Ingyenes antivírus avast

Avast Free Antivirus - ingyenes antivírus és antispyware, valamint védelmet nyújt a rootkitek valós időben.

A program leírása


Antivirus működik számos díjat jelölt Avast antivírus kernel, és minden funkciót tartalmaz, amely egy elvár a legújabb ingyenes víruskereső programot.Avast kínál gyors és hatékony antivírus motor technológia, mely megvéd a kémprogramok, hitelesített WestCoastLabsCheckmark, hatékonyan véd a rootkitek és bizonyított önvédelmi modult, és proaktív és a felhő technológiákat.

Megfelelő használat Avast antivírus együtt programok, mint adatmentés közművek, a program jelentősen csökkenti annak kockázatát, hogy a számítógép ki van téve a vírusok vagy lesz fertőzött őket -, és ezáltal csökkenti annak valószínűségét, hogy fontos a személyes adatokat.(*) Ez a funkció csak külön díj ellenében (a $ 8 havonta)

Én magam az új ingyenes változata Avast és nagyon örülök. Tény, hogy ez a vírusirtó már használt három éve együtt a víruskeresőt Malwarebytes Anti-Malware egyébként is egy ingyenes változatot. A közelmúltban, a párt még egy felhő antivírus által jól ismert Microsoft. Ez is egy ingyenes verzió, de van egy díja, mintha nem.


Tehát azok, akik még nem obzavolsya Antivirus, azt tanácsolom, hogy felszerel pontosan avast ingyenes. Akkor töltse le itt, vagy a cég hivatalos honlapján.


------

Kapcsolódó hozzászólások: