Jelek által mutatott kutyák és macskák


Jelek által mutatott kutyák és macskák
Arról van szó, karakter, hogy lehet használni a valós életben, azaz a jeleket. Ezek a jelek számunkra macskák. Jellemzően jelek és előjelek tulajdonítunk, hogy a „előítéletek”. Ne tovább?Az állatok megfigyelése, úgy döntöttünk, hogy továbbra is a listán az előítéletek, és próbálja osztályozni őket. Jelek sokat jelentenek megfigyeléséhez emberek. A legegyszerűbb jelek, az is, hogy megmutassa, a macskák. Alapvetően azt figyelni, hogy a macska (vagy macska), hogy menjen az utunkat. Serve jelek nem csak a macskák, hanem a kutyák, madarak, állatok és más természeti jelenségek. Mivel a karakterek segítségével mindent, amit találkozunk az úton. Jobb kezdeni a megfigyelés a viselkedés a macska. Ezzel azt már láttuk, hogy szinte általánosan elfogadott, és nem okoz, hogy nem tetszik ez a szakma.

Mielőtt elkezdenénk, hadd tisztázni egy részlet. A mi tárgyára és a szex az állatok. Alapvető különbség nem figyelhető meg, de szükséges, hogy figyelembe kell venni néhány árnyékot értelmét.

A hímek gyakran adnak jelzéseket szívósság, agresszivitás és egyenesség. Macskák ad kegyelmet minden folyamat, plaszticitás és deceptiveness. Cica - játékosság, ami elem nemtörődömség. Általában ezek a kis különbségek, de nem szabad elfelejteni, hogy minden egyes állat külön sajátos tendenciákat, sajátosságokat. Meg kell vizsgálni. Később, a szöveg, az ismétlések elkerülése végett, fogunk beszélni „a macskák”, utalva a képviselői mindkét nemnél.

Az első dolog, hogy mindenki figyel - ezt a színt macskát. Ebben az esetben a legalattomosabb szín, szem egyértelműen negatív, fekete. Amikor találkozik egy fekete macska, minden negatív vonatkozásai jelentősen növelné. Minél több sötét színű, annál kevésbé vagyunk képesek befolyásolni a közelgő esemény.

Ez olyan, mint egy darab fekete papírt. Nem számít, mennyire nem hajt rá ceruzával, látni semmit nem. És ez azt jelenti, hogy nem lehet változtatni a körülményeket. Minden már megtörtént, egy üres lapot a „sors” tele van a kapacitást. Csak meg kell, hogy legyen óvatos, hogy megfelelően reagáljon a megfelelő időben, és kijutni a nehéz helyzetben kisebb veszteségeket.

Macskák fehér öltöny lehetőséget ad számunkra, hogy írjon, hogy mit akarunk az életünkben oldalon. Sőt, mi kívánj. Ugyanakkor mi lehetőséget kapnak arra, nem csak, hogy tisztázzuk a képzelet, és egy átgondolt tervet. Ha számolunk minden rendben, nincs meglepetés és a balesetek nem zavarják a projekthez. Fehér macska nem ad nekünk semmit, azt mutatja, hogy eljött az idő a megnyilvánulása a szabad akarat. Természetesen a nagy tervek és a globális projekt nem azonnal végrehajtandó. Nem elég, ha egy találkozó a fehér macska. Ahhoz, hogy az álom a nagy szükség, hogy megtalálja egy egész csorda fehér állatok.

Fehér macska nagyon ritkán megy az utunkat. Ez nem azt jelenti, hogy kevesen vannak, csak türelmesen várni. Várnak, és az emberek ritkán érdemel, hogy kap egy esélyt, hogy adja egy sort sorsukat a saját akaratát. Talán ez az oka, a legtöbb fehér macska egy otthonülő. Azt állítani, hogy félnek, hogy piszkos az utcán a kabátot. De most már az igazi oka a ragaszkodás a kényelmet és a meleget.

Emlékeztetni kell arra, hogy a különböző színek szerepelnek, fehér, színes és fekete nagyban gyengíti az elsődleges szín értékét

Vörös macska ruha előfutára semleges esemény. Ennek eredményeként minden megengedett, és az egyensúly megtartása. Ez a szín keltheti egy illuzórikus hatást változás. Red tricksters és pranksters szeretnék megijeszteni, megzavarja egy darabig.

