Hosszú ideig nem tudok aludni

hosszú ideig nem tud aludni. Három órás (néha több), a folyamat az alvás vált rémálom. A paradoxon az, hogy álmos szemekkel összeragadt, az agyam szinte ki van kapcsolva, de amikor megpróbálok aludni, elindul nagyon heves szívdobogás (normál nyomáson). Hallom a hangot a szív, úgy érzem, egy erős lüktetést a vér. és ezért valószínűleg nem működik.


Egy hónappal ezelőtt, az elkészítés után aludni egyszer két-három nap, még mindig elmentem az orvoshoz. ő vetette fel a kezét, írt egy nyugtató elég erős. mint jobban érzi magát, akkor kezdtem elaludni nélküle. és most megint csak altatót nem különösebben aktív.
mert mi is egy nagyon erős szív? hogyan lehet eltávolítani gyógyszerek nélkül? és még semmit nem tudok tuplyu egyszerű, az idő eltűnik. Rossz rövidesen.
előrevetítve a logikus kérdés: nem isznak kávét, teát a norma (próbálja, hogy ne igyon, nem a legjobb lehetséges okok - egy nagyon erős stressz egy pár hónappal ezelőtt.

Do sport, nagyban segít megbirkózni a stresszel és az álmatlanság

Én egy orvos? Mi vett egy altatót?
Szívproblémákat kizárni?

Dolgozzanak ki, igen, van. mielőtt leesik után 10km futás nélkül hátulsó lábak, most (nem most, de egy hónappal ezelőtt, amikor melegebb volt) nem sújtotta. és az idő nincs megadva, ugyanabban a munkamenetben.

Én egy orvos? Mi vett egy altatót?
Szívproblémákat kizárni? neurológus, nem 202, néhány még denyushku.
altatók - imovan.
Szívproblémák kialakulása nem valószínű. Átmentem EEG vizsgálat fő erek az agy - minden normális. Az orvosok azt mondják, hogy ez egy pszichológiai és végül elmúlik, de Duc nem a jobb is.

jobb, mint a sport

Hány óra alvás éjszakánként?
Hiányzik?
Írja le a napi tevékenységek: például ülés, járás, állás, mint a levegő, stb
Mi nat. A terhelés és milyen gyakran?
Súly / magasság, diéta leírni.

Egyszer próbáltam aludni 9 óra egy nap, és nem ipalsya. Tele volt szar.
Most alszom 6 órát egy nap, több mint próbálják elkerülni. És ipus. Alszom csodálatos.

Véleményem egy kicsit furcsa, hogy az orvos, azt állítva, hogy ez „pszichológiai és elmúlik idővel”, azonnal kinevezte egy altatót. Különösen, hogy vannak olyan vegetatív reakciók (takikardiya). De nem ez a lényeg, ő jobban tudja.
Most aludni problémák miatt visszahozzák az ülés, hogy a szer fejlesztése addiktív. (Bár lehet „visszavonás hatás” a kábítószer mint dobott egy italt altatót -.? Hirtelen vagy fokozatosan Meddig fog tartani?)
Csatlakozom akik tanácsot gyakorlat (szórakoztató, természetesen) + séta a friss levegőn. Ez nem fog sok időt és felkészülés tesztek, vizsgák még jobb.
A gyógyszeres kezelés nem tanácsot, de nekem személy szerint az ilyen esetekben (álmatlanság, idegesség, szapora szívverés következtében késleltetett stressz) segít Novopassit vagy perzsa, vagy mindenféle Leonurus. És normalizálása alvás-ébrenlét mód.


ma, fél óra alatt. de ez inkább kivétel, általában több. fiznagruzok szinte semmi a megelőző utolsó két hónapban volt tisztességes. Ülök bot - ülésén. lefekvés előtt megpróbálok nem enni.
2Antarktic
Tode nekem egy ilyen gondolat jut eszembe. de az elmúlt napokban ismét romlik, és ez a szám már nem 6 óra.
2
altatók - létrehozására irányuló merevebb rendszert, mint ez kiderült, hogy az alvás egy egészen más időben. Ittam két hétben, és szerzett egy orvos ajánlása. különben a kapcsolat lehet a típus. törlés nem volt szindróma.


dolgok, mint gyöngyajakot / macskagyökér / etc teszik számomra legalábbis, kellemetlen hatások - álmosság és razdolbany reggel. Általában tényleg nem szeretné, hogy ez a fajta kapcsolat, még a legártatlanabb a kábítószer.
A fórum írta, mert a probléma ismét romlott, és nem a megfelelő időben, és az orvos, ha kapok több xs. Azt akartam, hogy pontosan tudja, hogyan lehet kezelni a tachycardia, mint közben megakadályozza azt.

Oooo most fél óra, barátom.
fiznagruzok az elmúlt két hónapban, szinte nincs Hmm.
Ülök bot - ülésén. lefekvés előtt megpróbálok nem enni. és ha még létezik? vagy úgy, egy kitalált karakter.
Nem tudom, hogy a Tanács adás.

