Jelek a kést, ha törni, hogy megtalálja ott egy késsel, és a másik

Az emberi élet a kés meg olyan régen, hogy az biztos, amikor tudomást szerzett arról, az első alkalommal, ez szinte lehetetlen. Sok fajta ebben a témában, amelyek mindegyike saját speciális célra. Minden ember élete során folyamatosan folyamodik a segítségére. Függetlenül attól, hogy katonai, utcai rabló, hogy egy egyszerű háziasszony. Ennek eredményeként ez a kölcsönhatás, megszerezte a sok babonák és előjelek.A leghíresebb jelei kés

Jelek a kést, ha törni, hogy megtalálja ott egy késsel, és a másik
Abszolút mindenki tudja a megjelölés, amely szerint nem lehet megenni egy késsel. Ez nem jó, és a régi időkben, az emberek úgy gondolták, hogy ha egy ember egy késsel, ez lesz rossz. Ez a jel egy logikus magyarázat. Ily módon kellett, hogy az emberek, akik nem rendelkeznek a dugót. Ők voltak katonák, vadászok, tolvajokat, aki töltötte élete nagy részét töltötte, egy meglehetősen mostoha körülmények között. Ezek a feltételek alakulnak ki, és meglehetősen nehéz természetű.

Sokan ismerik a jele, hogy a konyhakés kell megállapítania csak penge, vagy fog történni veszekedés. És nem hagyja az asztalon az éjszaka, vagy a ház, jön a düh és a vágási ház tulajdonosa. Ez a jel is tartoznak, a sérülés veszélye miatt maradt az asztalon egy éles tárgy a rossz helyzetben, vagy a sötétben. Ha a tábla kereszt kést és a villát, akkor azonnal be kell vezetni távol egymástól különben meg fogja találni a hiba, vagy ha valaki veszekedés.

más jelek

Jelek a kést, ha törni, hogy megtalálja ott egy késsel, és a másik


A rossz jel, ha a kés hirtelen kitört. Képviselői sok kultúrában úgy vélik, hogy ha véletlenül törni, akkor az emberek kedvesek neked fog történni bajt. Ezek kapsz egy baleset, vagy áldozatává válhat támadás. Szünet csak nem lehet - ez szükségszerűen oka. Sokan úgy vélik, hogy a kés lebontja hatása alatt a gonosz erőket. Törött penge azonnal dobja ki, és azt mondják, a következő:

„Bár a kést és a szünet, én és a családom a bánat és a baj nem vonatkozik”

Ez nem jó, hogy az álom, hogy valaki képes volt megtörni a kést. Ez az álom azt mondta, hogy az események zajlanak az életedben a végén rosszul, és még jobb, hogy feladja terveit.

Keresse meg a kés is nagyon negatív előjellel. A hiedelem szerint, valamint a felfedezés magad szedése minden az ő örökségét. Ha használja ezeket a fegyvereket kárt okoz, akkor gyötri bűntudat és rémálmok, mégis, és nem csinál semmit.

Ha sikerült megtalálni a kést, akkor jobb, egyszerűen nem emel rá. A misztikusok úgy vélik, hogy minden objektumnak van egy memóriát és egy bizonyos energia. A jel azt mondja, hogy ha sikerül találni egy ilyen objektumot, akkor vár harcok, botrányok, az árulás és a támadás. Keresse rozsdás kés - a elválasztása szívem. Ha talál egy kést egy hegyes - vársz megpróbáltatás és a szorongás, mintha a hegye törött, akkor a remények és tervek nem fog valóra válni.

jó előjelek

Jelek a kést, ha törni, hogy megtalálja ott egy késsel, és a másik
Úgy gondoljuk, hogy ha a kés leesik a földre, hamarosan otthon lesz a vendég. Azt hiszi, hogy nem csak Magyarországon, hanem Németországban, Amerikában és Japánban. A szlávok úgy gondolták, hogy ez volt a témája a családi élet képes megvédeni a terhes nők és a házastársak a kár és a szemmel verés, és a csecsemők való kitettség a gonosz erőket. Mielőtt keresztségben a bölcsője a baba köteles kést, és a keresztség előtt bába háromszor körülveszi őket körül a baba. Terhes nők, hogy a gyermek született egészséges és erős, hogy egy kést a párnája alá.

Lesz nagyon. Akár hinni nekik, ez rajtad múlik. De ha már többször észrevettem, hogy valóra, azt tiszteletben kell tartani ezeket a jeleket, nem semmi, hogy neki olyan kedves, hogy sok generáció őseink.