Jelek keresztszemes

Ez egy nagy tevékenység, amely segít megszabadulni a stressz, a fejlesztés a memória és a gondolkodás.

Ezek mágikus tulajdonságokkal tapasztalta a nem házivarrónő. By the way, a szó házivarrónő és tündér dallam. Hímzéssel, akkor jelenthet, mint egy igazi boszorkány, és tele van bizalommal, az álmod valóra válik.Először is, az általános szabály bármely hímzés:

Jelek keresztszemes

Keresztszemes - egy ősi formája kézimunka, gyökerezik a kor primitív kultúra. Ilyen hosszú ideig, hímző voltak a különböző jelek és hagyományok. Úgy véljük, részletesen a jelek keresztszemes hímzés, amely segít bennünket, hogy észre vágyainkat.

Vásárlás egy lakás vagy ház

Az akvizíció a ház vagy lakás kap helyet hímzés. Akkor hímezni minden, még a kis ház, ameddig tetszik. Nagyon jó, ha a hímzés is szintén vezető utat a ház, a füst egy cső, vagy egy könnyű az ablakokat.

A leghatékonyabb tekinthető a „viktoriánus varázsa” cég Méretek. By the way, én kész, hogy néhány nappal ezelőtt. Feltétlenül közölje az eredményt.

Jelek keresztszemes

szeretnék teljesítése

Teljesíti a vágy hímzés ábrázoló világítótorony. Ha van is látható a tenger, akkor kell nyugodt.

Azt is varrni a kolibri vagy malomban.

A találkozó a szeretett, házasság

Találkozó a második felében a két megkönnyítése hímzés állatok, különösen népszerű pár farkas, hattyúk és mandarin kacsa.

Szintén segít sziluettek a Ty Wilson

Jelek keresztszemes

Ezen felül, akkor lehet hímzett kakast, de miután találkozott kedvese neki kell hímezni csirke.

Hogy álljon a második felében az utolsó lépés lehet hímzett jegygyűrű, egy egyszarvú.

A találkozó a szeretett és az esküvő, valamint a szenvedély kapcsolat járul hozzá hímzett bazsarózsa (a szimbólum a szenvedély és a testi szerelem), de néhány év után a házasság, meg kell adni az ifjú egy barát, vagy vezethetnek árulás és a hűtlenség. Feng Shui szerint bazsarózsák kell függeszteni a dél-nyugati.Azt is hímezni a rózsa vagy a mák.

Boldog és hosszú házasság hozzájárulnak hímzés:

  • birs;
  • Pár pillangók;
  • Egy pár galamb;
  • Egy pár delfin;
  • Egy pár liba;
  • Egy pár hattyúk;
  • Pine (hűség és odaadás);
  • Egy pár kacsa (boldogság a szerelemben);
  • Calla liliom (jelképe a tiszta és hű szeretet, az erő a családi kapcsolatok).

Ha házas, vagy szeretne férjet találni nem szükséges hímez egy nő. Ez vezet a magány és az árulás szeretett egy.

Elismert vezető tartják a „Szinte tökéletes” származó Méretek, amely ábrázolja a három angyal.

Jelek keresztszemes

Ha szeretne egy második gyermeket, meg kell varrni a „Család medvék” származó Méretek. És ha azt tervezi, egy csomó gyerek, akkor szükség van egy repedt gránátalma.

Azt is hímezni a kosarat, tele valami (amit társítani gyermek), ezért a termékenység jelképe. Termékenység szimbóluma, és a lótusz. Segítő gyermektelen párok és a főnix.

autóvásárlás

Itt is, mint egy ház, akkor válasszon egy autó hímzések és hímzés. Kívánatos, hogy ez hasonló volt az autó álmai, akkor is, ha a színe, pl.

Természetesen az autók rendszerek nem túl sok, de úgy dönt, az egyetlen, ami reagál a szíved, hogy zamurchit, mint mondják Simoron.

Már a folyamat jó egészség, de még hidegebb van, hímzés, amelyek hozzájárulnak a hosszú élet, a jó egészség és még segít a fogyásban.

Tehát, a jó egészség és a hosszú élet hozzájárul hímzés ábrázolja:

Azok, akik fogyni kell hímezni hölgy a kalapot. Sok lehetőség van, válassza ki az egyik, hogy fellebbez az Ön számára.

A nyomás normalizálása lesz „Túl fáradt” származó Méretek. Ez hímzés általában nagyon szép. Bármilyen hímzett macskák segít javítani az egészséget.

Jelek keresztszemes

Pénz, karrier

Aranyhal hímzés hoz sikert a pénzügyekben. Ezen felül, akkor lehet hímezni és ponty. A legjobb az összes 9, illetve 8 arany és egy fekete.

Erőteljes talizmán hímzett egy háromlábú varangy egy pénzérme a szájában. Ez van a legjobb helyzetben az északkeleti (területén vagyon).

Az üzleti siker hozza a vitorlás, és nem csak a hímzett, hanem fa. Ez nem lehet fegyver, meg kell egy kereskedelmi hajó. Meg kell elhelyezni, hogy az orr bámult a lakás, mintha úszott végig az ajtót.

A hagyományos jelképe szerencse patkó tekintik, köteles elhelyezni végződik.

Szőlő szimbolizálja bőség.

Az állatokat lehet hímzett sas, méh, ló, bagoly (véd a kockázatos befektetések), elefánt törzse fel, szarvas (karrier siker), hal lenyeli patkány.

A szimbólum a szerencse is a táj.

Egy erős talizmán a karrierépítés is egy portré az elnök 🙂.

Védelem ad hímzés a kutya kép, hegyek (tarts mögött az irodában), tigris (véd a gonosz szellemek).

Ha úgy találja, hímzés, és biztos abban, hogy ez segít megvalósítani egy álom, de ez nem szerepel a listán, ne aggódj, és hímezni. A legfontosabb dolog -, hogy hiszünk a mágikus erő a hímzés.