyakori módja, amely az angyal megpróbálja felhívni a figyelmét - ez a szám. Ez lehet a számok, amelyek fontosak az Ön számára személyesen, mint például a születésnapok és évfordulók, vagy mágikus ismétlődő számok, mint a „333” vagy „11:11”. Ezek a számok jelennek meg a mindennapi helyzetekben, és lehet egy módja annak, hogy a letétkezelő magára a figyelmet.

Úgy érzi, furcsa hőmérséklet-változás

Mint a megmagyarázhatatlan szagok, a hőmérséklet-változás jelenlétére utalhat egy angyal. Az emberek úgy érzik ezek a változások különböző módokon. Lehet érezni egy furcsa hidegség vagy hirtelen meleg. Így az angyal ad megnyugtató ölelés.

Hallod az elfojtott hangokra

Nem lehet szó beszélni őrangyala. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem próbálja meg, hogy kommunikáljon veled. Azok, akik hisznek az angyalokban, mondják, hogy hallani fojtott hangokat, nyugodt légkörben. Ez a távoli tompa hang azt jelenti, hogy az angyal próbál beszélni. Vagy ez csak egy módja annak biztosítására, hogy ő közel van.

Honnan tudod, hogy ellátogatott az őrangyal 11 jelek

Úgy érzi, hogy nem vagyunk egyedül

Minden ember időről időre tapasztalható érzés, hogy nincs egyedül. Lehet, hogy csak egy hatodik érzék, vagy keverjük a szőr a tarkó. Sok hívő valóban úgy érzi, ha egy őrangyal velük. Azt mondják, hogy tisztában vannak a jelenlétében az angyalok, akkor is, ha egyedül az üres szobában.

Úgy érzi, a bizsergés a fejtetőn

Sok hívő számolt be még egy külön - bizsergés a fej hátsó részét. Meg lehet venni a forma hirtelen hő. Sokan mondják, hogy között, a korona és a őrangyala van egy erős kapcsolatot. A bizsergő érzés lehet mondani, hogy az angyal akar beszélni.