Isten és Platón szerelem - Eli Seged - 5 területek

Isten és Platón szerelem - Eli Seged - 5 területek

A múlt században, a férfiak és nők közötti viszonyok tárgya tanulmány pszichológusok, szociológusok, orvosok és történészek. Amikor ez bekövetkezik, különösen komoly vitát a témában a házasság - ha elavult, mi a jelentése és mi a célja. Ez az, amit beszélünk.Hogyan és hol az a házasság? Ahhoz, hogy erre a kérdésre válaszolni, meg kell fordulni a nagyon eredete, a gyomrában történetében. És azt látjuk, hogy az ókorban a szerelem és a házasság, azzal érveltek, sok filozófus és mitológia különböző népek. Egyiptom, Európában, Mexikóban volt elterjedt elmélet eredetét a szeretet az ember szívében. Az ókori Görögországban, akkor fejeztük filozófus Platón. Azzal érvelt, hogy mindannyiunknak volt egyszer fele egy anyag. Miután elkülönítettük, keresünk egymást, és arra törekszenek, integritását. Platón írta: „Mivel az emberek hajlamosak szeretik, és vonzódnak egymáshoz, amelyek kapcsolódnak, arra törekedjünk, hogy az egyik, és így gyógyítani az emberi természet.”

Szentírás sokáig Platón azt mondja, hogy a Teremtőnk nő ki az ember. Bár azt feltételezzük, hogy egy nőt készül az ember borda, valójában ez csak egy a fordítások a „érintetlen”, amely az eredeti értelmét „oldalán, az oldalsó”, azaz a fele az egész, ami a definíció szerint nem létezik külön-külön. Ugyanaz a szó az eredeti használnak, például, ha beszélünk a Kelet a Nyugat osztály, vagyis ők osztják, és ugyanabban az időben nem létezik külön-külön.Miért van ez a tudás ma? Ez segít jobban megérteni a céljuk az életben. Cél ebben az esetben a kulcs szó. Mivel oly sok probléma a kapcsolat férfi és nő csak akkor merül fel, mert a megértés hiánya céljuk az életben. Miután elvesztette a megértése az eredeti szándék a házasság, a személy szenved a képtelenség, hogy megtalálja személyes boldogságot. Mert ez Cél betekintést nyújt, amit a Teremtő gondolt, amikor a teremtés. Ő nem hagyott tervét titokban, de nagyon világos választ arra a kérdésre, mi a célja. A válasz az, hogy Ő rendelte férfi és nő „hogy ragaszkodnak egymáshoz.”

A legfontosabb, és az utolsó teremtés aktusa eredetileg a szétválasztása az ember, hogy férfi és nő. És megparancsolta nekik a következő vegyületeket egyetlen egység valójában egyre maga az ember. Ez a feladat, Isten terve férfi és egy nő házassága megoldani. És ez a probléma isteni ez elő, és diktálják felülről.

Van olyan vélemény, hogy a házasság célja a gyermekek születése. Tény, hogy a fő célja a házasság hasítani test és a lélek, az érzés a szerelem és az egység érzését, elválaszthatatlan egymástól. A gyermekek születése - ez nem cél, hanem egy érdekes következménye ez a vegyület. Más élőlények hoztak létre ilyen módon - minden teremtmény a pár, és a céljuk az volt egyszerre - reprodukció. De az ember hozta létre másképp, és célja a férj és a feleség kapott egy másik - hasítani és egyesítik a szerelemben.

Először is, a Teremtő azt akarja, mindannyian tanult érdemelt és feltétlen értékelik szomszédja, vegye be, valós és jelentős, mint önmagát. Így hát vázolt küldetésünk és az élet célját. Ez az ember egy önálló adott házasság feltétele az élet teljességének és a boldogság.

Végigolvastam a cikket? Kap egy ajándék!

E-mail „27 ötleteket az első dátum” az e-mail!