Időbe fog telni, körülbelül 10 leletek, hogy veszélyes, hogy szüntesse meg a földről

Időbe fog telni, körülbelül 10 leletek, hogy veszélyes, hogy szüntesse meg a földről

Mindannyiunknak legalább egyszer az életben valami talált az utcán. Őseink úgy vélték, hogy minden felfedezés megvan a maga értéke. Ha talált valamit, akkor megnyugodhat - ez annak a jele, Destiny. De hogyan lehet megmagyarázni? Ez segít nekünk, hogy körülbelül 10 leletek.Bejelentkezés - talál gyűrű

Ennek értéke egyértelmű jelei a gyűrűt. A fiatal lányok, ő hírnöke a közelgő házasság és az összes többi ígér a boldogtalanság. Ugyanakkor a negatív oldalon a jelek is, nem kell érteni. Ha felveszi a gyűrűt a földre, és még vedd magad, akkor balszerencse fog. Az a tény, hogy a gyűrű, különösen az arany és az ezüst, információk tárolására múltjukat tulajdonosok. A korábbi tulajdonos az Energia dekoráció árthat neked. Ezen kívül, ami felveti a lelet, akkor áldozatává válik a korrupció. A néphit szerint, a gyűrűt, akkor könnyen át a negatív energia vagy betegség.

Luck -, hogy megtalálja a kulcsot

Keresse meg a kulcsot - a jele boldogság. Ez a megállapítás azt jelenti, hogy rövid idő alatt, mielőtt nyit új lehetőségeket, hogy vezet a sikerhez. Ha megtalálja a kulcsot, majd megnyugodhat - minden vágyad teljesülni fognak hamarosan.

Luck -, hogy megtalálják a pénzt

Keresse meg a pénzt - egy rossz ómen. Szerint a népi bölcsesség, hogy megtalálta a pénzt minden esetben nem lehet emelni, mert ez vonzza a nyomor és a betegség. Ha még felvesszük ezt a felfedezést, szükséges, hogy vagy adnak a rászorulóknak, vagy, hogy kiad egy jó ügy érdekében. Nem szükséges, hogy pénzt otthon -, akkor fáj magad és szeretteinek.Úgy gondoljuk, hogy egy személy találja a pénzt, amikor rosszul van szükség. Amikor megtalálta az összeg elég nagy, ez csak arra kéri a zsebében. Ebben az esetben meg kell emlékezni, hogy a pénzt adott neked az oka. Ön szükség van rájuk, hogy elégedett, de később meg kell fizetni az ilyen ajándékot a sors. És senki nem tudja, mi lesz a fizetett ár.

Bejelentkezés - talál a határokon

Ennek értéke jelzi egy nagyon egyértelmű. Egyesek azt mondják, hogy a kereszt viseli, aki az életet egy furcsa kereszt (hogy a bűneit a korábbi tulajdonos a dolog). Mások azt állítják, hogy ez a felfedezés ígér boldogságot és Isten kegyét.

Bejelentkezés - talál óra

Az óra, sok jelek. Ha talál egy óra, ez azt jelenti, hogy hiányzik valami az életükben. Valószínűleg te beszélsz valami elfelejtett. Továbbá azt is jelezheti, hogy megfelelően dobja a saját életüket. Mindenesetre, meg kell, hogy vizsgálja felül a véleményüket sok mindent.

Bejelentkezés - talál kesztyű

Keresse kesztyű - jó jel. Ha ők bőrből készült, akkor lesz szerencsés pénzt. Ha talált egy kesztyűt a jövőben várja a sorsdöntő találkozót.

Bejelentkezés - talál kés

Bejelentkezés - talál ikon

Ha úgy találja, az ikonra, majd mielőtt hogy készítsen neki otthon, akkor szenteld meg azt a templomban. Lehet, hogy nem tudom, aki imádkozott, mielőtt ezt az ikont. Hirtelen az utolsó tulajdonos vezekelni bűneiért halandók? Ha igen, akkor vegye gaztetteit a vállán, és fizet értük.

Luck -, hogy megtalálja a fülbevalót

Szerint a nemzeti megjelölések, fülbevalók elveszett abban az esetben, ha a tulajdonos koncentrálódik a sok negatív energiát. Ha megtalálta egy fülbevaló, emlékszem, hogy vegye fel semmilyen esetben nem lehet, mert az ő múltbeli negatív hostess megy neked.

Bejelentkezés - talál pin

Ne vegye a kezébe valaki másnak a pin. Sokan használják ezt a kis dolog, mint egy fegyver a korrupció ellen és a szemmel verés, úgyhogy lehet, hogy nagy mennyiségű negatív energiát, és még a sötét erők.