Esélye megtalálja keveréke három színben kapható: fehér, fekete és piros. Az egyik ezek a virágok általában kifejezett, mint mások. Ez a domináns szín döntő szerepet játszanak a jövőbeni események. Itt kell, hogy vegye figyelembe a többi színek jelennek meg a mértékét megnyilvánulása egyes színek az állat bőrén. Mondjuk, inkább fehér, egy kicsit kevesebb vörös hajú és nagyon kis fekete. Ez azt jelenti, - hogy létezik a lehetőségét, hogy egy teljesen átalakított, hogy használja a saját javára, a közelgő film, amely elrejti a maszk mögött, a nemtörődömség.

Hasonlónak tekinthető a trikolór.

Itt kétségbe előrejelzések nem lehet. Ilyen esetekben a jele a közelgő változás ideje és az instabilitás a pozíciókat. Attól függően, hogy a színes sávok könnyen kiszámítható, hogy milyen eseményeket zavarja. A végeredmény az idő változása lehet meghatározni a színét a farok végén.

Ha két vagy több szín, akkor lehetséges, hogy fontolja meg a közelgő esemény még részletesebben. Ahhoz, hogy ezt elérjük, mentálisan osztja a tömítést a „szektorok”, és nézd meg a színeket a szektorokban az uralom az irányt a fej - farok.

Ha Ön vagy szürke cirmos, fehér hasa - így lehetősége van arra, hogy egy igazi előnye, miután a felbontás negatív nyomaték. Macska egy könnyű gyomor és a mellkas - nem tudható, hogy a két-tónusú, hogy van egy különleges szerepet.

Rendkívül ritka, de előfordul, amikor a közelben nem találja a megfelelő macska színe és az utat az állat rémült szemét, ami kiderül, egy igazi horror. Igen, akkor láthatjuk, ebben az esetben ugyanis a macskákat munkájukat. Ez olyan, mint egy „égő tervet.” Nem csinál semmit, és elküldte „a rossz macska.” A horror szemében azt mutatja, hogy a jóslat nem lehet igaz! Pontosan mi fog történni, az esemény a jel ebben az esetben - senki sem tudja. Még ebben a nyomorúságos, ijedt állat.

Most nézzük a figyelmet azokra a helyzetekre, amelyekben van egy találkozó a macskák. Az „akció”, akkor tartsa szem előtt a fekete macska.

A leggyakoribb jelenség, amikor egy macska jut a pálya. Vegye figyelembe, hogy ha megy a bal oldalon - a jobb oldalon, az azt jelenti, egyértelmű veszélyt. Ha a jobb oldalon - a bal oldalon, majd a veszély nem nagy, és ha teheti, hogy becsülettel.

Ami számít, az a távolság, hogy az állat átkelés az úton. Ha ő veti magát a lábához - az idő előtti megjelenése negatív helyzet nagyon keveset, vagy egyáltalán nem. Ha ez megy a távolságot, lassan, majd az esemény előtt még van idő.Előfordul, hogy egy macska lehet egy időben elkísérni minket, majd át az úton. Ebben az esetben a negatív lesz közel, és csak akkor eredményez baj. Ha azt kíséri, majd elmegy, akkor a veszély, hogy nem kerül sor.

A helyzet, amikor a macska akkor következik a menetirány, mint figyelemre méltó az a tény, hogy ebben az időben, akkor megjavítani, akkor is, ha teljesen fekete macska, hanem arról, hogyan kell elvégezni a korrekciót a helyzet, beszéljünk az utolsó szakaszban. Ezt az alábbiakban tárgyaljuk.

A macska lehet az út mellett. Jobbra vagy balra. Ez egyfajta figyelmeztetés.

Nézd egyenesen rád - meg kell nézni az arcát a veszélyt, de semmi rettenetes fog történni.

Ha találkozol egy fekete macska, amely megnyalta (vagy mosás), akkor lélegezni megkönnyebbülten sóhajtott, ez történt anélkül, hogy a részvétel. Ez a szimbólum azt jelzi, hogy a helyzet megoldódik az Ön javára. A legtöbb macska, különösen a fekete nagyon tetszett, hogy a nagyszerű hírt. Tény, hogy egy fekete macska nem rosszabb, mint a fehér, csak a fekete kicsit más munkát.

Ha a macska a bal oldalon - jobbra mozog az utat, melyen az egeret a fogak, akkor már sok baj, ami nem kell elhagyni. Készülj fel, hogy bátor ellenállni.

Ami a mozgását macskák más színű, akkor az értéke a ruha természetesen illeszkednek az alapvető szabályokat a mozgás.

