Jelek a penge cueveriya

Jelek a kés - van egy csomó, hogy a kést, mert nagyon fontos és gyakran mágikus szimbólum. Emellett babonák így bőven van közmondások, közmondások a kések, például a következők szerint: „Kés hülye - buta fogadó, asztalterítő, fekete - buta hostess”
Jelek a penge cueveriya
Elestem kés jele - ha ez megtörtént kés kiesett kezéből, babona ismétlés - várják vendégeinket. Emberek jelentkezik, ha egy kést a földre esik, akkor az ember házában fog jönni. Hogy a kést a földre zuhant, beszél, pontosan ki fog jönni hozzád, ha a kés beszorult a teljes ez előrevetíti ellentmondásos helyzetet.


Keresse meg a kés jel szerint - népi babona, a kések található a régi tulajdonított mágikus tulajdonságait, azt hitték, ha úgy találja baj nozh- nezbezhat.

Ha történetesen megtalálja a kést, van egy logikus kérdés, mi a teendő? babona, hogy nem emel az ajánlat, ne vegye egy kést, ez rossz ómen, mert egy késsel, akkor vegye fel az összes rossz örökséget.
Broken kés jel - ha előfordult, hogy eltört a kés, ez egy nagyon rossz jel, úgy véljük, hogy a törött kés aggodalomra ad okot az ő biztonságos.

Ha az otthon törött kés, babona nem ajánlott tárolni, akkor jobb, csak dobni, és távolítsa el a negatív hatást, meg kell mondani, összeesküvés: „Bár a kést és a szünet, a bánat és baj nem vonatkozik” -, és dobja el otthonaikból.


Adj kések aláírására - mindenki tudja, hogy mit ad a lapátok rossz ómen, mert Mivel nozh- megy ez az ember a késeket. De mi van, ha azt szeretnénk, hogy egy táblázat tartalmazza: például a konyhai kések és villák. Ha van egy nemzeti megjelölés, akkor legyen ellenében.

Csavarja le a baj, akkor kell ezeket a késeket értékesített egy jelképes összegért, -vzyat nekik semmilyen számlát vagy érme, akkor semmi rossz nem fog történni.


A jel, hogy dobja a kést - mondta öregek. ha csak egy nő dobja a kést, az azt jelenti, kockázatok továbbra is az élet férfi nélkül. Ha dobja a kést egy törött konchikom- ember haszontalan bensőséges viszonyban. Általánosságban elmondható, hogy nem dobja késeket, a legjobb tárolni biztonságos helyen. Lopj egy kést jele - a néphit szerint, ha lopsz egy kést, a boldogság lopott tőled.

Korábban, a „jelek kések” különleges jelentőséget tulajdonítanak, ügyelve minden, ami valahogy megakadályozzák a férfi és a kezében egy prófétai értelemben. A modern ember a feltételek az intenzív fejlesztési és technikai haladás jelei a kés nem fordítanak kellő figyelmet.

Sonnik- népszerűsége témák: