Itt lehet letölteni a torrent játék a csatatéren az orosz számítógép

„Battlefield”, azaz magyarul „Battlefield” sorozat egy új generációs számítógépes játékok, a projekt közvetlen jelentőséggel bír, hogy a műfaj taktikai lövöldözős. A projekt által kifejlesztett svéd cég «EA Digital Illusions CE» és felvették a játékok világában védnöksége alatt a stúdióban «Electronic Arts».Itt lehet letölteni a torrent játék a csatatéren az orosz számítógép
Az egész történelem a játék a sorozatban játszani több mint 50 millió felhasználó, ami rekord számát.
Minden játék a játék alapja a stratégiai és taktikai harc, beleértve a részvételt a gyalogosok, szárazföldi és légi eszközök, a különböző beállításokat, stb Mind a játék által képviselt két mód van, az egyik a telek kampány, a második hálózati több játékos különböző módokat.

Itt lehet letölteni a torrent játék a csatatéren az orosz számítógép


«Battlefield: Vietnam» - második rész egy sor alapján az azonos motorral és a játék, de ezúttal kérte, hogy részt vegyenek az események a vietnami háború, és ennek megfelelően, és ő kölcsönzött technikákról az idő. A tervek egy single-player kampányt és multiplayer online módban.

«Battlefield 2142" után megjelent, és azt mondta nekünk semmit a jövő, ahol a konfliktus jött össze csak mindkét fél (az EU és a Pan Asian Coalition). A lényeg a játék ugyanaz marad, de több változtatást hajtottunk végre, melyek közül az egyik érintett a mód - megjelent „Titan” módot. Annak érdekében, hogy részt vegyenek a jövő háborúban, majd töltse le a játékot Battlefield torrent mint mindenki, kivétel nélkül, de a követelmények játszhat nem mindenki számára - grafika, abban az időben, csak gurul.

Motor «Frostbite Engine»: kezdete egy új korszak

Még akkor is, a játék Battlefield torrent letöltés kínálnak minden időpontjában fennálló torrent tracker, már annyira népszerű, hogy egy sor dobás, vagy hagyja, hogy ugyanazon a szinten hülyeség lenne. Ez, és kihasználta a fejlesztők, beindít sor új korszak alapján a motor «Frostbite Engine».

Letöltés Battlefield lehet beszélgetni velünk.

Ma kínálunk egy letölthető játék Battlefield torrent egy szerelő vagy bármely más változat bemutatott, egészen az utolsó részt. Minden franchise képviselteti közvetlenül ezen az oldalon, ezért ha van egy igazi rajongó a taktikai lövöldözős, aki szereti a jó és reális játék a fizika, akkor itt biztosan talál valamit, hogy vonzó lesz sok-sok hónap.