Jegygyűrű - Vásárlás szép jegygyűrűt alacsony áron, értékesítési jegygyűrű

Vásárlás eljegyzési gyűrűk ma kényelmesebb, mint valaha - a ékszer online hipermarket «KARATOV». «KARATOV» teszi az értékes vásárlás egyszerű és gondtalan ad valós választási szabadságát, így meg lehet vásárolni jegygyűrűt a modern design vonzó áron!Ékszer - jegygyűrű - jelzi a különleges státust a tulajdonos. Azonban az ár ékszer eljegyzési gyűrűk ma lehetővé teszi mindenki számára, hogy élvezze a lenyűgöző szépségét ékszerek. Ékszer Internet hipermarket «KARATOV» dolgozik közvetlenül a vezető hazai ékszer gyártók, hogy az ügyfelek számára a legkedvezőbb vételi jegygyűrű, amelynek az ára is kérjük minden vásárló.

Eladó a jegygyűrű - nem csak a munka, hanem hobbi. Nagyon arra törekszünk, hogy megtalálják a legjobb beszállítók az online hipermarketek «KARATOV» minden ügyfélnek, megnyitva egy katalógust jegygyűrűt honlapunkon látott széles körű helyi jegygyűrű, és élvezze a viselése, évvel a vásárlás után.

Vásárlás eljegyzési gyűrű Moszkvában és más városokban Magyarországon most könnyebb, mint valaha egy hipermarket «KARATOV»!Iratkozzon fel, és kap 500 rubelt az elsőrendű!

Feltételek a bónusz program

Általános rendelkezések

1. Általános rendelkezések:

  1. 1.1. Ezek a szabályok meghatározzák a felhasználási feltételek és az alkalmazás az ügyfél bónusz KARATOV, KARATOV helyben használhatók.

2. Fogalmak használják ezeket a szabályok:

  1. 2.1. „Program” - olyan kapcsolat, amelyben az ügyfelek regisztrált KARATOV gyűjt, vagy bónuszt kap a tulajdonos egy bónusz számla az ügyfél, hogy az ügyfelek a jogot, hogy kedvezményekkel áruk KARATOV helyben összhangban ezeket a feltételeket a program.
  2. 2.2. „Bónusz számla” - Függő meglévő adatok elektronikus adatbázisban KARATOV helyszínen szerzett adatok, valamint figyelembe véve a felhalmozott bónusz rubelt;
  3. 2.3. „Bonus” - egy közös egységet fizetési felszámolásra a számla, az előírt esetekben az e rendelet;
  4. 2.4. „Résztvevő” - az egyén, aki részt vesz a programban;
  5. 2.5. „Shop” - a jogi személy végez a bónusz, és tegyük az információs rendszer alapján, amely a bónusz, és végrehajtja a leírási bónuszokat.

3. Az eljárás regisztrációs bónusz venni:

4. rendelés bónuszok:

5. Az eljárás részvételi és használata bónuszok:

7. Vitarendezés a program alapján:

  1. 7.1. Ha a vita között az üzlet és a Résztvevő nem lehet megoldani az e rendelettel összhangban telepedett szerint a jelenlegi jogszabályok az Orosz Föderáció.