Hosszú nyitott az internetes oldalakon

Mi a teendő, ha egy nagyon hosszú idő, hogy nyissa meg az oldalt az interneten. Megnyitja a még a leggyorsabb böngésző az Opera vagy a Chrome, de az oldal még mindig nagyon hosszú ideig betölteni.Ennek okai igen különbözőek lehetnek, de gyakran az oka a hosszú letöltési oldalt az interneten, most úgy.

1. Ez lehet az oka annak a ténynek, hogy a kapcsolat sebessége nagyon alacsony. Amikor az Internet kapcsolat, akkor érdemesebb a legolcsóbb tarifa, és így az oldalak lassan töltődnek be. Azt is megteheti, próbálja meg kikapcsolni a betöltés a képek a böngészőben.

2. Ha az Internet Explorer, akkor lehet, hogy csak. Próbálja ki a Mozilla Firefox böngésző, sokkal gyorsabb és kényelmesebb, és a Google Chrome és az Opera böngészők kiválóak.3. Lehet, hogy problémái vannak az interneten, ha egy mobil modem, és van egy olyan helyen, ahol nagyon gyenge a jel.

4. Az ideiglenes problémák sebesség - Windows operációs rendszer lehet a frissítések letöltését, frissített antivírus vagy valami kilengést a torrent.

5. Ha van egy jó sebességgel, mielőtt a weboldal gyorsan töltődjön, lehetséges problémák az ISP, megpróbál kapcsolatba lépni támogatást.

6. A vírusok szerzett junk számítógép, stb - megpróbálja ellenőrizni a számítógépet a vírusok, távolítsa el a felesleges fájlokat, tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázis, stb legalábbis, újra kell telepíteni a rendszert, ha ez nem segít, akkor az ok pontosan szolgáltatót.

Ha úgy dönt, az oka a lassú működése az interneten, akkor kell, hogy bizonyos lépéseket annak érdekében, hogy gyorsítsák fel a terhelési oldalt.

1. Telepítse és az Opera vagy a Chrome böngészőt, és tesztelje, hogy milyen gyorsan az oldal betöltése.

2. Ha nem elégedett a sebességet, akkor meg kell változtatni a tarifa, modern szolgáltató megteheti, hogy közvetlenül a fiókjában a szolgáltató weboldalán automatikusan.