Javítása gázkazánok kezük Diagnosztika és hibaelhárítás magad

Javítása gázkazánok kezük Diagnosztika és hibaelhárítás magad

Szerint a biztonsági előírások, a javítás az összes veszélyes berendezések működését, amely magában foglalja a gázfűtés egységek termelnek speciálisan képzett szakemberrel. Azonban a távoli területeken érkezése szakosodott javító csapat számíthat egy nagyon hosszú idő. Ezért vészhelyzet esetén, ha az ügy nem vonatkozik az automatikus és a gázcső tenni a saját, és megjavítani a gázkazán magad.Rövid tájékoztatás készülék fűtési rendszer

Modern gáz fűtőrendszerek komplex rendszerek. Irányítást a munkát segítségével egy egész sor automatákhoz el kell olvasni, mielőtt elkezdi, hogy megpróbálja megjavítani gázkazánok.

A fő elemei a biztonsági csoport:

  • Érzékelők vontató, amelynek célja a 75 0 C Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy figyelemmel kíséri a feltétele a kémény. Meghibásodás esetén a normál dymootvedeniya hőmérséklet emelkedik és az érzékelő működésbe lép fel. Optimálisan, a szenzor további szert kipörgésgátló jelző gázkoncentráció.
  • Monostat biztosítja a gáz turbó egységek a degradált kipufogógáz égéstermékek miatt eltömődés a kémény vagy a hőcserélő.
  • Limit termosztátot úgy tervezték, hogy szabályozza a hőmérsékletet a hűtőfolyadék a fűtési rendszerben. Amikor a víz felforrt, a túlmelegedés érzékelő egység bontja.
  • Detection elektród észlelésekor hiányában letiltja a fűtés.
  • Bomlasztó szelep arra szolgál, hogy szabályozza a nyomást. Amikor a nyomás emelkedik meghalad egy kritikus értéket történik kötegelt kisülési túlzott folyadék.


Javítása gázkazánok kezük Diagnosztika és hibaelhárítás magad

Figyelem! Wear a tömítés vezet állandó szivárgás hűtőfolyadék a szelepről. Megoldás A csere a szelep.

Megoldási módjait, bizonyos problémák önjavító a gázkészülék

Fail különböző csomópontok a fűtési rendszer és különböző okok miatt. Lehet - kifogásolható részek, zavar, hogy működés követelményeinek, éles fúj a sorozatba tartozó, az egység.

  • A leggyakoribb oka a kudarc kudarc az energia-függő eszközök beállításait. Javítása gázkazánok kezüket kell kezdeni, hogy ellenőrizze a telepítési lehetőségek és a rendelkezésre álló nyitott kapcsolatokat. Amikor hibaelhárítás, az egység van beállítva, hogy „téli” üzemmódban és a beállítás a maximális fűtési hőmérséklet.
  • Ha a szivattyú nem működik, akkor, vagy csak ki kell cserélni a kábelt, vagy meg kell változtatni a szivattyú is.
  • Ha az égő nem tartozék gáz, meg kell győződnie arról, hogy a gázszelep nyitva van, a gázvezeték nem blokkolja a tápfeszültség rendben van. Ha a probléma továbbra is fennáll, miután mindezen intézkedések valószínűleg meg kell változtatni az elektronikus kártya.

Javítása gázkazánok kezük Diagnosztika és hibaelhárítás magad

Tipp Automatizálása Kazánberendezés ebben az esetben nem tér el a sorrendben, és a folytatása a fűtőberendezés elegendő jég eltávolítására a füstgáz rácsot. Ahhoz, hogy elkerüljük az ilyen megálló összesíti szükséges extrém hideg rendszeresen ellenőrizze a kémény.

Javítása gázkazánok kezük nem mindig lehetséges, és csak abban az esetben nyilvánvaló és egyszerű hibaelhárítás. Kifinomult minőség és bontások megbízhatóan rögzíteni tudja csak a szakemberek a szükséges ismeretek és eszközök.

Lehet is, mint: