Ismerje meg a szex a baba szívverését - hogy lehet-e

Ismerje meg a szex a baba szívverését - hogy lehet-e

Évek telnek, idők változnak, de a legállandóbb az a hozzáállás és felfogás azt a tényt, a terhesség és a baba a családban. Ez az esemény az érzelmi felfogás nem valószínű, hogy össze kell hasonlítani mással. A születés és a fejlesztés egy új élet - egy akció, hogy a Pocono évszázadok lenyűgözte, és elbűvölte még a legdurvább emberek. Akkor, amikor a házastárs önmagában egy darab a szerelem, mi lehet ideges és fontos esemény az életemben.Terhesség - nem a legkönnyebb idő minden nő életében, de minden bizonnyal a legboldogabb. Tele boldogság az egész - a légkör, az a hozzáállás, az emberek körül. Ez biztos, hogy hívja a vemhesség, olyan időszakban, amikor van egy csomó kérdést, tapasztalatok és, természetesen, a remény a pozitív eredmény - megszületett a baba.

Míg a szülők boldogok a régóta várt esemény, nem hagyják azt a kérdést, hogyan találja meg a neme a születendő gyermeket. Sokan aggódnak ezt a kérdést már az első napon a terhesség, és azt szeretnék, hogy a választ, amilyen gyorsan csak lehetséges. A legmegbízhatóbb és legpontosabb módszer volt és marad az ultrahang, de végzik csak a tizenhetedik terhességi hét. A leendő szülők nem mindig hajlandó várni, meddig, és ezért keres más lehetőség ki a helyzetet.

A három legnépszerűbb és leggyakrabban használt módszereket a gyermek korai szexuális megkülönböztetés magában szex finomítás eljárás szívverés gyerek róla fogunk beszélni részletesebben.

Padlótól elismerését a gyermek az ő szívverése

Ez a módszer lehetővé teszi, hogy megtanulják a szex a gyermek, nem azt állítja, a szakmai cím az orvosi szempontból, hanem a nemzeti gyakorlat, ez nem akadályozza meg, hogy továbbra is népszerű, sok éven át.

A gyermek neme szerint a szívverését, megtalálja számos módon, figyelembe véve néhány jellemzője. Kezdjük sorrendben:

Felderítése a padló száma ütés percenként

E módszer leírása, akkor nem fogja megtalálni a tankönyvek gyógyszer vagy a hivatalos orvosi források, de ez, és nem úgy tűnik, furcsa neki nem hivatalosan használják egyes orvosok az orvosi gyakorlatban. Úgy véljük, hogy ez a legjobb, hogy meghatározza a gyermek neme tartozik a szívverés egy szülésznő, különösen a sok tapasztalat vagy tehetség. Emiatt sokan vették igénybe a segítséget a szülésznők, éppen azért, mert saját baba számolni száma veri a szív, specifikus készségek és ismeretek, ez gyakorlatilag lehetetlen.

Ebből az alkalomból, vannak vélemények, hogy ellentmondanak egymásnak - egyéb. Egyesek azt állítják, hogy a gyorsabb heartbeat boys, míg mások azt mondják, szinte minden ugyanaz, de az ellenkezője, és az ellenkező nemű a gyermek. Kinek van igaza, nehéz vitatkozni, mert a technika nem értelmében különleges orvosi oka.Szex a baba szívritmus

A hatályos változata ezt a folyamatot, megtudja, a gyermek neme lehet közvetlenül a ritmust a szívdobbanás. Ha a ritmus mérjük, ritmikus, hangos és többnyire egybeesik a ritmust a dobogó szív, egy anya, akkor lesz egy fiú. Ha a ritmus keverjük, kaotikus és csendes, az azt jelenti, hogy a család fog születni egy lány.

Hely a magzat meghatározásakor a baba neme

Méhen belüli pozícióját a magzat és a szívverés is lehet tudni, hogy a szex a baba. Azt vette észre, hogy a szívverés, hallgatni a bal oldalon mutatja a fejlődés egy fiúgyermeket. Nos, ha a szívverés hallható a jobb oldalon - ez a lány.

