Ismét szerelmes, és folyamatosan egy ember

Ismét szerelmes, és folyamatosan egy ember

Az az elképzelés, férfi manipulálni mindenféle őrült módon megakadályozzák azt, ragasztó omladozó kapcsolat olyan régi, mint a világ. Ezek az eljárások nagyon sok! Szép lányok, hogy egy notebook, egy tollat ​​és írja le a régi jól bevált módon.”... hogy három szőrszál szőrös hal éjfélkor, és kötötte őket egy csomót, és alá a talpbetét a cipő a felét. A legfontosabb dolog, hogy elmondja egy összeesküvés a fogyó hold „Hogy szőrös nem hal, és akkor (név), ne menj el tőlem, maradjon otthon.”

„Légy szenvedélyes! - tanácsot egy tapasztalt hölgy, hogy a negyedik házassága. Minden alkalommal, amikor kell, mint az első alkalommal ... „- egy érdekes javaslat, de nem kevésbé buta, mint a módszer fogása szőrös hal.

Ismét szerelmes, és folyamatosan egy ember
A probléma megtartását használó férfiak szexuális származott a fejekben szeles pubertás alatt. És ez, azt hiszem, hogy hibás a nevelés magával. Elvégre, mint tudjuk, ez nem volt a szovjet uralom alatt a szex. A nő nem volt feltételezhető, hogy szórakoztató, és még inkább, hogy megvitassák ezt a kérdést. Sex - olyasmi, mint egy áldozatot a boldogság és a család megőrzése. Mit mondhatunk a férfiak, kevés ember kíváncsi, „jó volt” és „miért nem mindig véget ér.” És most, minden fórumon meglehetősen aktuális kérdés. A lányaink, persze, könnyebb lesz a jövőben, a régi rendszerek eltűnik. Úgy fogja olvasni a női divat blog, hogy ha a srác nem tudja, hogyan jelent „Lotus” a fején, az öröm és orgazmus nézni, ő nem egy ember.

A legfontosabb dolog -, hogy menjen a „bolt a felnőttek”, vegyél egy csomó különböző dolgot, nagyon szexi fehérnemű csipke, szobalány jelmez, intézkedik a gyertyafényes vacsora ...

Most nézd meg ezt a koncertet egy férfi helyzetét. Erősen ohladevshy a partner hirtelen lát egy indiai tánc, egy öltöny tigris gyertyák között elhelyezkedő, ... Legvalószínűbb, hogy fog okozni neki egy mosoly, és a lány lesz egy nagyon kellemetlen helyzetbe.

Tehát hogyan tud tartani egy ember?

Ismét szerelmes, és folyamatosan egy ember
1. Meg tudjuk tartani vele a szex?Természetesen igen! Ha ez - egy állat, ami nem érdekli semmi más, nem tud gondolkodni és érezni. És ha azt akarja, hogy aludjon ez a nő, és nem mással. A őrülten vonzódik külseje, szemölcs az arcán, szag, mosoly, és a szem színét. Ez Ellenállhatatlan vágyat megmagyarázhatatlan, de stabilan tartja az embert. Ez az, amit Rudyard Kipling mondta: „Nem az a lényeg, hogy ez szép. És még azt sem, vajon kommunikálni vele. Csak neki van ez. Egyes nők csak egyszer megy végig az utcán, hogy továbbra is a memóriában az ember örökre. "
De ne feledd, könnyű préda, amely maga is elhelyezett a kezében ellenállás nélkül, és harc, a férfiak nem értékelik egyáltalán. Emlékezzünk a történeteket vadászok. Mindig leírt hosszadalmas izgalmas vadászat, az erősebb nem tetszik nagyon. Egyébként a választás egyszerűen elveszti érdeklődését benned.

Ha a kapcsolat csak a kezdet, ha nem furcsa, de a férfi az ajánlatot, hogy a szex, nem akar hallani egy cég NO. Egy olyan ember, mint ellenőrizze a tisztesség. Be kell, hogy hadd tudja, hogy a szex a legjobb lépés a kapcsolat, és nem az első, nem az idő a konvergencia.

Ismét szerelmes, és folyamatosan egy ember
2. Próbálja arra készteti az embereket, hogy a féltékenység. Lehet egy ideig, hogy a láthatóság a foglalkoztatás más (sokkal érdekesebb dolgokat!) Adj neki pár dátumok ürügyén időhiány miatt egy fontos találkozón. Felébreszteni az emberben a primitív ösztönei vadász flört (nem vele!) ... A lényeg az, hogy ne menjen túl a határértékeket, értse, hogy akkor elveszíti bármikor.

3. Kapcsolja valami újat. Nő ül otthon nélkül hobbija gyorsan megunják a partnere. A keresés az új hobbi, meg fogod érteni, hogy a Föld forog nem körül szeretett. Van egy csomó érdekes dolgot. Új ülések, ismerősök, akkor lesz több, egymástól független, és így vonzóbbá.

4. Vigyázz magadra! Sajnos, sok nő, egyre feleség, már nem érdekel a maguk számára. Az erőd készítették, a támadás sikeres volt, és pihenhet szakadt cipők és verejték nadrág nyújtva. A cellulitisz nem is zavarja. Mindig emlékezni, hogy - egy nő!

Ha az összes kísérlet hiábavaló és elavult hozzáállását a saját, ne essen kétségbe! Gyakran előfordul, hogy az emberek megértsék, hogy nem illenek össze, és hagyja. Aztán meg, hogy váltson és irányítsa az energiájukat egy másik irányba.
Szeretnék véget vetni a cikket a mondatot amerikai újságíró, aki élt a múlt század Helen Rowland: „Könnyebb megtartani fél tucat szerelmesek, akik nem biztosak az érzéseit, mint az, amelyik már bizalmat nekik.”

Az első bekezdés a szemetet. Nem egy vadász, én, én meg egyszerre! A nők, akikkel töltött sok év alatt (beleértve a felesége) szexelni velem szinte az első randin. Nem él a sivatagban, „nem” talál egy másik))) „Logikusan, az ember nem érti a logika tehetetlen, a tudomány. Adod csak annyit, bl. S, és nem ad beleszólása. Ka” Második elem. Nos, nem féltékeny vagyok, könnyen kommunikálni a kedvenc férfi. És vannak őrültek, akik féltékenység alakulhat betegség. A fennmaradó tételek igen alkalmas és férfiak)))

1. igénypont szerinti - Bosh fog druguyu.zhivotnomu FSU. 2. igénypont - nonszensz lesz druguyu.na szar neki, mint aranyér és az idegeket. Állítás: 3 - Bosh találni egy másik, aki tudni fogja, hogy a Föld körül forog a kedvenc. Állítás: 4 - jó, ha elfelejted, akkor keress egy másik. Követelés 5 - Ending - bája: már elment keresni egy másik. P.S.:Polnostyu Oganesom.A egyetértek veled, bolond, olvassa el a cikket, és megtudja, hogy mit ne tegyünk. (Áfa igénypont 4)

Van MAZ összerakható cikkek sumye igazi krokodilitsa végzésével számát. Magazine. Gyűjtés tartalmat. Feleségem, például, ami egy gyönyörű nő és a férfi figyelmét sehol és soha nem volt fosztva (csak 20 év házasság velem.), Ilyen értelmetlen nem éhes, és a fej nem tud jönni.