Jelek és babona órát, hogy megtalálja, és betörni a házba, és egyéb jelek az óra

Egy nagyon fontos dolog az emberi élet kronométer. Jelek az órák széles körben elterjedt a modern populációk. Évszázadokon jöttek létre, módosítani kell egészíteni. Az emberek a hozzájuk kapcsolódó események, véletlen, továbbítja, tárolja az eredményeket generációk. Megtalálható a különböző értelmezések babonák kapcsolatos törött, talált, elveszett, elfelejtett „idő állattartók”, amelynek jelentősége függvényében változhat, hogy milyen típusú az utóbbi (Wrist / fal).Ez biztos, hogy azt mondják, szinte minden otthon fal tervez, ezért ők homály fedi különböző babonák. Voyage időt nyugodtan lógni hosszú évek, ha miután megjelent elszontyolodott. Amikor az óra leesett a falról, a jel egy előfutára szomorú eseményeket. Ősz közeledik a halál egy családtag, egy szeretett rokon.

Elfogadhatatlan, hogy a ház esett, törött, törött minta - ez negatív hatással van a lakók.

Sokan gyakorlatilag aludni csukló kronométer, amely arról tanúskodik, hogy a szervezetük. Azonban elfelejteni ezt a dolgot el - majd megtöri a kapcsolatot a fogadó. Visszatérve az elfelejtett dolog, meg kell, hogy üljön le egy rövid ideig otthon a fogadó országban - ezt az eljárást megszünteti a következményeket.

Meglepetés vagy veszteség - milyen eredménnyel?

Jelek társított óra, adjon tájékoztatást a kapcsolat az emberek között. Ritkán találni időmérők, akkor sokkal könnyebb elveszíteni őket. Miért okoz ezeknek a tevékenységeknek szerint babona? Ha elveszíti az órát olvasni, mint jelek - hamarosan elfelejti a személy.Ha nem veszít, de jön, hogy megtudja -, akkor igazán élvezni a sikeres felfedezés, mivel ez hozza boldog hírt - hamarosan egy személy lesz egy barát, vagy más jelentős, hogy kincset. Egy másik nézet, meg az óra - jeleket, beszél közzététele és képességeik, ami teljesen megváltoztatja az életét. Azt azonban fontos tudni, hogy - csak akkor oldhatók fel találni jó, és az egész munkát.

Wear talált az utcán óra megengedett, ha azok csak dolgozik, az egész.

Úgy gondoljuk, hogy nem talált tárgyak az utcán, nem lehet emelni, különösen nem viselnek csukló időmérők. Miért? Bármilyen tárgy elnyelik az emberi energia (jó és rossz). Ezt követően, ez az energia hatással lehet a sorsa a kereső. Szerencsés ez a befolyás fog soha nem látott sikert minden erőfeszítést, vesztesek - bánat, kudarc, esik.

Törött üveg figyelmeztet változások

Minden házban vannak „őrzői idő”, ami nagy érték a család számára. Törnek le, stop, lemarad a sietség -, mi változott a viselkedésük? Ez nem mindig a hiba a kudarc „görbe” kéz néha hódítók idő vágynak valami megelőzhető. Jelek legyőzni az óra nem jó előjel. Miért törik - majd várjon a bajt? Törött karóra hírnökei a betegség és a halál. Törött csukló kronométer típusú előrevetíti egy sorozat éles kudarcok.

Az óra elesett és eltörte - változás jön, de nem feltétlenül, akkor negatív színben. Csökkenés után épen maradt - tükröznie kell a célra, akciók és törekvéseit. Ez az objektum viselkedését rossz teendők, elvesztegetett idő. Felül kell vizsgálnia az esetben a közvetlen energia a helyes irányba, úgy, hogy ne veszítse el a hátszél.

Minden jel az órajel

Az óra a házban hirtelen csak megállt, vagy törött - rossz előjel: a házban valaki meghal.

Ez a szokás után azonnal a halál az ember, hogy állítsa le az órát.

Ha olvasata során Szentírás az egyház fog hallani harangjáték - valaki a gyülekezet meghalnak.

Ha a város üt az óra egyidejűleg a harangokat - a plébánián a tűz fog történni hamarosan.

Ha az óra, hogy már régóta megállt hirtelen elkezd verte vagy vyzvanivat zene - a családban valaki meghal.

Ezzel együtt olvasás: