Jelek az esküvői (esküvő), esküvő egy évben

Jelek az esküvői (esküvő)

Esküvő - az egyik legrégebbi azoknak, akik túlélték. Hosszú emberi történelem, benőtt esküvői szokások, rítusok és babonák. Ebben a cikkben fogjuk megvitatni részletesen, hogy mit kell várni az időjárás, milyen idő legalkalmasabb egy esküvő, és milyen színű ruhát választani az ifjú.Jelek az esküvői (esküvő), esküvő egy évben
Időjárás az esküvőre. Mit várnak el az eső. Sok ember kap csalódott, ha az esküvő fog az eső. Első pillantásra - ez tényleg nem egy nagyon kellemes körülmény, amely befolyásolhatja a terveket. De valójában az eső egy esküvő - ez egy nagyon jó jel. Az ókorban az eső tartották jelképe a sikeres termés. Egy növény - ez mindig bőven. Is tekinthető jó jel a hó. Ha az esküvő napján egybeesett a hó, akkor a jövőben mindig a családi vagyon. De a szél az esküvő már riasztó harang. Úgy tartják, ha az esküvő egy erős szél, akkor a házasság lesz szeles itt egy másik nézet. Ugyanez vonatkozik a vihar.

Esküvői jelek hónapra

Jelek az esküvői (esküvő), esküvő egy évben
Esküvői jelek nem csak az időjárási körülmények, vagy más körülményekhez, hanem a 12 hónapot. Minden hónapban, a néphit változásokat okoz a családi életet. Vessünk egy közelebbi pillantást, amit minden hónapban népi bölcsesség hozza az ifjú:

Amellett, hogy a hónap és a nap is fontos. Úgy véljük, hogy házasodni az újhold, akkor lép egy új élet tele van érdekes érzelmek. Ugyanakkor a házasság telihold hozza az ifjú „teljes pohár”. A boldog és gazdag életet.

Lásd részletesen más babonák és előjelek

Folk előjelek kapcsolódó esküvői attribútumokat. Bármely esküvői rendezvény teljes anélkül hagyományos attribútumokat. Ez kupák, egy kenyeret és egy menyasszonyi csokor. Mindezek a dolgok fedi a babona és hogy nem kevesebb, mint az esküvő is. Nézzük meg a legalapvetőbb, és a legfényesebb közülük:

Jelek az esküvői (esküvő), esküvő egy évben
Esküvői poharak és pezsgő. Szemüveg egy esküvő nem csak egy konténer. Ezek díszíteni, díszíteni őket nézni nagyon szép. Ugyanakkor a velük kapcsolatos számos hagyományok, amelyek ellentétesek egymással. Az egyik közülük, a szemüveg azonnal törni után azonnal pezsgőt iszik. Másrészt, a szemüveg kell tárolni. Így mindig lesz egy szimbólum a jó emlékek. Sokan hittek annak a ténynek köszönhető, hogy öntsük szemüveget. Például, van egy hagyomány, hogy ne nyissa meg az első két üveg pezsgőt. Meg kell kötni egy szalaggal, és tárolni. Ha ezt a szabályt teljesül, akkor hamarosan megszerezni a kisgyermekek, és élni a hosszú házas életet.

Jelek az esküvői (esküvő), esküvő egy évben
Esküvői cipó. Hagyomány, amely kenyeret az esküvő időpontját vissza az ősi időkben. Folk esküvői jelek kapcsolódik a főzéshez. Még az ókori Egyiptomban, az ifjú kaptak ünnepi kenyeret. Egyiptom, ez a hagyomány vándorolt ​​Rómába. És amikor ott volt a kereszténység - széles körben elterjedt az egész világon. Ugyanakkor, Oroszország továbbra is a kereszténység előtti időkben, közben menyegzőn, előkészített kenyeret. Volt egy kerek és egy szimbólum a nap. Mivel a pogányok napisten volt a legfőbb istenség, és az új családnak el kellett keresni ő javára. Loaf - ószláv szó. Magyar, ukrán és belorusz nyelvű hangzik ugyanaz. Mostanáig, a népek megőrizték a hagyomány, amely a fiatal kenyeret. És minden szláv országok ezt a hagyományt tiszteletben kell tartani.

