Jelek és babona törött kés (fogantyú, a penge) a kezében

Jelek jöttek hozzánk az idők kezdete óta, és még mindig szerves része mindenki életében.

Folk babona lehet egy időben, hogy ezer oka annak, hogy ma senki sem emlékszik, de még ma is sok ember kell szigorúan jelek, még csak nem is gondolt a feltételezések azok felmerülnek. Hitek a különböző nemzetek eltérő lehet, de néhány közülük, amelyek a legtöbb embert. Ez általában annak a ténynek köszönhető, hogy a tárgy vagy jelenség, amely kapcsolatban van a babona, széles körben használják a mindennapi életben, és nagyon fontos az emberek számára.Így az alany, például egy késsel. Az első pengék, kutatások szerint a régészek, amelyek több százezer éve.

Kés kíséri az emberiség egész fejlődése - voltak kőből, bronzból és vulkáni üveg - obszidián.

Tőrök volt sok kinevezések - fegyverek razdelyvanie élelmiszer, részvétel a vallási szertartások és rituálék.

Így teljesen természetes, hogy a kések minden nemzet a világon kapcsolódó sok babonák és jelek. A kés tartották talizmán az ember az úton, mind képletesen és szó szerint is - elleni védelem vadállatok és rablók is mindig jól jön. Ő szúró-vágó tulajdonságok, valamint az életveszély, amely képviselte egy kést a képes kezében szakmai gyilkosok, társítja harcias fegyverek férfias.Kés nem fogadunk adni. Ez annak köszönhető, hogy a természetes félelem, hogy felruházza az ajándékozó lehet ölni a saját ajándék. Ezért a mai napig megmaradt a hagyomány, hogy egy ajándék egy névleges díjat - még egy fillért sem, hogy szimulálja a adásvételi.

Mi megtöri a kés

Törött penge tekinthető, hogy egy szimbólum a pusztulás, veszteség, tehetetlenség. Annak ellenére, hogy a különböző értelmezések jele a különböző népek, annak negatív értéket tárolja. Flash-rozsda vagy számos repedés a penge portend baj, hogy acélfejre átveszi a hazai védő.

Ha az a kés hegyével tört voltak chips vagy becenevek - itt az ideje, hogy dobja el azonnal. Ez az objektum nem több kárt, mint hasznot. Növeli a háztartási traumatikus és negatív energia hajlamos felhalmozódni a szabálytalanságok a penge éle.

Az a kés hegyével - a hangsúly a férfiasság, amikor letört, a penge megszűnik ellátni a funkcióját, és hagyja otthon, akkor csak megváltoztatja a formáját és faragni egy új hegyes.

Ősszlávokról néha hibás kés alá temetett a ház küszöbe elleni védelem a gonosz erőket. Ha van egy nyaraló, meg tudod csinálni egy hasonló eljárás - ártalom nem fog. Alkalmas mint egy régi sarló vagy kasza, használt.

Szabályok hazai kezelése éles tárgyak, a Feng Shui szerint

A kínai szervezeti rendszer Feng Shui tér, kések készült tárolni egy zárt térben, hogy ne hagyjuk őket sima elől. Nem harmonizálja a hangulat a szobában, és eltávolítja a gyilkos a helyiség energia - Sha Qi.

Én azon a véleményen vagyok, hogy a törött vagy sérült elemet nem lehet tárolni, és ha törött kés ... Talán meg kellene gondolni, hogy minden nem véletlen, ez még mindig egy figyelmeztetés. Az univerzum nagyon gyakran küld nekünk jelek formájában álmok vagy ez csak ilyen jeleket. Fontos, hogy tanítani őket, hogyan lehet felismerni és kezelni. Ahogy a mondás tartja - forewarned a forearmed

Van egy vékony pengéjű, és kettétört, mégis volt vágás a zsír. Mit kell tenni?