Javítás vázák búzatábla kezük

A fő hátránya bármely Niva, a szer a Szovjetunió 2121 és befejezve az utolsó modul 21214 injektoros motorok viszonylag kis lökettérfogatú motor. Azt hiszem, egyetértünk abban, hogy a 82 lóerős -.A műszerfal a régi 21. búzatábla eltávolítjuk bizonnyal könnyebb, mint az azonos 213-ik, de eddig csak egy prototípus, a szovjet időkben, így minden lesz showily példát a régi panel.

Sok tulajdonos Niva telepítve autóikat vonóhorogra (lengőkarpárokhoz), hogy képes legyen zökkenőmentesen horog trailer a terjedelmes rakomány. Természetesen towbars eszközök esetében eltérő, ezért úgy minden ilyen.

Úgy gondolom, hogy sok tulajdonosok Niva nem lesz nehéz helyettesíteni, vagy egyszerűen távolítsa el a hátsó ülések, de még mindig egyedül áll figyelni erre a témára. Hogy végezze el ezt az egyszerű.

Rögzítése az első lökhárító a területen gyakorlatilag nem különbözik a hátsó, így az eljárás annak eltávolítását nagyon hasonló lesz. Az én esetemben, akkor a következő szerszám szükséges: Erőteljes gombot, és kiterjesztés (cső) racsnis.

Ennek fő oka az, amely szükséges, hogy szét az üveg fedelét a csomagtér autó VAZ 2121 Niva az ő hibája, amelyben további működésének autók lehetetlen lesz. Ahhoz, hogy e munka elvégzésére nekünk.

VAZ 2121 - szovjet és a magyar kis SUV kategóriában. Hogy javítást VAZ 2121, saját kezével köteles alávetni megismerése műhely kézi és modell jellemzői.Jármű képet VAZ 2121 (Niwa 4x4) 1,7 MT.

Release a VAZ-2121-ben indult 1977-ben. Abban a pillanatban, a készüléktípus márkanév alatt Lada Niva Chevrolet Niva és Lada 4x4.

Amikor létrehoz egy modellt VAZ 2121 szakemberek a Volga Automobile Plant kölcsönzött alkatrészei, az utas modellek.

Műszaki adatok Lada Niva lehetővé teszi, hogy felszámolja a legtöbb áthatolhatatlan helyeken. A gép a kereslet között a vidéki lakosok, halászok, vadászok, a katonai.

A gyártók egy első módosítását az Niva 1,6 literes 75 lóerős motort a VAZ-2106.

A következő módosításokat (VAZ-21213) volt, megnövekedett kapacitás a tápegység 80,8 LE A felső módosítás (WHA 2131 és 21214) felszerelt döntéshozók 1,8 literes motorral.

Problémás hely 1,7 literes motorral - emelők. Fontos, hogy a bilincs őket. Nyilvánvaló hiba formájában kopogás. Miután 100 000 km-lánc megfeszül. Diagnosztizálása lehetséges zaj - feszített lánc elkezd zörög.

Váltó kölcsönzött a VAZ 2106. Ez egy négy lépésből álló, manuális sebességváltó. Hajtómű az új verziók telt utómunka és szerzett ötödik fokozatban.

A széles körben elterjedt hiba átviteli - gyors kopását alkatrészek és tovább ki a szerelvény épületben. Csomópontok sebességváltó bocsátanak ki, nagy a zaj.

A csapágyak sérült a víz vagy veszíthetik el tulajdonságaikat kenőanyagok. Cserélje zsír után 20 000 km. Problémák a csapágyakat nem lehet diagnosztizálni.

A semi-tengelyek nincsenek problémák a művelet során. Problémák jelennek szét a félig-line, ha szükséges - nem lehet eltávolítani csapágy. A szakértők tanácsot, hogy a hő a csapágyat.

A fékrendszer megbízható. fékhengereket erőforrás 100 000 km-re, míg a főfékhenger nem kell cserélni után is 500 000 km.

Hidegindításkor sípolni fűtőventilátort. Abban az esetben, egy nyikkanás köteles létrehozni egy csere fan.

Helytelenül jeleníti meg a maradék üzemanyag a tartályban autó. Ennek oka az a tény, hogy a tolóerő tömítőgyűrű üzemanyag-szivattyú a float és a helytelen megjeleníti az üzemanyagszint a tartályban. A probléma megoldásához önmagában kell szétszedni és távolítsa el a szivattyú belsejében.