Nos, akkor próbálja meg még Botko váltakoztak legalább az alapvető guggolás, fekvőtámasz.
és végül én is ezt a szemetet történni rendszeresen. és ha a szív nem megy el, még miután Novopassita / fő. De miután fiznagruzok általában nem tachycardia nem történik meg, így próbálja. Ezenkívül hasznos
És még egy kérdés? Lehet, hogy te az a típus, aludni, a többi ülnek az internet / filmeket nézni? Alapvetően, ha van egy felfokozott érzelmesség, akkor támogassák voznikonoveniya tachycardia.

ma, fél óra alatt. neurológus, és előnyösen több,

És ha valami mindegy tüneteket, de a szívverés szabályok (PAH-PAH-PAH! Mi a teendő?
Ahogy pustynik venni? Zadolbala már három órával mindlessly dobált egyik oldalról a másikra. És a szokásos bioritmus funtsiklirovanie nem tért vissza (

Tiszta.
Alatt rohamok tachycardia mért pulzus? Akár mennyi bevételt?
EEG alfa ritmus a háttérben van jegyezve? Mi van írva a következtetésre?
Mi a diagnózis, hogy egy neurológus?
Ha aggódunk tachycardia, hogy nagyon kívánatos konzultációt kardiológus.

Ezek a tünetek (probléma az elalvással) önmagában is jelentheti egy csomó dolgot, ha a probléma valóban aggódnak, akkor kezdeni, hogy megpróbálja az összes szabványos módon. Klinikánkon adunk itt az ajánlásokat:
Potion alvás (vagy mi köze van a inszomnia)

1. Feküdj korán. Ha ül fel az idegrendszert későn előtt számítógép vagy a TV izgatott és után lefeküdt még mindig szüksége van ideje pihenni.

2. A második feltétel - legalább egy órával lefekvés előtt, hogy kikapcsolja a televízió és a számítógép.

3. Győződjön meg arról, hogy az ágy és a párna nem szállít bármilyen kellemetlenséget. Ha tud aludni anélkül, párna - dobja ki, és ezáltal a feszültség a nyakizmok csökken.

6. behunyta a szemét, ne próbálja görgetni a fej élt nap vagy gondoljon a következő napon. Az utóbbi lehetőség arra gondolni reggel egy friss elme.

7. Lehetőleg ne összpontosítani minden figyelmét álmatlanság, ha felkészülnek egy ágy. Minél többet gondol ez lesz, annál inkább zavarják meg.

8. szellőztesse ki a helyiséget, lefekvés előtt. Friss levegő - garantálja a jó alvás.

Úgy jött, hogy száz, talán több. 70-80 a normális állapot. a bázisok, kezdődik lefekvés előtt, mintha a célra.
nyomás normális esetben. EEG minden rendben, az alfa ritmus rögzítésre kerül. diagnózis - alvászavarok
kardiológus, igen, érdemes egy pillantást egyébként.
Mikor pedig már fellángolása próbált melaxen (melatonin). 6mg nem különösebben befolyásolják 12mg valahogy nem nagyon. Az orvos azt mondta, hogy ez a típus nagyon gyenge, bár egyéb jogszabályok. miközben aludt után pár evőkanál tinktúra Leonurus.
felesleges gondolatok néha nehéz megszabadulni, igen.

előrevetítve a logikus kérdés: nem isznak kávét, amelynek mértéke tea (próbáld meg nem iszik, nem a legjobb lehetséges okok - egy nagyon erős stressz mind élnek, mint pár hónappal ezelőtt, ha problémája van, hogy nem lehet megoldani - dobja ki a fejét .. és ne kínozza magát.

próbálja átrendezni az ágy másik helyre. hirtelen segíteni?
és hasonlók kakieto pozitív / negatív zónában vagy Tipo ..

DADADA - Feng Shui!

Azt mondják, hogy ha nem tud aludni segít koncentrálni a saját légzés: hadd tudja, hogyan Kilégzés Kilégzés. A lényeg az, hogy rendszeresen és nem gyors.

Igen, ez lehetséges
de általában, elvtárs. nagy köszönet neki, felajánlotta, hogy próbálja meg a biofeedback (biofeedback) módszer. valamit szeretnék megtanulni, hogyan kell kezelni a feltétel.

biofeeback kell valamit, hogy láthatóvá

Van egy tornagyakorlatok bessonnitsy- kell tegye a kezét a szív és egyidejűleg koncentrálni a légzés. lélegzetvétel ütemét csökkenteni kell a felére, szemben a standard, és hogyan kell mentálisan csökkentik a szív. Miután 10-15 lélegzést lehet megállítani a gyakorlat, van egy jó esély arra, hogy elalszik)

Nem feltétlenül láthatóvá alfa ritmus jobb dolgozni hang, mert Képzési csukott szemmel.