Izoprinoszinnal HPV alkalmazására és rend

Izoprinoszinnal HPV alkalmazására és rend
Victoria V. Dermatovenerologist

Izoprinoszinnal HPV alkalmazására és rend
Izoprinozin amikor HPV használják a világon az orvosi gyakorlatban, mivel a korai 70-es években a XX században. Elterjedt gyógyszer klinikai kezelésére vírusfertőzések miatt annak hatékonyságát és biztonságát.Humán papilloma vírus - a széles körben elterjedt fertőzés vezet súlyos betegségek, például a daganatos elváltozás a hám és a méhnyakrák. Nincsenek módszerek és eszközök a teljes megsemmisítése a vírus.

A farmakológiai hatása a hatóanyag

Most izoprinoszinnal létezik egyetlen gyógyszerforma - tabletta szájon át történő alkalmazásra. A kémiai összetétel inozipleks egy származéka purin, amelyek megtalálhatók számos természetes vegyületek. Izoprinoszinnal terápiás hatása, hogy gátolja a DNS szintézist, és mRNS a sejtmagban a vírus. Ezen túlmenően, a gyógyszer immunstimuláló tulajdonságát.

A gyógyszer serkenti az endogén tsitoleykinov (IL-1 és IL-2) és a γ - interferon. Tsitoleykiny csoport 1 gyulladásgátló tulajdonságokkal. Citokinek 2 csoportok szabályozó hatása van a funkciója limfociták, makrofágok, T-helper sejtek, és aktiválja a celluláris immunitást, serkentik a proliferációt, a differenciálódást és funkciója specializálódott sejtek az immunrendszer. Így a gyógyszer rendelkezik:

 • antivirális;
 • gyulladáscsökkentő;
 • immunstimuláló hatást.

Izoprinoszinnal HPV alkalmazására és rend
Ezek a tulajdonságok határozzák meg a hatékonyságát a gyógyszer elleni izoprinoszinnal akut formái HPV, komplex hatása által okozott külső tényezők, egy fertőző ágens, egy szexuálisan terjedő és csökkent immunitás.

Izoprinozin működik a módosított sejteket és a vírust. Gátlása tsitoleykiny 4 és 10 csoportok és serkenti az IL-1 gyógyszer befolyásolja intracelluláris folyamatok, megtalálni és elpusztítani a hangsúly a gyulladás. Izoprinoszinnal aktiválja az intracelluláris citotoxikus T-limfocitákat. A gyógyszer serkenti a T-segítő és a T-szupresszor, amelyek biztosítják az azonosító és semlegesítése a vírusok és más sejtek a sérült szöveti struktúrák saját. Ezen túlmenően, a hatóanyag serkenti a IgG antitestek, hogy immunválaszt vált ki.

Továbbá szisztémás immunitást, aktiválja a helyi izoprinoszinnal hogy küzd vírusfertőzés közvetlenül a kályha - epiteliális felületeken vagy annak mélyebb rétegeiben. Az előnye, hogy a gyógyszert, hogy ez működik szűk sebészeti vagy lézeres hatása az oktatás szemölcsök és a szemölcsök az idegi ganglionok.

Hála a kettős hatása izoprinozin - antivirális és immunitás - ez ellen hatásos nagyszámú törzsek HPV, beleértve a magas kockázatot. Izoprinozin jól felszívódik a gyomor-bél traktusban. Maximális koncentrációja a szervezetben után megfigyelt 1,5-2 óra felvétel után.

A metabolizmus anyagok jellemző purinok. A gyógyszer lebomlásuk húgysav és metabolitok, amelyek a vizelettel ürül. Teljes megszüntetése a gyógyszer eléri 1-2 napon belül. Izoprinoszinnal nincs kumulatív tulajdonságait.

Az adagolási és kezelési módszerek

Ennek eredményeként, a klinikai vizsgálatok vezettek be, és a dózis rendszerének terápiájában különféle betegségek által okozott HPV.

Például, a méhnyaki intraepiteliális neoplázia (CIN) alkalmazott gyógyszeradagolás, számított kilogrammonként súlyt. Számított mennyiségű gyógyszert osztva 3-4 órában 24 órán át. Abban az esetben, cervikális diszplázia 1 fok monoterápia 10 napon keresztül folytattuk, és abban az esetben a CIN fokozatú 2-21 nap.Ennek eredményeként a kezelés közel 90% -a betegeknek szövettanilag igazolt eltűnése elváltozások cervicalis hám, a külső csatorna. Relapse hat hónap után volt jelölve csak kevesebb, mint 3% -a kezelt nők. Sőt, azt figyeltük meg, jelentős szintjének növekedése a T-limfociták és immunszabályozó index.

Izoprinoszinnal HPV alkalmazására és rend
Továbbá, a kezelés a nők krónikus cervicitis és CIN 1 lépésben, izoprinozin adagolási törik 3 egyszeri adagot és a természetesen a 10 nap, kíséretében teljes hiánya papillomavírus szövettani mintákban a betegek 67% -a.

