Jelek a lakodalmas menet

Jelek a lakodalmas menet

Jelek lakodalmas menet

Oroszországban, a lakodalmas menet volt a témája a speciális ellátást. A XVII században az ifjú stílusú nemes nevét herceg és hercegnő, és a feladat az esküvő vonat már nem csak az volt, hogy a fiatal, hogy az a hely, az esküvő, hanem a stílus egy kört a városban. Ugyanakkor, azt hitték, hogy a buja esküvő vonat, a gazdagabb az esküvő, és a nagy számú személyzet, a jelek szerint, ígért boldog családi élet ifjú.Úgy véljük, hogy az utat a templom az ifjú, gonosz szellemek különösen aktív, és próbál mindenféle módja, hogy megakadályozzák a jövőbeni családi boldogságot. Jelentős szerepet játszott ezek a hiedelmek és mesék varázslók és irigy, akik keresik a kár, hogy a fiatal az úton, amely jelképezi a kezdete egy új élet.

Eddig éltünk számos jelét a lakodalmas menet meg kell felelniük a nem csak a közlekedési funkcióval, hanem hogy megvédje ifjú a hatását a gonosz erőket. Ebben a tekintetben a XVII században három lovat gazdagon lógni harangok és szánkó harangok, amelynek célja, hogy hagyja, hogy a zaj harangokat ijeszteni a gonosz szellemeket. Ma ezek szerepet tölt be a hangos hangok kürt, ki autó esküvői konvoj. De a nyugati országokban, hogy a hátsó lökhárító autó csatolt egy csomó üres konzervdobozok, hogy vezetés közben bocsát egy hátborzongató pengetést, elriasztja a nem csak a minden gonosztól, hanem a járókelők.

És a XIX vőlegény adta a dekoráció az esküvői vonat különösen fontos, megpróbálja felülmúlni a házas barátai gazdagságát dekoráció és számos Tarantass ahol ült, a barátok és a család. Zárja az kocsik több bevásárlókosarak cigányok végző dicsőítő dal tiszteletére a friss házasok.Jelek a lakodalmas menet

Szerényebb ünnepségre került sor a vidéken, bár odafigyelt a jeleket, nem kevesebb. A mezőgazdasági termelők az esküvő volt urak bérelt hintó, ha a plébánia volt egy közeli faluban. Nos, amikor a templom a közelben található, ott gyalog. Hintó díszített szalagokkal, virágokkal és medálok - babák, szőtt szalmából és öltözött speciálisan varrott és hímzett ruhák. Azt hitték, hogy ezek a talizmánok fogja megmenteni a fiatal a rossz ellen. Éppen ezek amulettek, és szolgált egy prototípus babák csatolt lökhárító Esküvői autók a szovjet korszakban, bár már használják a díszítés idején.

Ha fiatal elment a templomba gyalog, a környezetükben minden gondoskodott róla, hogy senki keresztbe az úton, hogy az ifjú, amely akkor volt rossz ómen. Ma ez a hit is megmaradnak. Emiatt a tanúkat a soron következő, meg kell megelőzze az ifjú egy fél lépést, hogy képes legyen egy időben a veszély elhárítására.

Jelek a lakodalmas menet

Virágokat fektetett Eternal Flame

Esküvői vonat, visszatérő az esküvő után, gyakran burkolt a temetőben, hogy meglátogatta a sírok őseik, hogy értesítsék őket a közelgő folytatása a család adózik és tiszteletben tartása holt lelkek. Ez a rítus-én folytatták a második világháború után, találtam egy modern értelmezése a virágokat fektetett Eternal Flame fiatal. Most azt látjuk, mint egy tisztelgés a hagyomány, kifejezve háláját, hogy a bukott csatában annak érdekében, hogy a fiatalok a jelenben élni. De ha mélyebbre ásni, mert Eternal Flame - nem más, mint egy szimbólum, amely egyesíti a memória minden létező előtt, akik életet adott a következő generációs ...

Modern jelei lakodalmas menet, és feltételezi, ez a fajta:

1. A menyasszony és a vőlegény küldött az anyakönyvvezető a különböző autókat. Ebben a közvetlen út nem ajánlott menni - ez jobb, hogy válasszon egy bonyolultabb kitérőt. (Ezért az anyakönyvvezető kell mennie a szabad ideje)

3. Ha a módja, hogy a palota esküvő menet találkozott egy temetési menet, el kell mennie, hogy a bejegyzés helye a másik módja, hogy elkerüljék önbeteljesítő jóslat.

4. Közeledik az a hely, az ünneplés ünneplés, akkor dudál hangosan megijeszteni a gonosz szellemeket, és ugyanabban az időben, hogy maga is ismert, hogy azok, akik összegyűltek gratulálok.