Jelek körülbelül kések

Jelek körülbelül kések

Vintage jelek az késeket, amelyek túlélték a mai napig gyakran zavarják a szíve a megígért jövő baj. Azonban az ősök tudták, mit kell tenni annak érdekében, hogy megvédjék magukat a csapások, így miért nem felvértezve ez a tudás?Ismert hiedelmek a kés

A leggyakoribb tünetek a kések alapulnak intézkedéseket, amelyek lehet, hogy azok egy személy, valamint a független tulajdonjoga az esemény, amelynek következtében a hideg eszköz történik valami: hiba, eső, veszteség, és így tovább. Emlékszel, mit rémtörténetet a kések ijedt meg, mint egy gyermek:

Ne egyen egy késsel - egy gonosz akarat!

Ledobta a kést - várja betolakodóktól!

Broken kés - várják nehézségek!

Adj egy kést (vagy kap ajándékba) - veszekedni!

Jelek körülbelül kések

De ez csak egy része a értelmezések magyarázzák ezeket a babonákat, évszázadokon tettek szert a különböző részleteket megtudni a mindenki a saját, akik érdeklődnek a kultúra és a hagyományok ősei.

Nézzük meg azért, hogy az ígéret a fenti intézkedések történtek veszélyes evőeszközök és testvéreit.

Miért nem tudok egy kést

Jelek körülbelül kések
A jel, hogy miért jobb, ha nem próbálja meg az ételt a hegyén egy kést van egy nagyon hosszú idő. Minden értelmezések e tekintetben kedvezőtlen. És ez nem is olyan éles tárgyakat sérülést okozhatnak a nyelv ...

Mintegy hirtelen kialakuló harag

Az ősi szlávok kés része volt okkult rituálékat, és szolgált egyfajta talizmán ellen gonosz erőket. őseink valóban úgy gondolta, hogy az alany képes megölni a gonosz lények a túlvilágon.

És a mai napig a téma - nem csak egy része az edény, akkor részt vesz a különböző mágikus rituálék. Ezért az ilyen típusú eszközöket kell kezelni tisztelettel. A szakszerűtlen kezelés a kés indíthat gonosz lények a világ más, ami károsodást okozhat.

Továbbá, a kés tartják a legveszélyesebb összetevője edények. Ő képes közvetíteni negatív töltést annak a személynek, aki íze legalább egy kis darab élelmiszer megszúrták a tip.

Egészségügyi problémák

Van egy népi babona: „nyalás élelmiszer-le a kést - fájdalom a szívében.” Magyarázza ezt a jelenséget az a tény, hogy mindenféle korpás szakszerűtlen kezelés káros hatással az emberi biofield.

Abból a szempontból esotericism végén éles tárgyak felhalmozódott rossz egy meglehetősen közelről az emberi szervezet képes átalakítani magát egy díjat a negatív energia, ami veszélyezteti a megsemmisítése a integritását az aura. Ennek eredményeként az emberek érezni fogják a fáradtság és rossz közérzet, mind a fizikai és a lelki.

Hiba a családi élet

Vannak is jelek értékeinek, amelyek csak a valós szex:

Van egy kést - a házastárs vagy sopetsya fog változni.

lábak egyre ez a kijelentés az ősi, meg lehetetlen a mai napig. Valószínű, hogy ő is, hogy álljon az ilyen tevékenységek nejem férje után próbálkozás a csúcsát a kés étkezés, és „cut”, hogy a férje semmit. Ugyanebből az okból lehet elrontani kapcsolatok vele anyós.

Jelek körülbelül kések

Itt több mint tele szokás - próbálja ki a termékeket csúcsán a balsorsú eszköz:

 1. Mehetsz gaga - szem előtt, mint egy vágás;
 2. Az étkezés egy késsel - megrövidíti az életét;
 3. A házastárs válik kopasz;
 4. Valaki késsel próbálják megenni -, hogy féltékeny lenne;
 5. Lesz éles a nyelve, és szarkasztikus emberek nem szeretik.

