Horoszkóp boszorkány ahogy boszorkány mágikus boszorkányok

Horoszkóp boszorkány ahogy boszorkány mágikus boszorkányok
A férfiak többnyire középpontjában a racionalitás és a logika, a nők - a irracionalitás és az intuíció. Ezért a nők gyakran folyamodnak mágikus és prediktív gyakorlatokat. Ritkán néhány lány nem próbálja meg kitalálni, vagy nem érdekli a technikák a szerelmi varázslat. Sok nő okkult ajándék anélkül, hogy észrevennénk, mások használják őket tudatosan. Minden nő él egy boszorkány, jó vagy rossz, mert a hatalom a mágia lehet használni az üzleti életben. Boszorkányok horoszkóp mesél a mágikus képességekkel képviselőinek 12 állatövi jegy, és a fajta varázslat. hogy azok a legalkalmasabbak.Horoszkóp boszorkány ahogy boszorkány mágikus boszorkányok
Witch Tűz: Kos, Oroszlán, Nyilas
Tűz - Az első elem a mágia. Tűz nélkül nem csinál szinte minden klasszikus rituális mágia. Fire - egy szimbólum az aktív élet energia lehet irányítani létrehozása, hanem sokkal inkább a pusztítás. Tűz boszorkányok kell különösen ügyes alkalmazása ő ajándéka, hogy nem sértik az ártatlan.

Kos
Kos - a legtöbb energiát erős boszorkányság állatöv jel. Kos energia lehetővé teszi, hogy befolyásolja a távolság, hogy alárendelt akarata, hogy kövesse a vágyait, azt tervezi, hogy ideges ellenfelek, legyőzni vagy büntetik ellenséget.

Kos is védi a fém elem, így sikeresen át a rituálék, amely egy mágikus késsel - Atam.

oroszlán
Második legerősebb tüzes boszorkány leginkább értenek szerelmi varázslás. Oroszlán szeret, hogy szeressenek, csak szeress és aktívan bevonja más előnyöket saját maguk és szeretteik. Mesterien végrehajtott mágikus rítusok, ahol gyertyák és elégették a növényeket. A oltára mindig a tüzet. És a gyógyító erejét, hogy sikeresen vegye a szemmel verés, sérülés, és tisztítsa meg a helyszínen a negatív.

Nyilas
Nyilas - a jelképe céltudatos erő, amely, mint egy nyíl, hat a hosszú távú. Ez is egy jele a terjeszkedés és a keresés, így Nyilas alá Etnikai mágia - különleges rituálék és mágikus kellékek kölcsönzött más kultúrák, mint például a titokzatos és kegyetlen és színes mágikus vudu.

Nyilas sikeresen szintetizálja a tudás a különböző forrásokból származó, kiemelve a leghasznosabb és öntsük felesleges.

Horoszkóp boszorkány ahogy boszorkány mágikus boszorkányok
Föld boszorkány: Bika, Szűz, Bak

Land - az alapja és támogatása Magic, a legközelebb a természet elemeit. Föld boszorkány fordul a természet, erőt merítve a kőzetek, ásványok és a növények. Mágikus leginkább közel áll a valós világban, a fő célja a rituálék - gyakorlati előnyeit.

Bika
Taurus megfelel Applied Magic - szintézisét különböző gyakorlatokat annak érdekében, hogy vonzza a pénz és értéktárgyak, szükséges feltételek megteremtése a siker és a jólét. Taurus nő - nem csak szereti az anyagi jólét, hanem egy nagy háziasszony. Ezért a Föld boszorkány Taurus gyakran folyamodnak otthon mágikus főzet ez olyan, mint a főzés receptek, hogy képes elbűvölni a finom ételek és italok, valamint a titkos mágikus tárgyak segítségével érjük el rendes menet és a csapokat.Szűz
Földi boszorkány Virgo is értenek készpénz és háztartási varázslat, de az érdeklődő elme, és képes megragadni a aprólékosság mossuk tarot és azok legkisebb árnyalatokat. Ezen túlmenően, a Virgin, ismert különleges csemege az egészségre, tudni, hogy a jótékony tulajdonságait a gyógynövények és a kövek, sikeresen gyakorolni nem hagyományos módszerek gyógyszer: homeopátia, fitoterápia, lithotherapy.

