Ideggyengeség - a betegség tüneteit, megelőzésére és kezelésére ideggyengeség, az okok a betegség és annak

Ideggyengeség - neurózis jellemző kombinációja fokozott ingerelhetőség irritábilis gyengeség, kimerültség, zavarok a vegetatív idegrendszeri funkciók.A tünetek a ideggyengeség:

Tünettan ideggyengeség változatos. Egy gyakori tünet diffúz fejfájás megjelenő vége felé a nap. Ebben az esetben talán egy érzés szorította a fejét, mintha a feje rajta egy kemény kalap ( „gyenge idegzetű sisak”). Szédülés, de a szabály, a forgatás értelme a környék nem fordul elő. Jellemző szívdobogás, meghúzásával vagy bizsergés a szív, a betegek könnyen elvörösödik, és elsápad. Ezek a változások fordulnak elő, amikor minden izgatottság és még animált beszélgetést (megjelenik szívverés, pulzus felgyorsul, megnövekedett vérnyomás). Gyakori panasz a rossz étvágy, a nyomás a gödör a gyomor, gyomorégés, böfögés, puffadás, székrekedés, hasmenés és egyéb indokolatlan dyspepsia. Egy fontos tünete ideggyengeség is gyakori vizelés (gyakori vizelési inger), ami növeli a zavarokat, és fordítva, csökken vagy teljesen megy alvó. Gyakran van egy csökkenés a szexuális vágyat. Jellemző korai kitörés sperma, ami a gyors befejezése a szexuális aktus, így a gyengeség, fáradtság, frusztráció. Megsértése, az urogenitális terület felelős a fejlesztési rettegéssel tüneteket.

Alvászavarok - az egyik fő tünete a ideggyengeség: a beteg elalvási nehézség, gyakori ébredés, álom rövid. Ébredés után a beteg úgy érzi frissül, úgy érzi sérült. Álmosságot okozhat. A kapcsolat a szórási instabilitás figyelmet megjegyeznie folyamat nehezebb, és a betegek gyakran panaszkodnak a memória elvesztését.

A legfontosabb jele ideggyengeség - csökkent a teljesítmény. Általában az üzemelés során a betegek gyorsan elő fáradtság, gyengeség, csökkent figyelem, ezért a munka termelékenysége csökken.

Ingerlékenység nyilvánul WinCE vagy outcries bármely hirtelen, hangos zajok. A betegek aggódik minden apró dolog, tapasztalt intenzíven kisebb eseményeket. Sok ingerlékenység kombinálva gyors indulat, kitörő düh, harag. A hangulat rendkívül instabil. Minden jelentéktelen hiba beteg hosszú ideig tart az egyensúly.

A vizsgálat feltárta, ébredés ín és csonthártya reflexek, hidegrázás ujjak kinyújtott kéz és a szemhéjak, hangsúlyos autographism, bőrkiütés (különösen a tenyér), emelkedett pilomotornogo reflex tachycardia. Két formájának a megkülönböztetése ideggyengeség: giperstenicheskom (serkentő) és hyposthenic (fék). Először mutatkozik klasszikus tünetei a betegség, és egy második jelölt gyengeség, levertség, álmosság; ín és periostealis reflexek lehet csökkenteni.Diagnózis ideggyengeség:

Ez nem okoz nehézséget. A diagnózis alapja az alapvető tüneteket. Mielőtt azonban a diagnózis ideggyengeség, szükséges szervi betegség kizárására a központi idegrendszer.

Természetesen és prognózisa. Jelzett hajlamos krónikus lefolyású, de ezek között a neurózisok prognostically legkedvezőbb állapotban.

