Irina Miroshnichenko el sem tudja képzelni, milyen nehéz marad örökké helyes és releváns

A színésznő nem csak látványos szovjet néző nem edavshego semmi édesebb sárgarépa, hanem a modern néző, kifinomult nedomoroschennymi szépségek Fotó: Anatoly ZhdanovAzt mondja: „Tudom, hogy mi a szerelem.” És nincs okunk nem hinni. Her képernyőn látható kép a régi filmeket, főleg a csodálatos szem, lenyűgöző nemcsak a szovjet néző nem edavshego semmi édesebb sárgarépa, de a közönség a modern, kifinomult nedomoroschennymi szépségek.

Előestéjén évfordulóján a „First Channel” bemutatott egy dokumentumfilmet szentelt a csillag a nyolcvanas években. Egy kicsit szomorú, kicsit túlterjeszkedett „Tudom, hogy mi a szerelem.” Miroshnichenko egy piros színű, fehér hajjal repülő áthalad Moszkva-folyón a csónak, amely, amint azt a színésznő teljesen levette a rajongóinak.

Interjú a hajón vált az utazás, a folyó az élet. Mintegy esett a családi kötelékek, hogy még nem jött el, és hogy ő volt feláldozni kedvéért színészi karrierjét, a családi boldogság, amely, mint már többször is elismert színésznő, lehetetlen volt, hogy nem.

Sokan még mindig aggódnak, hogy ilyen hihetetlen szépsége egyedül maradt?

Ma Irina Miroshnichenko ünnepli születésnapját

Irina Miroshnichenko mindig jól Fénykép: Ivan Vislov

A Miroshnichenko sok inkarnációja. Sok fiatal még soha nem nézte a filmeket, de tudják, hogy a média személy, egy törzsvendég átviteli Malakhov és társadalmi események, Blogersha népszerűek a párt „sajt és syrih”. Sajt és syrihi - ez színházba, egyszer összegyűlnek, hogy megvitassák a háziállatok a boltban „sajt” előtt a Moszkvai Művész Színház. Nem tudom, hogy ez egy régi Moszkva szót, ha Miroshnichenko MAT szolgál fél évszázad!

Kevés aki lehet elfelejteni egyszerre, az első, és még cameo. És ő Miroshnichenko soha nem gondolt volna. De a szerepe Kate, a legidősebb testvér a hős Nikity Mihalkova „Walking the Streets Moszkva”, hamar tette az egyik leghíresebb színésznője a Szovjetunió.

- Az ő leereszkedő attitűd öccse játszott olyan jól, hogy nincs kétség: Miroshnichenko - tartott színésznő. De ő még mindig egy diák, - mondja Nikita Mikhalkov. Szerint a rendező, ez volt a szovjet csillag, amely képes volt viselkedni egy western:

- Ira úgy tűnt, nagyon független, és minden formájában annyira megközelíthetetlen szépség, hogy nem mertünk, hogy vigyázzon rá a forgatás alatt. Ez egy igazi csillag, amely úgy viselkedett, mint egy csillag szempontjából elérhetetlensége.

Mire Irene már házas volt, hogy a drámaíró Mikhail Shatrov. Találkoztak a stúdióban színházban Lenin Komsomol, ahol Miroshnichenko jött iskolás.

- Nagyon vékony, szemmel képes lány. Kíváncsi, mert buta - mondta „KP” Népi művész a Szovjetunió Vladimir Andreev. - próbáltunk a játék Shatrova „Gleb Kosmachev”, ahol nagyon jól játszotta a fő szerepet. Természetesen, mivel nem volt szerelmes Michael ...

A szerepe Kate, a legidősebb testvér a hős Nikity Mihalkova „Walking the Streets a moszkvai” - azonnal vette Irina Miroshnichenko egyik legismertebb színésznője a Szovjetunió. Fotó: keret film

És megjelenése, viselkedése, arra törekedve, hogy jobb és folyamatosan Miroshnichenko örökölt az anyja. „Meg kell érezni, mint egy királynő. Bármi is történik -, hogy mindenki úgy gondolja, hogy jól vannak „- tanította a kis Il.

Éltek egy kis szobában egy közös a büntetést, a szegénység és a szorongást. De anyám talált egy lehetőséget, és hogy az otthoni zongora, és a tanár a francia lányát.

- Nem volt mit enni, anyám sült palacsinta héjat burgonya a motorolajat. De nézd fotók és nagyon meglepett. Azt fésült a kezét - a babát, és anyám - körömlakk a kézen és a divatos kabát, hogy ő arcplasztika szőrzet, - emlékeztet a színésznő.

Anyai képességét, hogy édességet semmiből hasznos és vele a forgatás „Nem lehet álom.” Irina Miroshnichenko elbocsátották a kórházból, és mint mondja, ne várjon túl sokáig, hogy a festék a hajam. (Igen, a híres szőke valójában barna haj). Az így kapott oldat segítségével a sapka, amely nem csak elfedi a sötét gyökere a haj, hanem lesz a vágy tárgya a sok szovjet nőket.Egyértelmű, hogy egy szövetség Michael Shatrov lehet tekinteni a nagy sikert aratott.

Irina Miroshnichenko - egy nagyon szép nő. Fotók: előadó hivatalos színésznő a szociális hálózatok

Az élet története azt mondták sokszor a médiában. A drámaíró hozta a sok színésznő, ő hozta a világra a bohémek, akik ismerik a megfelelő embereket. De - kiderült - tizenkét év után házasság Miroshnichenko elment a litván rendező Zalakevicius. együttélés ami elromlott néhány hónap.

A film, „tudom, hogy mi a szerelem”, a színésznő elismerte, hogy ő soha nem hagyta volna, hogy sátrak kitartóan akarja menteni a házasságát. Miért hagyta el őt - rejtély.

- Ez az én életem, és az emberek életét, akik a mennyben. Ez nem egy vita tárgya - hangosan és idegesen reagál Miroshnichenko.

- Én még mindig sok interjúk kérdezni, hogy van valami Miroshnichenko, így őszintén játszottunk - vallotta „KP” Yevgeny Gerasimov. színész és partnere Irina Petrovna a film „Nem lehet álom.”

Yevgeny Gerasimov körülbelül Irina Miroshnichenko

Audio: Yevgeny Gerasimov körülbelül Irina Miroshnichenko

Ez a szkript olvasott egy kiságy a Botkin kórházba, ahol azt követően került sor egy szörnyű autóbalesetben, ami után az orvosok vessenek véget színészi karrierjét.

- végigolvastam az utolsó oldalon, könnyekben tört ki, és gondoltam, én Istenem, vissza kell vonulniuk. Volt olyan remény, mint a repülés, a lélek ... Csak azt akartam, hogy eltávolítjuk írva.

A színésznő a filmben „Nem lehet álom” Fotó: keret film

Amikor már majdnem lemerült, az orvosok maguk voltak döbbenve. De ő ragaszkodott hozzá. Nehéz volt és fájdalmas, hogy gyalog, tartsa a hátát és a fejét, de senki sem tudott róla.

Ahogy a barátok, ismerősök és Miroshnichenko rajongók, az egyik legcsodálatosabb az ő tehetségét - az a képesség, hogy megcsodálják az élet, amely elvesztette.

- Ő egy okos nő, és biztos vagyok benne, hogy ő nem ül, és nem hiányzik az ablakon, - helyesen mutatott Mihalkov.

Miroshnichenko unatkozik. Megpróbál minden alkalommal, hogy a nyilvánosság előtt. Fél évszázad a Moszkvai Művész Színház, verte az összes jelentős szerepet játszik, mint Csehov Tabakov mondta. soha nem változnak leadott íz és ható hangot. Tanít ​​a moszkvai Kulturális Intézet a jövő színész. Busy illik eredeti: hozza sütemény, tea, kávé.

Egyértelmű, hogy a film szerepek már szűk. Az utóbbi időben azonban a fáradhatatlan Miroshnichenko segíti a rendező Igor Maslennikov. Ahogy a rendező azt mondta Komsomolskaya Pravda, Irina keres pénzt az új film „Téli Cherry-4”.

Színésznő gyakran látható a vörös szőnyegen Photo: Mikhail Frolov

- Az első cseresznye volt a szovjet élet, és a második - mintegy Gorbacsov rendetlenség, a harmadik - körülbelül Jelcin káosz. Az volt az elképzelés, hogy távolítsa el körülbelül Putyin tartozik. Arról, hogy milyen ember, aki körbejárta a világot - visszatérnek hazájukba, - mondta Maslennikov. Az egyik legfontosabb szerepe a filmben - „a mi fő rajongó Irochka.”