Ősidők óta, a szlávok sok kapcsolódó hagyományokkal előkészítése a cipót. Például, hogy készítsen ez csak házas nők, akik már a gyerek és a sikeres házasság. Keresztül a kenyérsütés, elhaladtak az utat, hogy a jövőben a család. De a kenyér sütő csak egy ember tudott tenni. Így esküvői kenyér akkor biztosan kíséri a jó hangulat, énekelnek és szóltunk imákat. Loaf szimbolizálja a jólét a jövőben család. A buja lett a kenyér - a jobb. Ilyen kenyeret táplálják a hímzett törölköző. Oszd meg a kenyeret hagyományosan kellett átkelni a friss házasok. A tetején a kenyér megy a friss házasok. A többi - a vendégeket. Loaf - jelképe a családi boldogság. Amikor a fiatal részesedése kenyeret a vendégek, megosztják örömüket velük. És köszönöm a vendégek ajándéka.Esküvői jelzéseket a tanú. Néphitben kapcsolódó tanú a folklór a fizetés nem az utolsó helyen. Hogyan néz közvetlenül befolyásolhatja a jövőben. Például úgy véljük, hogy a koszorúslány ruha nem lehet a zöld. Ebben az esetben ez lesz szerencsétlen, és nem találja a férje. Szintén szerencsétlenség fenyeget, hogy egy tanú háromszorosa. Végtére is, a népszerű bölcsesség és így szól: „barátnője háromszor, és soha nem a menyasszony.” Ha a tanú véletlenül megszúrja egy tűvel az esküvőn - várják baj. Girlfriend legyen óvatos, és ne megbotlik a módja annak, hogy az oltáron. Az emberek azt mondják, ha ez megtörténik, akkor a nő marad örökre vénlány. Optimális öltözködési koszorúslány - rózsaszín, arany és kék. Ruhák színek - jó jel. Ha koszorúslány ruhák ilyen ruhákat, aztán a boldogság vár a jövőben.

Esküvői jelek, hogy meg kell tudni, hogy a menyasszony. Főbb tünetek menyasszonyok kapcsolódó esküvői ruha az ő aggodalomra ad okot. Például a menyasszony nem tanácsos nézni magam a tükörben egy esküvői ruha. Mindenesetre ez lehetetlen, hogy valaki másnak a menyasszonyi ruha. Fur trim ruhát hozza le. Természetesen, ha a szőr természetes. Árnyalatú színek a ruha is szimbolikus. Az emberek azt hitték, hogy a kék szalagot ékesítő menyasszonyi ruha szimbolizálja hűség és tisztaság a menyasszony. Nem számít, milyen formában jelenik meg - a haj, mint egy öv, vagy egy harisnyakötő. Van egy jel kapcsolatos menyasszony cipő. Népi bölcsesség gondoskodott a jó szokását, hogy mi legyen az esküvő cipő. azokat be kell zárni az első helyen. Ez segít, hogy megvédje a menyasszony a túlkapásokat más emberek. Is tekinthető jó jel, hogy az esküvő visel cipőt.

Milyen színű a menyasszonyi ruha közül lehet választani? Dress - a legfőbb tulajdonsága az esküvő. Tehát a menyasszony folyamatosan szembesülnek a probléma - hogyan lehet egy esküvői ruha. Nézzük meg az alapszín a ruha, és megvizsgálja, hogyan illeszkedik a házasság:

  • Fehér menyasszonyi ruha - élet lesz könnyű és erős
  • Red esküvői ruha - a jövő tele lesz a szeretet
  • Sárga - a menyasszony szégyellni vőlegénye
  • Kék - a vőlegény mindig hű
  • Zöld - a jövőben kerül sor, egy csendes, szűk családi körben
  • Black - sajnos
  • Pink - nem áll készen a házasságra. sok próba
  • Szürke ruha - a szomorúság

Rossz ómen is tekinthető értékesítési esküvői ruha. Így a menyasszony családja adja az öröm egy másik nő. Mérjük meg a menyasszonyi ruha, hosszú, mielőtt a házasság - egy rövid életű kapcsolat.