Ha szeretné, hogy dolgozzon ki egy jelrendszer, hogy erre szükség lesz egy kicsit. Tegyük fel, hogy minden nap megy a munka. Végy egy darab olyan módon, hogy figyelemmel kíséri a feltörekvő jelei. Még ha ez a szakasz a pálya kicsi, akkor valószínűleg minden nap kapnak a különböző figyelmeztetéseket. By the way, nem csak a figyelmeztetéseket, hanem pozitív jelek.

Ha megfelel az úton reggel minden állat vagy madár vagy ember - elemzi a végén a nap, egész napos programokat. Tehát minden nap. Hamarosan kezdi észrevenni, hogy minden, ami történik veled reggel ezen útszakaszt - a jele, hogy mi fog történni veled a nap folyamán. Az egyik nehézség - az a képesség, hogy összpontosítson, és megfigyelni. Olyan ez, mint egy álom. Úgy nézel ki, és megfejteni ezt az álmot valóra.

Akkor másképp viselkednek. Tegyük fel, hogy kíváncsi, hogyan lehet átadni ezt vagy azt a közelgő napos rendezvény. Ezután válassza ki az út egy részét, és nézni, hogy mi történik akkor a kiválasztott területet. Akkor mentálisan osztja a földet egyenlő szektorra, amely meghatározza az ideiglenes jellegét jövőbeli eseményeket. Tehát a az út közepén futott át a háromszínű macska jobbról balra. Így lesz a siker közepén fogant projekt. Nos, ha a végén a szegmens, átmentem az úton egy fekete macska, az esemény teljes kudarcba fulladt.

A jó képzés, tudjuk magabiztosan felel meg az új nap, előre tudni, hogy körülbelül minden eseményt.

Figyelj és tanulj, hogy érzéseiket - ez az igazi élet. Minden megy, mint beszél, nem úgy, ahogy szeretnénk felhívni magad.

Hosszú távú az állatok megfigyelésére, a madarak is vezethet, hogy elkezdjük megérteni a nyelvüket. Ez tényleg megtörténhet veled. Az fakéreg, csipog, nyávog vagy - akkor hangzik a hangja chelovecheskio. Most hihetetlen, hogy ez nem az ő gazdag szó, van-e az összetételét számos érzelmi árnyalatok. Ie akkor is, ha megismételni ugyanazt kevés hanggal, amelyek oly ékesszólóan, hogy a jelentése, amit már mondtam, több mint egyértelmű.

Meghallgatás a beszélgetés, akkor soha többé „nem emeli a kezét, hogy őket” ne dobja a kő. Ők, mint mi. Ugyanez, de időnként, humánusabb, mint mi. Annak ellenére, hogy vannak hátrányai.

Mindannyian csak tudom, hogy ez vár néhány ma, de bizonyos esetekben változtatni az események menetét, értékétől függetlenül a szolgáltatásnyújtás lemez. És akkor azonnal ellenőrizni a Munkájuk eredményét. Ehhez ha egyszer megvan a negatív előjelű, de rögtön a megelőzés a szerencsétlenségek. Azonnal változtatni a gondolkodás. Változtassa őket pozitív és nem jön vissza a rossz. Nehéz, de megéri a fáradságot. Ha sikerült megváltoztatni a témát gondolatai, akkor valószínű, hogy akkor azonnal kap egy jelet, de a pozitív tulajdonságokat. Úgy gondoljuk, hogy meg kell kihasználni a mi tanácsot.

Tünetek igen fontos az életben. Ezek kísérik a személy, amíg ő nem tanulni, hogyan kell meghatározni a forrását és idejét minden esetben. Jelek - a segítők. Ezek felkészítenek minket és macskák - csak szerény munkások. Ezek végzik küldetésüket. Csak találgathatunk, és feltételezik, hogy a munka, amelynek megbízások (minden esetben).

De egy dolog biztos - aranyos állatok, akkor méltó hála a kemény munka.

Nem mérges rájuk, ne bántsd őket. Látnak kemény munka és hordozza az õ keresztjét ezen a földön, mint ahogy mi, emberek.

Jelek által mutatott kutyák és macskák
Ahogy a karakterek, fel tudjuk használni a szolgáltatást nem csak a kutyák és macskák, de a kutyák.

Találkozók kutyák ritkábban fordulnak elő, mint a macskák, és ez nem puszta véletlen, és nem azért, mert kisebb kutyáknak. Fajta sajátosságát jóslatok, hogy találkozunk a kutyákkal - teszi találkozón ezek az állatok több ritka.

Találkozó minden kutya előrevetíti baráti segítséget. Emiatt támogatás és annak jellemzői alapján lehet azonosítani a megjelenése egy adott kutya.