Igor Maslennikov körülbelül forgatás a negyedik része a „Winter cseresznye” a Miroshnichenko

Audio: Igor Maslennikov körülbelül forgatás a negyedik része a „Winter cseresznye” a Miroshnichenko

Hihetetlenül energikus Miroshnichenko mindent megtett annak érdekében, hogy szabad ideje sajnálja. És egy riporter kérdése, hogy ő boldog, igenlő választ adott. Neki, hogy ő szeretett, róla, hogy egy filmet. Miroshnichenko fordul.

- El sem tudja képzelni, milyen nehéz -, hogy mindig a kívánt és népszerű, ő is elismeri. De ez nem visszahúzódni. És a felvételt naplójába így szól: „Ha nem néz előre, hátramarad.”

Irina Miroshnichenko. Tudom, mi a szerelem. Dokumentumfilm filmKrasivaya, elegáns közönség kedvenc színésznője. Ez még mindig felismerhető, energikus, mint az első napokban a filmes karrierje

Irina Miroshnichenko. Tudom, mi a szerelem. dokumentumfilm

Szép, elegáns, a közönség kedvenc színésznője. Ez még mindig felismerhető, energikus, mint az első napokban a filmes karrierje

lásd még

Victor Merezhko: nincs kor!

Népi művész Magyarországon, a színész, rendező és forgatókönyvíró a „bennszülött”, „járatok álmok és a valóság”, és több mint ötven filmet, jön a stúdióba a rádió „Komsomolskaya Pravda”

Rajongói „A tűz és jég dala”, úgy tűnik, hosszú ideig kell várni a következő könyvsorozat

Edita Peha: nem dolgoztam ki a színpadon - volna feleségül egy bányász

„Komsomolskaya Pravda” beszélt Népi művész a Szovjetunió előestéjén az évforduló

Az első szerepe a kedvenc szereplők: Tabakov - örök diák, és Vysotsky - apja a menyasszony

„Komsomolskaya Pravda” talált a múzeumok bizonyíték szakaszában debütál a jövő népművészek [Photo]

A kulturális minisztérium és az orosz ortodox egyház kötött „Puskin Unióban”

Fiatal rendezők színházi és animációs filmek kapnak támogatást a megfogalmazása irodalmi klasszikusok

Ki lopta el a naplókat Eleny Rerih?

„Komsomolskaya Pravda” vizsgálja a detektív történet, amely körül forgott a híres család örökség

Történetek színész kollégák: „In bármilyen cég vagy megjelent Vysotsky, otthagyta a legszebb”

A "Sherlock Holmes" Ask Oleg Basilashvili és Sergey Yursky

De a rendező Igor Maslennikov látható főszerepben más szereplők

Alexander Pankratov-Cherny „írtam verseket tilos”

Sasha Savelevoj férje vett neki fülbevalót az árverésen javára a beteg gyermekek

Ötszáz gyermek és ezer szenvedélyek Aleksandra Dyuma

Nick Perumov Dragons verte a nácik Moszkva közelében? Ez túl egyszerű lenne!

A híres sci-fi a levegőben rádió „Komsomolskaya Pravda» (97,2 FM) meséltek új könyv, az élet Amerikában és ellenszenv »Game of Thrones«

„Punkok, hoy! 8 éves lánya Mihaila Gorsheneva kezdte zenei karrierjét évfordulóján apja halála

„Ő dicsőségére túlél minket”: Vladimir Tolokonnikova eltemetve Moszkvában

Kedvenc színész, aki játszik Sharikova a „Kutyaszív” hajtották végre az utolsó menet

Alexey Uchitel akar filmet készíteni a Victor Tsoe nem színész

A megvalósításhoz az elképzelést, hogy a rendező kéri, 90 millió rubel

Törvénytelen lánya Salvador Dali követelés negyedét ő öröksége: erre tette exhumálás, a test, a művész

Michael Porechenkov és Konstantin Habensky Filmfesztivál nyílt Nyizsnyij Novgorod

Premiere a „Dunkerque”: sikolyok, összeomlik és megható finálé