Kezelés ideggyengeség:

Az első dolog, hogy megtudja az oka a neurózis, és ha lehetséges, semlegesíti azt. Szükséges, hogy csökkentsék a lelki terhet, és szigorúan szabályozzák a sorrendben a nap. Kívánatos, hogy változik a helyzet, marad a szabadban, a pszichoterápia. Egyidejűleg meg kell végezni a helyreállító kezelést. Élelmiszer legyen gazdag vitaminokban. Hogy fokozza az anabolikus folyamatokat előírt kalciumglicerofoszfát, gyakran kombinálva vaskészítményekkel. Hatékony egyénre szabott dózisokban brómot és a koffein. Amikor hypersthenic előírt formában nyugtatót - hlozepida (elenium) Oxazepam, amikor hyposthenic - trioxazine, medazepan (ércek Hotel), sibazon (diazepam), kis adagokban, a kivonat Eleutherococcus, erős tea vagy kávé; altatók alkalmazása nem ajánlott. Hasznos fél órás séta lefekvés előtt, meleg lábfürdő. Szükséges tapadását a nap egy bizonyos órában bedtimes és helyreállítási (például, 23 H és 7 óra). Ajánlott erősítő: a gyümölcsök kínai magnólia szőlő, ginzeng gyökér, Pantocrinum, Saparal, kalcium-glukonát. és tioridazin (sonapaks, Moller) előírt hyposthenic formában, amely kis dózisokban egy stimuláló és antidepresszáns hatások, és az adag emelkedésével nő szedáció. Ezért ezt a gyógyszert lehet használni mind a hipo- és hypersthenic formában. A kardiovaszkuláris rendellenességek kezelésére előírják gyógyszerek gyöngyajakot, bróm-, macskagyökér tinktúra galagonya. Bizonyos terápiás hatás érhető el a módszer autogén ideggyengeség.

Melyik orvos kell fordulnia, ha ideggyengeség:

Van valami bánt? Szeretné többet részletes információk ideggyengeség, annak okai, tünetei, kezelés és a megelőzés során a betegség lefolyása és a diéta utána? Vagy van szüksége egy szűrés? Tudod, hogy egy találkozót egy orvos - klinika Eurolabtól mindig az Ön szolgálatában! Top orvos fogja megvizsgálni, és tanulmányozza a külső jelei a betegség, és segít azonosítani a tüneteket, tanácsot ad, és biztosítja a szükséges segítséget és a diagnózis. Azt is hívni az orvost otthon. Eurolabtól klinika nyitva van éjjel-nappal.

Ha bármilyen vizsgálatot végeztek korábban, biztos, hogy az eredmények az orvoshoz. Ha a vizsgálat nem teljesült, akkor minden szükséges lépést megtesz a klinikánkon vagy kollégáink más klinikákon.

You. Be kell, hogy nagyon óvatos megközelítés, hogy az állam a teljes egészségét. Az emberek nem fordítanak kellő figyelmet a tüneteket, és nem veszik észre, hogy ezek a betegségek életveszélyesek lehetnek. Számos olyan betegség, amely a tetején nem mutatkoznak a szervezetben, de a végén kiderül, hogy sajnos az általuk kezelt túl késő. Minden betegség saját sajátosságait jellemző tünetek - az úgynevezett tüneteket. Meghatározása a tüneteket - az első lépés a diagnózis betegségek általában. Ehhez csak meg kell évente többször át kell vizsgálni az orvos. nemcsak hogy megakadályozza egy szörnyű betegség, hanem hogy fenntartsák az egészséges lélek test és a test egészére.

Ha azt szeretnénk, hogy kérje az orvos -, hogy használja a szakaszban az online konzultáció. talán meg fogja találni a válaszokat a kérdésekre, és olvassa el a tippeket ellátást. Ha érdekli a visszajelzést a klinikák és az orvosok - meg kell találnia a kívánt információt megjeleníteni. Is regisztrálhat az orvosi portálon Eurolabtól. hogy folyamatosan a legfrissebb híreket és naprakész információ a helyszínen, amely automatikusan elküldjük Önnek e-mail.

Más betegségek csoportjából betegségek az idegrendszer: