Jele, amit a bal szem viszket

A szimbolizmus a test részei a komplex, rendetlen, de hirtelen visszhangozza sok kultúrában. Van egy univerzális értelmezése jelek, amit a bal szem viszket?Jele, amit a bal szem viszket

Meglepő módon igen. Az emberek különböző részein a világ évszázadokon gondoljuk, hogy a viszketés a bal szem (bal szemöldök) ígér csalódás. Látni fogja, valami csúnya, undorító, kellemetlen, hogy meg fogja változtatni a véleménye a rokonok vagy barátok nem a jobb. Mit kell tenni, nem minden jelét sikeres.

És a legkellemetlenebb dolog: a bal oldalon, a test kell tekinteni „felelős” a kapcsolatok, a személyes élet események a házban, minden közeli és kedves, és a csalódás fésült bal szem megjövendöli nem válik a szellemi, valami távoli és érzelmi, személyes, drága emberek és tárgyak.

Úgy hangzik, ijesztő, de valójában lehet elég hazai helyzetet, hogy hamarosan feledésbe. Bezár viselkedett nem várt tőle. Szeretett focicsapat hirtelen felrobbant, minden megígérte, hogy eljön az idő, és késett fél órát. Nem a világ vége?

A legóvatosabb van egy reakció: Scratch (! Nélkül fanatizmus, hogy ne okozzon mikrotrauma) bal szem jobb kezével, semlegesíti a hatását a jeleket.

Különböző nemzetek - hasonló megközelítések

 • Indiában, fontosnak tartjuk, hogy ki viszketett a bal szemét. A férfi - egy kudarc. nő, éppen ellenkezőleg - a sikerhez. A bal oldalon a szervezet tekinthető hinduk (mint a szlávok) nő. Ha karcos az alján a szem és az alsó szemhéj - ez a gyors kiadások. Felső szemhéj és szemöldök - a gyermek születése, illetve a jó hírt (ismét - a nők esetében).
 • Sok afrikai emberek úgy vélik, hogy a bal szem viszket a könnyek hiba. De ha viszket felső szemhéj - várja a látogatást rokonai. Ismét a nők nem kell félni, a bal szem őket zavarja, hogy nem jó, hanem rosszabb.
 • Hawaii jele a leginkább vészjósló. Folyamatosan karcos bal szem - egy haláleset a családban. Egy másik lehetőség a kevésbé ijesztő: viszketés a bal szem (homlok) ígéri az érkezését egy idegen a házban.
 • Nos, a mi őseink, a szlávok: viszketett a bal szem - hamarosan meg fogja sírni. Ez a férfiak számára. A nők többet ígér hír.

Egy másik példa az a tény, hogy az emberek mindenütt hasonlóak, és megismerhetik a világ hasonló módon.

Az időzítés minden

Ez nem csak, mit nem, hanem pontosan akkor, amikor viszketett a bal szeme. Minden nap a héten van az energia, valamint a napi egy órát. Karcos eye - nézd meg az órát és a naptár.a hét napjai

Jele, amit a bal szem viszket

Bal szeme viszketett, és az ablak, hogy:

 1. Hétfőn. Coming szövődménye kapcsolatok rokonok. Hétfőn minden egy rossz nap. Legyen ezen a napon különösen óvatos és türelmes, hogy egy közeli, és minden (lehetséges, hogy hajtókar anélkül, hogy megvárná zacheshetsya szem).
 2. Kedden. News, amely azt ígéri, hogy írja alá, ezen a napon festett pozitívan. Új kezdeményezések sikeres lesz. talán egy új bevételi forrás jelenik meg. A legfontosabb dolog -, hogy ne menjen a hülye kockázatokat.
 3. Szerdán. Átlagos, instabil nap így szerencse megfordul, és a könnyek. és a híreket. és találkozzon egy kedves személy. Ha a környezet nem működik, ne ess kétségbe, viszketés a bal szem azt mondja, hogy minden gyorsan fog változni.
 4. Csütörtökön. Ez egyszerű: a könnyek. bánat. csalódás. Emlékeztető: aláírja - nem jelent teljes garanciát. És akkor is, ha igen, bánat lehet jelentéktelen.
 5. Pénteken. Hétvégén, velük érkező látogatók a vendégek (és a látogatók a számukra). Viszkető bal szem egyetért, és azt jósolja, hogy mit fog látni azokkal a hosszú eltűnt a szem elől.
 6. Szombaton. Hétvége - a legjobb nap az viszketés a bal szemét. Ma azt ígéri, hogy szeretni tapasztalatok kellemes értelme. A jel valószínűleg a nőkre érvényesek. Kár is, a férfiak keresnek szerelem.
 7. Vasárnap. Folytatás sikeres hétvégét. Viszketett bal szem - talál egy váratlan készpénz pribytok.

Óra egy nap

Jele, amit a bal szem viszket

Minden napszakban saját színe. Ha a bal szem viszketett között:

 1. 23:00 01:00 - készülj fel a látogatás egy magas rangú családtag, tisztviselő vagy egy elismert barátja. Adott esetben, most, éjjel;
 2. 01:00 és 03:00 - lesz valami, ami gerjeszti vagy egy család. Izgalom és az öröm jön! Éjjel, az úton, jön a legtöbb gyermek;
 3. 03:00 és 05:00 - elhagyni a vállalkozásokat. utazást. Ha a régóta várt - nos, ha Tmutarakan a fenntartott helyet - jobb lenne, ha alszik, és nem vette észre, hogy a viszkető szemek;
 4. 05:00 és 07:00 - meglátogatja kedves emberek. Igaz, hogy minden ember, aki jön, hogy látogassa meg reggel hat figyelmeztetés nélkül, hirtelen megszűnik drága;
 5. 7:00 9:00 - jönnek hírek barátok. Talán egyikük már megírta az SMS;
 6. 09:00 11:00 - ma akkor enni finom akár otthon, akár a nyaralás. Szokatlan viszkető bal szem értelmezése, hanem a legkellemesebb;
 7. 11:00 és 13:00 - ivás. Figyelmeztetés: ha elkezd inni jobbra tizenegy reggel, a jelek könnyen alakulnak rossz;
 8. 13:00 és 15:00 - ötleteit működni fog, a siker nem messze. Akkor kezdődik az új dolgokat, és nem kell félni az eredmény;
 9. 15:00 és 17:00 - pontosan az ellenkezőjét jelenti, rossz híreket, és esetleges elvesztése pénzt. Bejelentkezés tanácsolja legyen óvatos;
 10. 17:00 és 21:00 - Négy órán át fésült bal szem azt jelenti, hogy hamarosan találkozunk. Opcionálisan ismerős adott esetben kellemes. De miért nem? A jel nem túl pontosak;
 11. 21: 0 és 023: 00 - és folyamatosan újra szét. Talán majd pillantás a fény.

A bal oldalon a szervezet társul a jobb agyfélteke, ami hagyományosan (és a férfiak, mint a nők) tartják felelősnek az intuíció, képek, az összes személyes és érzelmi. Most a szemét - amit látunk előttünk. A test lehet azt mondja, hogy amit lát, az nem igaz (csalódás), hogy hamarosan megnézzük ismerős tárgyak és az emberek szerették az új megjelenés (News).