Hosszú árnyékok - ingyen letölthető

Lightning macskák leselkednek egyre nehezebben. Az óra tárgyalás ThunderClan ismét győződve arról, hogy vezető Firestar - a legnemesebb, a jó és bölcs macska a világon.Törzs Shadows támadható varázsa Sola és megváltoztatja annak magatartása a katonai törvény.

Holly, Lionblaze és veréb, hogy kitaláljam, hogyan kell menteni szomszédok befolyása egy furcsa macska. Egészen véletlenül unokák Firestar titkait a múlt, ami képes elpusztítani a megszokott életét.

letöltés online

Vásárlás nyomtatott könyv

Olvassa online szállásfoglalás

... Több, mint sivár pusztaságot a szél fütyült, az eső kötözés a földre. Nedves fű kemény snikla unalmas, és több mint a bankok a fortyogó patak az esőben vált egy tó.

A tó szélén ült egy nagy barsuchiha. Úgy tűnt, hogy nem vette észre sem az eső, sem éles széllökések. Barsuchiha tartotta a szemét a víz, mint egy fűrész benne valami több, mint tükrözi az ég elhúzódó alacsony, szürke felhők. Végül barsuchiha felemelte a fejét.

- Azért jöttem - ez dübörgött.

Ugyanabban a pillanatban hátulról a sziklák meg egy fekete macskát. Alkonyatkor, úgy tűnt, egy árnyék, de az ő mancsát áramlott csillagos ragyogását. Ezt követte egy nagy ezüst macska meglepett zöld szem. Ítélve ő zavartan elme, ő nem várható, hogy itt barsuchihu. Starlight csillogó haját, csinál egy macska, mint egy kísértet, szövött ki az eső.

- Mit csinálunk itt? - Megkérdeztem az ezüst macskát, és a hangja rekedt, mintha hosszú hallgatás után. - Ilyenkor az a legjobb, hogy elrejtse a meleg sátorban.

- pontosabban River - black cat bólintott. - Aki csak történt, hogy minket innen ugyanebben a korban? Most még egy róka ül lyukak, nem is beszélve a macskák!

- Te hívott engem - volt egy tompa hang a bokor mögött rekettye bal izmos gyömbér macska fehér zoknit a lábát. Az ő nagy szemek áramlott csillagfény, és úgy tűnt, hogy átlátható és mozgékony, mint a láng. - Tudod, az árnyék, meg kellett volna találkozniuk.

- Sohasem gondoltam volna, nyújtson Önnek, a Thunder? - méltatlankodott nevelt gyapjú fekete macska.

Thunder türelmesen megrázta a fejét, és azt mondta:

- Persze, gondolok nem volt. Mi itt összegyűlt ne az én akaratom, hanem a veszély fenyegeti a törzsek. Állnak a pusztulás szélén. És ez mind a te hibád, Midnight!Barsuchiha nem volt ideje, és kinyitotta a száját, mint egy folyó izgatottan felkiáltott:

- De hol van a szél? Enélkül nem tudjuk megoldani semmit!

- Itt vagyok - hangzott éppen felfelé a patak. Wiry barna macska tényleg elveszik a vizes talajon cserjések, ha nem a hideg csillagfény, amely egyértelműen vázolja a sziluettje.

Néhány nagy ugrások macska szaladt le a dombról, és megkérdezte gúnyosan:

- Miért összebújva, mint kóbor cica? Félsz az eső és a szél?

A száj az Árnyék voltam kész szakítani egy éles választ, de a mennydörgés szakította félbe:

- Nem vagyunk hozzászokva, hogy él a sivatagban, a szél, és nagyon jól tudod róla. De ne kap zavart. Most szeretnénk tudni, hogy miért Midnight kiadott titkos törzseket!

- Ez az! - Szél bólintott. - Ne tettünk kis utódaik? Elkészítettük a törzsek, vezette őket a legnehezebb időben, és megtanulják, hogy megfelelően élni Martial Law! Igen, mi tartozunk azzal, hogy az egész világ!

- Mindannyian vágyunk az erdőben, - sóhajtott Thunder. - De mindig vigyázott utódai. És most szembesülnek ilyen gond, hogy mennyi ideig, mielőtt még sosem találkozott. - Megfordult, hogy barsuchihe és fenyegetően megkérdezte: - Miért megnyitja a titkainkat, Midnight? Miért engedted meg gyermekeinket?

- Hogyan lehetne felfedi titkait e hitvány egyedül, ezzel a szánalmas dögevők? - Árnyék szárnyalt düh goading karmok nedves fűben. - Mit tettél? Ez a táska a bolhák telepedett én törzs, és sürgette a farkát, hogy forduljon a csillag ősök!

- A homokos sziklák találkoztam Sol - csendesen kezdődő Midnight. - Ez az első alkalom, hogy láttam őt, nem tudtam korábban.

- Szóval fecsegett titka macska egy teljesen idegen? - Szél felszisszent.

- Igen, te észre, hogy mit tettél? Ő gondatlan szavak hatalmat adtál néki erdő törzsek! - Thunder ordított.

- Nem mindig a tudás erőt ad - Midnight megrázta a fejét. - Tribes nem kell titoktartás, hogy túlélje. A tudás titkaiba macskák erőt ad, és segít megvédeni a határokat? Kívülállók és magányos a törzsek nem mászik, nem szeretik a kemény az élet.

- De ez az egyetlen törvény másképp! - vágott vissza folyó.

- Tribes nem kell elrejteni - Midnight rázta a fejét makacsul. - Ellenkező esetben, akkor elájul, nem tudja ellensúlyozni a veszély, hogy kívülről jön.

- A harcosok képes megbirkózni bármilyen fenyegetés! - Szél sziszegte arrogánsan.

- Nincs semmi baj f ...

Az erdő szakadt baj. Tűz ég területén macskák ThunderClan. Herald Fireheart megpróbálja megmenteni a törzs minimális veszteségekkel. És amikor a veszély felett, a horizonton megjelenik könyvjelző ...

„Jönnek majd három, a vér a vér, és a hatalom a csillagok lesz a láb” ...

Békésen és boldogan élnek ThunderClan macskák új területen a tó partján. A fiatal földesúr, a gyerek és a fehérjék Ezhevi ...

Együtt a tavasszal az erdőben jön egy új veszély fenyegeti az árvíz az élet a vadmacska is hal a folyóban mérgezett emberek alkalmatlanná vált az élelmiszer. Fireheart és Graystripe mentettek kiscicák, segít Doba ...

Új szörnyű veszély jött az erdőbe, alig volt ideje, hogy visszaszerezze a tűz után. A nyáj vad kóbor kutyák elszökött sobakolovov, és talál egy titkos menedéket területén ThunderClan. Csillag pr ...

A háború alatt a klánok a törzs száműzött komor WindClan macskák a saját területén, ami megzavarta az egyensúlyt az erdőben. Annak érdekében, hogy visszaállítsa az igazságosság és a megállapított sorrendben Blue Star ad tűz ...