Ismerje meg a szex a baba szívverését - hogy lehet-e

A hatékonyságát módszerek

Beszél a jelen eljárás teljesítményének meg kell jegyezni, hogy mint minden más megvannak a maga hátrányai. De néha az ügy nem csak őket, de a leendő szülők tényleg meg akarom nézni, hogy a jövőben, és megtanulják a neme a örökös vagy örökösnő. Úgy vélik, és bízom az ilyen emberek módszereket. És hatékonysága 50 és 50 százalék.

Ez a módszer nem kap a teljesítmény és az eredmények egy par a képességeit a modern ultrahang készülék, de ez ad reményt, és hordozza az álom a leendő szülők. Bár amint azt az orvosi statisztikák, ultrahang néha hibáznak. A legpontosabb módszer, hogy megtudja, a szex a gyermek és az is marad invazív diagnosztika, de nem az egészet megoldani. Ez a fajta diagnózis magában a mintavételt a magzatvíz, vagy a méhlepény darab, azonban ez a módszer nem a leghumánusabb és fájdalommentes.

Fontossági, relevanciája és a hit a szülők - ezek a fő teljesítménymutatók ezzel a módszerrel meghatározni a szex baba. Szerint egy nem hivatalos statisztikák vélemények a szülők, a mutatókat, elárulta szíve, egybeesett az eredmény.

Ismerje meg a szex a baba szívverését - hogy lehet-e

a szakemberek véleménye

Az orvosok szerint a módszer használatának, hogy meghatározzák a gyermek neme, persze, ellentmondásos. Az orvosok meglehetősen szkeptikusak a nemzeti eljárások, táblák és hasonlók előrejelzési módszerek. Szerintük számos módszer, amelyek lehetővé teszik akár 98-99%, hogy meghatározza a neme a születendő baba:

  • Kutatása ultrahangos készülék;
  • Invazív diagnózist.

De mint már említettük, csak az invazív diagnózis ad 100% -os eredménye, és pontosan meghatározzák a szex, és az USA-ban a hibahatár. Mint az összes változatban a szívdobbanás, hogy az orvosi szempontból rengeteg különbségek tekintetében pontosságát előrejelzések és azok pontosságát. Az orvosok szerint a szívverés egy lehetetlen meghatározni a szex, mert sok olyan tényezőktől függ, mint:

  • terhesség;
  • Abban pihenés vagy alvás, amikor a baba olyan mérések szívverés;
  • Magzati testtartás baba;
  • A póz a várandós anya olvasás;
  • Milyen napszakban választott gyűjteménye szívfrekvencia;
  • Vannak szabálytalanságok a fejlesztés a gyermek szívét.

Annak ellenére, hogy az összes fenti, sokan vannak, akik szeretnék az orvosok és a szülészek hogy fényt derítsen a jövőben a gyermek neme, akkor is, ha az előrejelzések, hogy az ő szívverését. Ez az előrejelzés ártalmatlan, nem veszélyes sem a gyermek vagy várandós anyákat, és biztosan semmilyen módon nem károsítja a nagyon szívverés. Ezért alkalmazzák vagy nem alkalmazzák, és azt hinni, vagy nem hinni ezt a módszert, ez akár a szülők gyermeke.

Lényeg a lényeg, azt mondhatjuk, hogy a vágy, hogy tudja, a szex a baba előre, jelen van sok szülő, és így mindegyikük használja bármelyik módszert. De olyan fontos ez? Minden gyermek született szülő - óriási boldogság és az öröm, és a szeretet nem lesz, mert egy fiú vagy lány, de az tény, hogy ő volt halálsápadt és darab. A fő értéke és jelentősége van az egészségre a gyermek, ami függ az állam a várandós anya a terhesség alatt, meg kell vigyázni rá, mert az első napokban.