Jelek a kés

Jelek a kés
Ősidők óta, a kés tartják mágikus tárgy, mert egyrészt védi, másrészt - ez elég alattomos. Emiatt körül ezt a hétköznapi tárgy és sok volt az akarat és babonák, sokan jönnek le a mai napig.Jelek a kés: negatív

- Nem tud enni egy késsel. Ősidők óta azt hitték, hogy ha valaki megeszik egy késsel, akkor rossz.

- Nem hagyhatja a kést az asztalra az éjszakát. Őseink úgy vélték, hogy a ház dühös, mert a zavar és a vágás a mester. Bár az azonos ómen lehet azzal a ténnyel magyarázható, hogy éjszaka az emberek nem látják a kést az asztalon fekvő és baja.

- Keresztbe villa és a kés - meg kell várni a baj, hogy meg kell, hogy őket távol egymástól.

- A kés kell a táblázatban csak a penge le. Úgy gondoljuk, hogy ha a penge tetején, lehetséges, hogy veszekedni valakivel, vagy nem árt óvatosan.

- Rossz, ha a kést tört. Sokan azt hiszik, hogy csak azért, mert nem történik meg, akkor ez kész a gonosz szellemeket, így a legközelebbi személy lehet bejutni baleset vagy más történne vele, az más kérdés. Ha mindegy kés tört, akkor meg kell, hogy dobja ki a pengét, és ezeket a szavakat mondja: „A kés van törve, de az a baj én és a családom nem nyúl.”

- Ez nem jó, hogy megtörje valaki másnak a kést. Az események zajlanak az életedben, lehet negatív végleges - csalás, veszekedés, lopás, betegség és így tovább.- Keressen egy tiszta és sértetlen kés nagyon rossz. Úgy hitték, ha kiderül, hogy vegye fel a kést, majd neki, hogy elvegye a negativitás és a tulajdonos - megkínzott bűntudat, rémálmok és a betegség.

- Keresse rozsdás kést. A jel azt mondja, hogy előrevetíti elválasztás egy szeretett.

- Kés hegye talált ki - a próbák és a baj, egy törött tip - fogant nem lehet megtenni.

- Benyújtása egy késsel, hogy valaki előre mutatnak - a konfliktus ezzel az emberrel.

- Adj egy kést - a botrány. De ha még mindig úgy határozott, hogy a kés, mint a jelenlegi, kiderül, hogy van, hogy „fizetni” az ajándékozó öt érmét képpel 5. ábra.

Jelek a kés: kedvező

- Kés a földre zuhant - várják vendégeinket. Hogy jöjjön a lehető leggyorsabban meg kell rázni őket a levegőben, ha nincs vágy vendégek fogadására, szükséges, hogy azonnal emelni a kést háromszor fújni a penge a markolat.

- A kés megvédi a gonosz szem a menyasszony és a vőlegény, a terhes nők és a csecsemők, ha tesz a matrac alatt az ágy.

- Amikor egy apa ad a fiának egy kést, majd úgy tűnt, hogy átadja tudását és tapasztalatát neki.

- A keresztség keresztapja háromszorosára kell kör körül a gyermek, így ő hozza a védelmet az összes bajok.

- Amikor a baba kapta az első lépések, az éles kést vágott a „bilincsek”, hogy ő hamarosan futott.

- Az ókorban, az ember mindig is ragadt egy késsel a feje az ágy, így megvédi a családját egy gonosz szellem.

- Ha a kés károsítja a személy, ez annak a jele, hogy ő valaki akar bántani - meg kell, hogy legyen óvatos.

- Akik folyamatosan szembe a kést során az egyik fél - a személy fogant valami rossz kést, és így figyelmeztet a tulajdonosok, hogy óvatosnak kell lennie vele a nyilatkozatokat és intézkedéseket.

- A kés esik a kezében a vőlegény, amikor elvágja a sütemény vagy torta, ez annak a jele, hogy az első fiú.

- Lásd az azonos kés, otthon, barátok vagy szomszédok - egy nagy és erős barátság velük.

- Ha a közös vremyapreprovozhde Nia barátok, ismerősök vagy rokonok észrevették, hogy valaki megragadta a kést, ez annak a jele, hogy megismételheti néhány esemény az életüket. Nos, ha biztos benne, hogy ezek kedvezőek, vagy sürgősen eltávolítson az aura a kést -, hogy azt a szent vizet egy nap, és csak akkor ne tegye késsel, akkor a legjobb, csomagoljuk be egy ruhával, és visszatér a tulajdonosok.