A kezelés a genitális szemölcsök, különösen terhelt különböző urogenitális fertőzések, expozíciós idő megnövekszik 3-4 alkalommal. A betegség így könnyen krónikussá válik, és hajlamos a megismétlődik. Az alkalmazott kezelés kombinációban-romboló hatását tumorokra kezelés alatt a gyógyszer.

Javasoljuk a következő terápia során - abban az időszakban, akut betegség kell, hogy egy nagy adag izoprinozin 3-4 alkalommal egy nap. A tanfolyam időtartama 5 nap. Kezdve a hatodik napon, egy támogató terápia (kisebb adag 2-szer naponta). A kezelés időtartama a hat hónapot. Használja ismétlési ráta háromszorosa időközönként 1 hónap. Ha a lokalizáció gócok kis szemölcsök vagy kijelölt egység, míg ők maguk is az alacsony iskolai végzettségűek megalizatsii, a gyógyszer előírt standard terápiás dózis. Természetesen adagolást 2-4 hét.

más rendek

A következő változata a kezelés első kábítószer-használat elnyomta a fertőzést, majd végzett művelet eltávolítani papilloma egyik létező módszereket.

Izoprinoszinnal HPV alkalmazására és rend
A kezelés a méhnyakrák és a CIN II-III fokú onkogén magas törzsek HPV18 és HPV16, a használata a terápiás hatás a gyógyszer végezzük egy nagy adag, osztva naponta 3-szor vétel.

A kezelés időtartama 10 nap. Lejárta után a szövettani vizsgálatot végeztünk 10 napon belül. A betegek többsége (88%) hatást figyeltünk meg, miután egy kezeléshez, 19% volt a terápia 2. szakasza, és csak 2,5% - 3 tanfolyamok. Az antivirális kezelés izoprinoszinnal van szükség, hiszen eltávolítása után genitális szemölcsök nagy jelentőségű a betegség kiújulását a vírus aktivitása. Sőt, azt is megjegyezte, hogy a gyógyszer használatát lehetővé, hogy növeljék a terápia hatékonyságát, és 88% versus 66%, csak egy műtéti eltávolítása szemölcsök.

Azt is megfigyelték, hogy a kezelés hatékonyságát növeli egy mértékének csökkenése CIN. Az azonos séma hatékonyságát volt rendre: CIN-I (93%), CIN-II (81%). A tanulmány a csoportok különböző korú megállapította, hogy a hatékonysága befolyásolja korától függ a betegek és a betegség időtartamát. Valószínűleg ez az eredmény kapcsolódik időtartamát és fennmaradása a vírus, illetve egy hatalmas károkat nyaki szövetek. Amikor diagnosztizálták nyaki dysplasias által okozott HPV 16, az ilyen terápiás séma:

 1. Gyógyszerszedés standard dózis mértéke 2 hét.
 2. Naponta vaginális kúpok Genferon.
 3. Napi intramuszkuláris injekciók Glutoxim oldat a standard dózis felnőtt, során 7-10 nap. Majd lépni a karbantartás során a nap, amikor azt szeretné, hogy Glutoxim további 10 napig.

Ezen túlmenően, a technikusok, ezzel a módszerrel:

 1. A gyógyszert bevenni 3 fogásos 10 napig, az azonos időtartamú intervallumokban közöttük.
 2. Naponta vaginális kúpok Genferon.
 3. Helyi kezelés egy spray Epigenes Intimitás naponta 3-szor.

Ezek a rendszerek van ajánlást értéket gyógyszerek, mind a helyi és a szisztémás hatások befolyásolhatják az egyes betegeknél.

Mellékhatások a gyógyszer

Izoprinozin jól tolerálható még hosszú terápiás természetesen.

Izoprinoszinnal HPV alkalmazására és rend
Ennek eredményeként a klinikai vizsgálatok a gyógyszer figyeltünk izolált esetekben az allergiás reakciók. Csak egy beteg, aki ivott a gyógyszert, egy ismételt tanfolyam kiütés. Allergia tölcséres 3 napon belül. A beteget tervek szerint antihisztaminok.

A másik csoport a betegek kezelés miatt került sor, hogy egy vírusos fertőzés a hüvely, azt figyeltük meg, 2 esetben az allergia, hogy telt a saját. Meg kell jegyezni, hogy a gyógyszereket szed járó tünetek a tüdő romlása és a betegség a korcsoportban az egyik nő, aki állítólag, hogy a gyógyszer a méhnyakrák. Más esetekben a gyógyszerek mellékhatásai nem ad.

Ellenjavallata a gyógyszer

Izoprinozin nem ajánlott inni:

 • lerakódása urát a szövetekben és az ízületeket;
 • a kialakulását kövek a vesékben és a húgyhólyagot;
 • szívritmuszavar;
 • hajlandóság allergiák;
 • Terhesség és szoptatás.

Emberek patológiás húgysavkiválasztást ajánlott, hogy a gyógyszer a szabályozott szintet urát a szervezetben. Krónikus adagolás izoprinozin szüksége havonta ellenőrzi a perifériás vér húgysavszint és a kreatin.

Általában, a gyógyszeres terápia a szemölcsök hatékonyan és eredményesen végbemegy általában mellékhatások nélkül.