Bak
Bak bezár magic természetes energia kristályok. Azok oltár vagy az asztal csillogó kristálygömb. Crystal - forrása kinyilatkoztatás a Bak. Ez kabalája. és eszközt a gyógyulás és az expozíciót, Ouija kommunikációs eszköz, és figyelemmel a meditáció. Witch-bak nyugodtan kivonat és átirányítja az energiát a kövek, fű és a fák, és kap választ a kérdésekre mágneses inga.

Horoszkóp boszorkány ahogy boszorkány mágikus boszorkányok
Air Witch: Gemini, Mérleg, Vízöntő.
Air - információs elem, nem csak az asztrológiában, de a varázslat. Air - karmester mentális képek és információk a finom tervek, valamint a védőszentje a beszéd és az írás. Ezért Air boszorkányok gyakran tanulnak prediktív rendszer, és a mágikus jelek és feliratok, varázsa, és varázslatokat - a leghatékonyabb.

Ikrek
A legfurcsább az Air boszorkányok inkább megoldani ötletes kombinációja rúnák, kártyák, kacskaringó kávézacc, viaszt és egyéb anyagok jóslás. Ez boszorkány olvas sokat és folyamatosan javult. Mindig balra a következő könyvet varázslat. A legintelligensebb boszorkány védjegy sikeresen felfogni asztrológia és a Kabbala.

Mérleg
Esztéticizmussal boszorkány szeretője színek, ízek és illatok. Tudja, hogyan kell legyőzni a gyönyörű szertartás, tiszteletben tartva minden szabályt szertartásos mágia. Szellemekkel beszél, mint egy igazi hölgy, nem megfeledkezve a mágikus etikett.

A legtöbb lány dolgoznak ki rituálék vonzza a szépség és a szexualitás, a szerelem varázslatok és rituálék a teljesítmény pozitív vágyak.

Vízöntő
Legkreatívabb boszorkány. Annak ellenére, hogy nagyobb figyelmet a hagyományos mágia, inkább a személyesen kidolgozott technikákat. Imádja kísérletezni. Ügyesen ötvözi a régi és az új. A „den”, mint az alkímia labor, mint általában, ő tartja a napló vagy létrehozhat saját kézzel készített könyv - grimoire leírja a mágikus kezeléseket tartalmazó mágikus receptek, jelek és szövegek hivatkozni szellemek és démonok.

Horoszkóp boszorkány ahogy boszorkány mágikus boszorkányok
Víz Witch: Rák, Skorpió, Halak
Víz - a leggyorsabb vezeték energiák és legeredményesebb eleme varázslat. Annak tulajdonságait használják létrehozása és megszüntetése, mintha halott és az élő víz. Víz nélkül nem lehet csinálni sok a rituálék, csésze vagy tál víz hat fontos tulajdonság mágikus manipuláció.

rák
Rák - a jele médiumok és tisztánlátók. Víz Witch - a legérzékenyebb és ügyesen kivonatok információ a finomabb világban, kinyilatkoztatást kapott a szesz, az álmok, a tükrök és egyéb csillogó, irizáló és a víz felszínén. A gyakorlatban, a női mágia, lehet nevezni a klasszikus és konzervatív, mert a rituálé, ő összpontosít a fázisok a hold, egy speciális erő ad a Hold istennő.

Skorpió
A legszexisebb boszorkány, úgy, hogy képes elbűvölni egyetlen pillantással, anélkül, hogy a mágia. Ő volt az erő alatt a legveszélyesebb rituális, ez jobban érdekli a világ a síron túl, a fekete mágia és démonológia. Különösen kedves a holt lelkek, hogy adjon meg egy fontos információ, parfüm - által okozott vagy jön egy álom. És ez nem áll a szertartás a démonok, ő inkább nem imádják, és vonzza a szolgáltatást.

hal
A legromantikusabb Water Witch, amely az úgynevezett mágikus Wicca - neo-pogány varázslat, amelynek alapja az istentisztelet a természet. Ez a fajta mágia alkalmas a városi életmód. Altar Fish Witch felszerelt és hagyományosan orientált a négy égtáj, a szimbólumokat és attribútumokat a négy mágikus elemek - a víz és a tűz, a levegő és a föld: egy tál víz, gyertya, füstölő, kövek és a sót. És hála a kreatív tehetségeket termel eredeti báját, amulettek és talizmánok. Egy rajongó a meditatív zene, átitatva a természet hangjai.