Hová tegye az esküvő ajándék

BEMUTATÁS esküvői ajándékok

P efore beszélni, hogy hova tegye ajándékok ifjú, leírják, hogy miként általában be. Moment az ünnepi üdvözletet és ajándékozó ifjú vendégek biztosítani kell egy esküvői forgatókönyv. Attól függően, hogy a méret és esküvői kívánja fiatal odaítélő esküvői ajándék lehet tartani a három forgatókönyv.H avernyaka mindannyiunk valaha egy esküvőre, ahol a bemutató ajándék volt a fő esemény az esti szórakozás. Hagyomány, hogy a TOASTMASTER van minden vendég kéri őt, hogy egy pirítós, egy pohár, hogy egy ajándékot, és kiabálni „keserű.” Talán ez a verzió nem rossz a nyaralás, ahol nincs más szórakozási nem tervezik - a bánat kicseréli a kulturális program felét. Azonban az nem megfelelő, úgy ifjú gratulálok a nagy esküvőre. Képzeljük el, hogy van 90 ember a díszterem - egyedül előadás néhány órát vesz igénybe! Ez idő alatt a vendégek őszintén unatkozik, és a pár nem lehet megunni a végtelen „Bitter”.

Ha meghív egy vezető Szergej Yastrebova. minden vendég az esküvő nélkül maradnak figyelmét.

Vezető Marina Fox Neskuchniy hogy még a legtöbb hagyományos esküvő!

Az úgynevezett „európai” változata a rokonok és barátok gratulálni az ifjú a bejáratnál, kezdete előtt a lakoma, és ugyanaz az adott ajándékokat. Időt töltött sokkal kevesebb, több idő marad a szórakozás. Árnyoldala - a pontos érkezési időpont tervezni lehetetlen, ezért fennáll annak a veszélye, hogy gondoskodjon a „dugó” szeretnének gratulálni, és ad egy ajándék.

Presenter Andrey Evdokimov tudjuk visszatartani ünneplés bármilyen formátumban!

Showman Vladimir Plahtiy fogja közelíteni a különböző vendégeket!

F úgy határoznak, hogy a blokk gratulálunk és szállítási ajándékok a fő program, de szeretné tölteni a legkevesebb időt - az alábbi lehetőségek közül:

  • osztja a vendégek csoportokba - például az asztalra. Vezető humor röviden beszélni minden csoport a vendégek, és például, szeretne feltenni a pár három dolgot. Ne a barátok és a család lesz képes beszélni tömör formában, de az ajándékozás egy csoporthoz.
  • tartsa egy díjátadó ünnepségen. Vezető bejelenti az elején gratulálok az ifjú, és a zene a vendégek egyenként alkalmas az ifjú, ajándék átadásra, és röviden gratulálok. Elég csak a gyors és egyszerű módja.

P Gratulálok ifjú után a lakoma is lehetséges, de nem túl kényelmes. Általános szabály, hogy a menyasszony és a vőlegény „után a lakoma” nagy tervek, hogy a lehetőséget, hogy fordítson időt minden vendég, és nem lehet.

Bájos és szellemes fogadó Aleksey Shelest teszi az esküvő felejthetetlen!

Multiformátumú vezető Yevgeny Donets figyelembe veszik az összes kívánságát, és épít a programot a maximális kényelmet minden résztvevő számára.

Q feldolgozni a gyűjtemény ajándék nem csak szép és elegáns, de hatásos, Újak kell vigyázni a megfelelő kellékeket. Beszélünk a különböző kiegészítők, amelyek segítenek, hogy összegyűjti, és elveszíti minden jelét a figyelmet a látogatók.TARTOZÉKOK a gyűjtemény AJÁNDÉKOK

H ő a legnépszerűbb fajta láda - kör, négyzet, szív alakú. Sok modellek készülnek formájában egy doboz fedéllel, amely egy különleges nyílás jegyzetek. A fejlettebb esetben van apró, de erős zárak.

Egyes emberek inkább díszíteni a mellkas ugyanabban a stílusban a design a teremben, mások úgy dönt lehetőségek, közel a formátum a „kincsesláda”. A fő szabály ebben az esetben - a tartozék nem kell disszonáns az általános stílust az esküvő. A többi - ízlés dolga.

