Isten segítse az embereket

Isten segítse az embereket
Miért Néha úgy érzi, hogy az Isten nem hallgat a kéréseket, és nem érti a gondokat

De a legfontosabb dolog, amit szeretnék megosztani veletek ezt a beszélgetést: lehet, hogy úgy, hogy minden gond megszűnik által érzékelt téged, mint egy aggodalomra ad okot. Akkor lehet, hogy úgy, hogy minden problémát meg kell oldani a saját maguk által.Ehhez egyszerűen át kell felett ezeket az aggodalmakat, hogy az Isten.

Ismét analógiát vonhatunk a gyermekkorban: ha úgy érzi, könnyű szívű, mert át az irányítást minden aggodalom a szülők. Tudtad, hogy biztosítani fogja, hogy ne maradjanak élelem és víz nélkül, ruházat, vagy menedéket. Tudtad, hogy gondoskodott, így van, amire szüksége van, és semmit nem kell tennie.

Tudtad, hogy az ideális kapcsolat a szülők és a gyermek a családban már fogant, mint egy modell a kapcsolat ember és Isten között? Ugye néha nevezik magukat Isten gyermekei, és Isten - az Atya, és ez az igazság. Igen, a gyakorlatban minden más, és ritkán fordul elő, mint egy család, ahol az arány szülő-gyerek lehet, mint a kapcsolat Isten az embereknek. Isten mindenkit szeret, kivétel nélkül, sem az, ami független a szeretet, a szerelem, anélkül, hogy körülmények között. És a szülői házban az emberek gyakran hozzászokott szeretik feltételes igénylő okok miatt.

Felnövő, láthatjuk a különbséget. Tudod, hogy a választás -, hogy kövesse mindig szeretem ezt a helyeken feltételek és soha nem tesz boldoggá, vagy kövesse a szeretet valóban isteni, feltétlen, amelyek egyike sem független. Felnövő, meg lehet változtatni mindent, és kezdjük el szeretik a gyerekek a feltétel nélküli szeretet, miközben köszönhetően a földi szülők, mert életet adott nekik, az a tanulság, hogy van, mert ezek telt el, és természetesen az egyfajta bizalom és a biztonság, amit tapasztalt, mint egy gyerek.

Ilyen értelemben a bizalom és a biztonság meg kellett, hogy mit megállapodtak abban, hogy átadja az irányítást az életük, hogy a szüleik. Felnövő, akkor át az irányítást az életed a mennyei szülők. Hagyományosan hívja az Atyaisten, de sokan már tudják, hogy Isten valóban nincs szex, Isten - nem egy nő, és nem egy ember, és Isten mégis egyesíti a férfias és nőies, és jobb lenne azt mondani, Isten - az Atya-Anya, vagy az anya-apa minden dolog, és minden emberi lény is.

Isten egyesíti a ti mennyei szülők apa és az anya. És tényleg azt hiszed, hogy Isten vigyáz rád rosszabb, mint azt tette a földi szülők? Gondolod, hogy volt köze a kevesebb lehetőséggel, kevesebb munkaerőt és forrásokat?Ó, igen, sokan azt mondják: „Nos, Kryon, azt tapasztaltam, sok nehézséget az életemben, én került szembe a problémákat, hogy úgy tűnik, hogy nekem leküzdhetetlen, voltak olyan esetek, amikor nagy szükség van segítségre - és imádkoztam segítségért, ezért ne mondd nem kértem! Megkérdeztem, de nem jött segítség, és úgy éreztem rettenetesen egyedül és elhagyott. És akkor azt mondják, hogy van egy Mennyei szülők, akik mindig segíteni? Vagy arra utal, hogy valaki másnak, de nem nekem, vagy a szülők nem annyira óvatos, vagy egyszerűen nem létezik a természetben. Talán csak egy koholmány a képzeletem. "

Miért Néha úgy érzi, hogy nincs segítség?

Nézzünk egy példát. Itt van egy kisgyerek, aki csak a tanulás járni. Segítsége nélkül az anyja, nem tudja, hogy egy lépést - és az anya mindig ott van, ez helyettesíti a saját kezét, ez teszi az összes baba tanulás járni, és nem esett, és nem okoz kárt a saját maguk. De mi történik akkor, ha ő nem elengedni a kezét? Mi történik, ha ez továbbra is tartani akkor is, amikor kellett a saját nemcsak járni, de futni? Ez így van, soha egy lépést. Ő fog várni támogatás, mentés, akkor vágynak segítséget anyja kezét az egész életét.

Ezért minden anya tudja, hogy egy bizonyos ponton azt, hogy elengedte a gyermek, és adja be magának. És fáj, hogy nézni, ahogy esik - esik újra és újra! És jön a segítségére, felkelt, hogy - de újra és újra megadja neki a lehetőséget, hogy fokozzák a saját, majd csökken, és a nő most is a saját, majd séta, séta, és gyalog.

Érted? Amit gyakran érzékelik, mint elegendő segítséget - ez valójában a hívást intézett neked: „Kelj fel! Go! Ezt a lépést a saját! Akkor már! Ellenkező esetben, ha soha nem nőnek fel, soha nem lehet tudni, hogy semmit magad! "

Előfordul, hogy az Isteni „én” és az angyali segítőket kiabálni akkor mindkét fülében: „Tedd meg! Kapcsolja ide! Fordulj meg, és látni fogja a csodálatos lehetőséget! „De nem hallja. Ön túl elfoglalt a saját tapasztalatait, és nem hallja Isten hangját. És miután azt mondta, hogy a hang nem volt akkor, és senki nem akart segíteni. Ez a másik ok, amiért úgy gondolja, hogy az Isten nem segít.

Végül, a másik oka nagyon jól tükröződnek a viccet a sorsjegy. Gondolod, hogy Isten nem tudja, mi az a humorérzéke?

Gondolod, hogy Isten nem tudja, viccek? Isten szeret történeteket! Veletek vagyunk nevetek rajtuk. Tehát, te, mint egy vicc karakter is gyakran kérdezni megnyerte a lottó, de nem is hiszem el, hogy vesz egy sorsjegy!

Nem elég, hogy segítséget kérni - meg kell aktívan keresik azt a segítséget. Ne várják, hogy Isten egyszerűen jelen van egy esélyt. Bár Isten nem tesz semmit, hogy tanítja meg a lehetőséget!

De meg kell tenni valamit csinálni ezekkel esélye.

El kell menni eléjük. Meg kell nyitni az ajtót, ami megjelenik előtted. És akkor is, ha tévedsz, és néha nyissa ki az ajtót, rossz - még mindig nem kell félni. Vegyünk egy esélyt újra. Fedezze fel az új és új ajtókat, amíg meg nem találja a tiéd!

Ha egy nap maradt munka nélkül, és anélkül, hogy egy fillért sem, és úgy gondolta, hogy Isten nem segít, hogy tovább kellett kezelni magukat. De elsajátította a végén! És miért gondolja, hogy ez nem volt az isteni gondviselés? És ha még nem birkózott meg ezzel a helyzettel - Miért gondolja, hogy Isten nem mutatja meg az utat? Talán nem hallja a tippeket?

Anyagok a könyvből: Shmidt Tamara - „Kryon Isten azt akarja, hogy boldog légy.”