Segítség jöhet nem csak a férfiak, hanem a fejletlen lények. Ezek fejletlen lény lehet az úgynevezett „szeszes italok”. A szó nem népszerű, de ez a legalkalmasabb egy adott ügyben. Szellemek segíthet észrevétlenül, a változó körülmények a mi javunkra. Ez vonatkozik a természeti jelenségek és a különböző nem-random véletlenek. Segítségnyújtás tudjuk fogadni mind a „fényes lelkek” és a „fekete szellemek”.

A legerősebb baráti segítséget számunkra portend nagy fekete kutya. Ha ez a harc szül fekete öltöny, a támogatás lesz a maximum. De tudatában kell lennie, egy kis részlet. Fekete kutya színes beszél segítséget a gonosz is. Az ilyen támogatás, ha valami tud bántani. Ez akkor tudni fogja egy ideig, miután megkapta a támogatást a „fekete asszisztensek.” A következmények ilyen védelmet meg kell dolgozni a teljes program, bár néhány ponton úgy tűnik, hogy megkímélte a veszélyeket veszteség nélkül, de ez nem igaz. Szükség van az ilyen segítségre fekete? Minden esetben, ez lehet kezelni. A pozitív oldala ennek a kérdésnek az, hogy elkerüljék a közvetlen erős csapást, amely közvetlenül téged. Akkor elemezni az egész negatív helyzet részei, így könnyebb - kevesebb lehetőségük „szünet” igájába sors, megvizsgálva a probléma részei.

Találkozás a fehér kutyák, különösen a nagy - olyan nagy ritkaság, mivel a találkozón a fehér macska. Fehér kutya pont a támogatást a „fény erői”. Negatív hatással van a segítség ilyen nem figyelhető meg. Termelnek az egész probléma, hogy a végére, és akkor csak kihasználják az ő segítségükkel.

Találkozók a kutyák az összes többi színt kell tekinteni, mint a közös támogatási „fekete” és „fehér” szellemeket. A részvételének mértékét mindegyik fél jelzi ploschat világos és sötét színű. Ez nem nehéz kiszámítani a munkát, amit meg fog tenni a végső következményeinek felszámolása az események asszisztensek összegyűjtöttük.

Előrejelzések fontos figyelembe venni az irányt a kutya mozgását, az intézkedés, az állam, az állat, a hangulat. Az érték hossza kutyaszőr. Ha a szőr rövid, a támogatást fognak nyújtani Önnek formájában kemény, egyszerű és durva felé a ellenzői. Az ilyen segítség nem lesz nehéz nyomon követni. Észre fogja venni, valamint a pozitív tüneteket. Egy másik nyilvánvaló segítség, ha megfelel kevésbé feltűnő, nem fekete és nem agresszív állat. Ebben az esetben a támogatást fognak nyújtani diszkréten, halkan. Trace ez a támogatás nehéz lesz, de ha figyelemmel kíséri a helyzetet, akkor valószínűleg még észre.

Egy nagyon jó jel, ha a kutya egy ideig melletted fut. Ez természetesen azt jelenti, viszonylag hosszú támogatását és vásárlásait.

Ha a kutya egyszerűen mozog az utat, hogy a balról jobbra vagy jobbról-balra, a támogatást fognak nyújtani csak egyszer, egy rövid ideig.

Előfordul, hogy az út, amelyen a gyalogos, a kutya kerget

macska. Ez azt jelentené, hogy segítséget és támogatást lesz csak akkor „a szemében.” Ön személy szerint hamarosan látni a komolyságát ezt az előrejelzést.

Ha egy kutya szaladt át az úton, és „ohazhival” bejegyzést egy fát, vagy „leül egy nagy”, az azt jelenti, hogy a pálya egy bizonyos ponton egybeesik az érdekeit egy bizonyos „szellem”. Ő nem fog segíteni konkrétan és segít csak azért, mert az ő személyes érdeke bármely kérdésben.

Az a kutya meg tudja mutatni, hogy hány ember van az a sötét és világos világban. Bár a világ osztás „light” és „sötét” lehet megközelíteni a különböző szögekből. Kérdések a jó és rossz sokrétű és ellentmondásos. Ezért ne legyen elhamarkodott következtetéseket. Mindannyiunknak van múltja, hogy esetleg vonatkozhat több kiviteli. Bizonyára már többször volt az életemben az egyik, a másik oldalon a világ törvények, így ne lepődj meg, ha azt észleli, hogy segítik a hírnökök a sötét, a fény világban.

Üdvözlettel, Andrew Shumin Sergey Slyadnev shamanis@narod.ru