Esküvői jelzéseket a vőlegény. A férfi a nemzeti megjelölés tekintik fő pillére a család életében. A vőlegény egy esküvőn az a személy, aki hamarosan lesz a férje, és akinek a vállán fekszik kötelessége, hogy megvédje és megvédeni a feleségét. Mindazonáltal, a vőlegény, hogy sokkal kisebb, mint a menyasszony. De több fontos még mindig ott van. Az esetek többségében ezek a tünetek elleni védekezésül a szemmel verés és a dallam a boldog élet későbbi feleségével. Jelek a vőlegény gyakran érintik a családi élet és az élet egy új otthon egy új család. Kerüljük a boldogtalanság a házasságban az esküvő előtt, hogy segítsen gondozása

Esküvői jelzéseket a vőlegény az igazi próba. Tesztelés az emberi bizalom, figyelmesség, türelem. Egyszer megbotlottam az esküvő előtt, és minden - várják baj. Például, az emberek azt mondják, ha a vőlegény, majd a menyasszony házához, lépett medencébe, majd megvárja az alkoholfüggőség, a családi életben. Továbbá, a vőlegény jobb ismét nem megbotlik a bejáratnál, hogy az anyakönyvi hivatal. Az emberek azt mondják, hogy ebben az esetben a leendő férj kételkedik a helyességét a döntést.

A viselkedés a vőlegény az esküvő során. Sok jel nem társul a misztika és a babona, és viselkedését. Ezek a hiedelmek pszichológiai teszt személy. Hagyjuk, hogy fontolja meg, hogy közelebb, hogy milyen is valójában. Például, az emberek úgy gondolják, hogy ha a menyasszony választja gyűrűt feleségével együtt, a jövőben ő mindig hallgatni a feleségét, és számolni vele. Ha a férj teszi feleséget a nyilvántartási hivatal a kezét, akkor ő kész végrehajtani a karjaimban örökre. Ha a menyasszony gondoskodik az anya-in során menyegzőn, önti a bort, élelmiszert és utánpótlást, ami azt jelenti, hogy azt akarja, hogy az arcán, egy igaz barát, egy szövetséges, és egy második anya. Szintén népszerű elfogadta, hogy nézd meg, hogy az ember kapcsolódik az esküvőre. Ha ő személyesen dönt minden olyan kérdésben, részt vesz a szervezet, majd feleségül, ő lesz az igazi család férfi és egy hűséges férj.

Folk babonák és hiedelmek a vőlegény. Népi bölcsesség mentette sok hiedelmek. Ezek objektív megalapozatlan, de szükséges ahhoz, hogy a. Úgy gondoljuk, hogy amikor a vőlegény veszi a menyasszonyt a szülők otthon, akkor nem néz vissza minden esetben. Ha a menyasszony tekint vissza, nem elkerülni a problémákat a családi élet a jövőben. A legismertebb és legnépszerűbb körében is nesuevernyh emberek jeleként a menyasszony egy ruhát. Vőlegény semmiképpen nem látja imádott egy fátylat az ünneplés. Ez a jel sok országban szerte a világon, nem csak Ukrajnában és Magyarországon. Továbbá, az ünnepen, a vőlegény nem kell a menyasszony ugyanazon a lemezen. A gonosz szem a vőlegény mentse mindenki tudja aláírni egy gombostűvel. De az esküvői babonák elfogadta, hogy el van rejtve a kíváncsi szemek egy gomblyuk, és természetesen fejjel lefelé. Népi bölcsesség mondja, ha a feleséget vesz fiatalabb, a jövőben a házasság erős lesz. És ha menyasszonyom idősebb, a családi élet lesz szórakoztató.

A remény jelei, és azok, akik saját magukon segíteni! Az előjelek hitt a mi szülők, nagyszülők, és sok generáció ősök. Nem lehet kezelni őket könnyedén. A legtöbb babonák épülnek megállapításait és következtetéseit. Sok jel mutat arra, pszichológiához, annak kapcsán, hogy a dolgok és az élet. Ugyanakkor lehetetlen feküdt a siker kizárólag hiedelmek. Az élet - sokrétű, és a bizalom a második felében erősíti a házasság sokkal erősebb, mint a csap alá hajtóka kabátja.