Ládák arány, párna gyűrűk, meghívók és egyéb esküvői dolgokat talál az utastérben TeamoStil.

Óriási a választék a menyasszonyi kiegészítők online áruház I-menyasszony.

P ri kívánt fővonali helyettesíteni lehet egy bőrönd vagy doboz, zsák vagy ékszer tálcát. Az utóbbi lehetőség gyakran használják a hagyományos változata gratulálunk és szállítási ajándékok az esküvőn.

H tematikus esküvő szerepe csomagtér arány végezheti viszonylag tágas példány: madárketrecek, fahordók, dobozok betűk, díszített üveg stb

Dobozok, ketrecek és egyéb szokatlan ötletek gyűjtésére és tárolására ajándékokat szakembereknek kínált az esküvői ügynökség ThatONE esemény.

Külön táblázatot adományozott DOLGOK

Mintegy tdelnoe hely ajándék szükség semmilyen módszert bemutató - egy halom doboz és csomagok a padlón, vagy szétszórva a szobában, hogy rontja a benyomást a nyaralás. A tábla lehet szép díszíteni, kendő szövet és adjunk hozzá egy kis fény füzér. Terjedelmes ajándékok hajlamosak, hogy az asztal mellett - egy esztétikusabb készítmény, és a közlekedés lesz könnyebb és biztonságosabb.

Eredeti és világos terület ajándékokat esküvők KinoLyubov ügynökség.

ROOM FOR tárolási és ajándékok

H astanet amikor ajándékot kell áttérni egy biztonságos helyre. Ezekre a célokra gyakran használják különterem, zárt kulccsal. Ahhoz, hogy menjen az összes ajándékot, hogy bemutatták az ifjú az esküvőn.

Vázák és asztali tárolására virágok

D toklász gyakran kísérő ajándék virágot a menyasszony és a vőlegény. Mintegy tárolása adományozott virágok is foglalkoznunk kell, az előre. A díszterem általában elég forró és fülledt, ami nem jó hatással az élő növények. Ideális esetben, meg kell, hogy azonnal tegye a virágok vízben. Még jobb, ha folytatni csokrok a szobában, ahol a hűvös, párás, távol a zaj forrásokból.

M minden pár szeretné bemutatni csokrok maradt a teremben, szolgáló virág díszítéssel. Ebben az esetben fontos, hogy illeszkedjen a sok különböző színű és csomagjaik üdülési stílusban. Tudod, hogy egy külön táblázatot adományozott csokrok és fenntartott elegendő számú vázák. Másik lehetőség, hogy úgy gondolja, előre az esküvő virágkötő verzió tartalmazza az új színek az átfogó koncepció kialakítása, a csarnok és gyorsan tedd át a gyakorlatba.

Tapasztalt dekoratőr virágárus Valentine Romance figyelembe veszi az összes ötletet, és kívánságait a fiatal, amikor, hogy egy esküvő.

SZÁLLÍTÁS

H és a modern esküvők egyre pénzt adni borítékok - az ilyen szállítmányok nem lehet probléma. A másik dolog - a kis és nagy háztartási gépek, bútorok, lakástextil és edények.

Mintegy sobenno körültekintő ifjú előre figyelmeztetni a vendégek, hogy mennek a szálloda a nyaralás után, és kérte, hogy azokat nagy értékű ajándékok később. Az esküvő, mint az ilyen esetekben hivatalos ajándék kézzel garancia kártya.

Ho gyakran zavarba ejtő kérdést ajándékokat szállító valaki a szülők vagy a barátok. Ahogy egy taxit, és hogy hol akarsz ajándékot, attól függően, hogy a készítmény az „ajándék alap”.

És néha ifjú hajlamosak felvenni adományozott virágok egy szállodában. Case zavaró - nem az a tény, hogy a szállodában van számos ingyenes vázák. Carry az üveget, egy - még nehezebb. Ezért a legtöbb esetben, az esküvő után virágot jobb küldeni haza a pár, valamint más ajándékokat.

Az esküvő, majd a fókusz egymástól. Professzionális esküvői szervezői BMWedding vigyázni minden mást.