Jelek, hogy a vesztes az agyad

„Ne hagyd, hogy megőrül isten. Nem, inkább a személyzet és tarisznya; nincs egyszerűbb a munka és a sima „- elszörnyedt Aleksandr Sergeevich Pushkin. Egyszerű chudinka ad férfi varázsa, nehéz már az úgynevezett eltérő módon, és kíséri a kiközösítés. Ne hagyja ki a korai szakaszában a mágikus átalakulás, ahol a folyamat még megállítható. Gyakorló pszichológus Natalia Belousova felkéri olvasók összehasonlítani viselkedésük jelei a közelgő kihalás az elme.1. Ön kineveti a buta embereket

2. Korábban minden volt kurva, és most minden szomorú

Ez annak a jele, a korai öregedés és csökkenti a szellemi szinten. Mindenkor, minden közel azonos, csak a különböző felfogás bizonyos jelenségek. Ezért olyan drága dolog a gyermekkorból, így még rutin események átitatott szerelem a fiatalok. Aztán egy friss megjelenés zamylivaetsya, hormonok nyugodjon meg, és lelkes fiatalokat a újmódi találmányok fokozatosan bosszantó. Normális ember küzd ezzel, és próbálja meg őrült túl meggyőzően. Artemy Lebedev, a kínálat logikai alapját a következő célunk gyűlöletét - normális. Vasya Pupkin, fájó „minden modern sorozatok szar, jobb,” Alpha „soha nem vette le” - veszélyezteti.

3. Nem értem, miért mindenki annyira érdekes

Minden a rúd a Lana Del Rey, vagy úgy gondolja, hogy ez egy transzvesztita nélkül egy hang. Harlem shake minden zavaró, és néhány tíz kedvenc filmjeit. Minden értékelik az új törvényjavaslatot tilalmáról szóló kereskedelmi csütörtökön vodka mellett a temetők, mint a jobb, vagy igazságtalan. Ön hallott már ez az egész, csak fél füllel, akkor nem is kell gondolatai ismerkedés a téma a nyilvános vita részletesen, akkor nyögés vállat von le az ilyen beszédet. Ha ez gyakran előfordul, ez annak a jele, a leválás a társadalomtól. Nem feltétlenül ismeri az összes, hogy a polgárok érdeklődését, vagy a korcsoportban. De szándékosan figyelmen kívül hagyja a hangos téma - természetellenes.

Jelek, hogy a vesztes az agyad


4. megszállottan állatok

5. megfeddi azokat, akik maguk is a közelmúltban

A korábbi alkoholista szövődmény, akik lenézik az időszakos ivók barátok és egykori fanatikus feminista, aki megpróbálja elvenni ki az összes barátja - klasszikus példái. Az ugyanazon a listán: vékonyabb gyűlölő vastag, svezhekreschenny agnosztikus Gyermek állomány a harmadik hónapban, a korábbi fő munkanélküli most yuppie. Értsd egy dolog - nincs jó vagy rossz, de csak egy választás, vagy más. Fierce vonzza a elvesztette a saját oldalára mutat ember vágya, hogy szilárdan letelepedni egy új módja, hogy vágja le a kétségek és meggyőzni a helyességét a döntés maga.

6. Van egy elmélet, hogy nincs támogatás

Összeesküvés elméletek - egy szórakoztató elme játék, de ha komolyan veszik, nem sokáig kell menni a tetőre. Tökéletes, mint gondolod, magyarázatot olajárak a sokadik alkalommal találkozott zavart pillantást? Izgatottan megosztani friss felfedezések szerepe az FBI és az FSB-ben Tsarnaevyh, és válaszul csak ásít, és poddakivanie? Ne rohanjon, hogy bűncselekmény, csak tartsa távol a normális emberek és tusuytes fórumok azonos őrült.

7. Mindig tudja, hol a minden rossznak gyökere

„Ujjazás, inni és nem házas? Putyin a hibás!”. Az egyetlen helyes válasz arra a kérdésre, felelősséget a problémákra - ez te vagy. Nevelés, a genetika, a helyzet, a feleség, a zsidók, az oligarchák, a helyettesek, a hatóságok, a szomszédok és a nemzet mentalitása ebben az országban, a nehéz időkben, a gazdasági válság volt az életed valamilyen hatása, de ez gyér képest tiéd. Ha komolyan gondoljuk, hogy valaki más irányítja az életét, ezért rövid, puha, kellemes szoba a csalódottság.

8. Ön rosszabbodott megjelenését rosszabb

Te nem 70, és nem rákos, de az egész nap fekve, és a barátok hajlandó menni veletek. Esélye van, hogy valami elromlott, és már nem a lényeg. Ősz nemcsak az lehetséges, mert a világválság vagy nehézséget szocializáció és az elemi és a lustaság, a mozgásszegény életmód és a helytelen étkezési szokások, szorozva apátia. Tedd a kokain és menj a tükörben. Minden a fogak helyén? Hány éves a kabátot? Azt már régóta megszűnt beleavatkozni a nadrágot? Te vak borbély?

Jelek, hogy a vesztes az agyad

9. Ön hallgatja ugyanazt a dolgot, felülvizsgálja a filmeket, ismételje viccek

Rögzítés a témában jellemző számos pszichiátriai rendellenességek. És fordítva - egy ember nyitott az új, a képesség, hogy örömteli tudás a jele a mentális egészség. Hét hallgatni az új album repite akasztott - rendesen. Hat hónap nem frissíti a tartalmát a játékos - ez rossz. Joke, még kétszer megismételjük, hogy ugyanazt a közönséget, sírás a veszteség megfelelőségét.

10. A szívem úgy gondolja, hogy alábecsülik

Sietek csalódást okozni - állsz, mint amiért fizetett. Valahol fantázia dolgok különböző lehet, de itt, a valóságban ez a helyzet. Kenyér ára 30 rubel. Miért? Mert, hogy fizessen 30 rubelt. Te is. Alázkodjatok, és az élő, vagy jobban, és értékelni fogja a fent.