Tedd meggyőződés, hogy pontosabb értelmezése: mivel a penge olyan dolgokat jelent férfias, majd várunk egy látogatást kell egy ember. És ha figyelni, hogy a kés hevert a padlón, akkor meg, amely a vendég szándékú otthonában:

 • Handle érintette a padlót első - akkor látogasson el egy ismerős személy.
 • A penge beragadt - jön egy idegen.
 • Ha a kés volt, beragadt a talajhoz úgy, hogy a kés keresi az irányt - betolakodó lesz rossz szándék.

Kérdésekben, és hogy a megjelenése egy kidőlt eszköz.

 • Ha a széle lakásában - egy látogató megy veled egy kellemes beszélgetést, ha egyenetlen - férfi folytatni valamilyen célból.
 • A fogantyú a kés egy mintát - egy képviselője az erősebb nem viszi néhány hírt.


Ha vendégeket fogadni egyáltalán nincs kész, nem egy egyszerű szertartás, amely segít elkerülni a érkezése váratlan látogató. Vedd fel a padlóról a bukott dolog, és érintsük meg a fogantyút az asztalra, mondván háromszor:

„House ülnek, ne menj el sétálni, és a ház nem jön.”
Akkor is más módszerekkel.

Tartsa a penge egy kicsit több mint a tűz, egy jó dörzsölje sóval és törölje meg szentelt vízzel - a potenciális látogatók megkerülik a házat párt.

Legszörnyűbb ómen tekinthető kés kiesett a kezét, miközben vágás kenyér. Előhírnöke a közelgő halál közeli hozzátartozó.

Annak megakadályozása érdekében bánat az ő családja, meg kell emelni a padló vájt eszközt, és anélkül, hogy szóltak a hang, kopogás háromszor az asztalra egy tollal. Néhány percen belül ez szükséges, hogy maradjon csendben.

Ez mindig bejön, úgy emlékszem, ez az egyszerű rituálé, hirtelen jön.

Broken kés - baj elkerülhetetlen

Jelek körülbelül kések
Ez fontos része a konyhai, mint a kés, nem hagyják az oka. Annak ellenére, hogy a háztartási használni őket minden nap, a minőség tett eszköz szolgál hűségesen évtizedek óta.

Komoly károkat okozhat, ha van egy gyári házasság. De az is előfordul, hogy egy ilyen nélkülözhetetlen eszköz a főzéshez hirtelen rozsdásodik, vagy akár szétesik. Akkor legyen óvatos. Miután világszerte omen „törte meg a kés - ez nem jó,” hitt emberek milliói.

 1. Kár, hogy a penge azt jelzi, hogy a tulajdonos esett túl sok negatív hatás. Lehet, hogy valaki megpróbálta, hogy az emberi károkat. és a dolog csak átvette némi hatása részesedés, ezáltal megrongálódott. Ha történetesen egy ilyen katasztrófa, meg kell gondolni, hogy megvédjék otthonaikat a machinációk ellenséget.
 2. Véletlenül törött kés jelezheti közelgő viszály, elszakadás a szeretteit, tisztázza a kapcsolatot a családjával.
 3. Ha a penge foltos rozsda - figyelni az egészségügyi - és rokonaik. Acél (vagy ezüst) borítja rozsda, amikor valaki a háztartásban van egy zavar az aura.

Ne felejtsük el, hogy a veszélyes konyhai kellékeket felruházott misztikus erő. Bár a kést, és nincs lélek, aki képes arra, hogy féltékeny legyen. És miközben vásárol csere feltérképezték a régi társ - ő már érezte: tompa, kicsúszik a kezedből, és bántani.

Lehet kérni, hogy mit csinál egy törött kés?

Leave elrontotta a dolgot nem lehet a konyhában. Azonnal megszabadulni a törmeléket. Tudod csak kidobni pre-papírba csomagolt, ezekkel a szavakkal:

„Legyen ez a kés eltörik, a bánat nem tartozik rám.”

Ez a rituálé segít megvédeni a haza a támadások az ellenség, vadászik a sötét mágia szertartások vagy szándékosan rossz szemmel.

Keressen és így kések - rossz ómen

Jelek körülbelül kések
Annak ellenére, hogy a kés a konyhában egyszerűen pótolhatatlan, nem ad nekik, hogy senkinek. Számos oka van:

 1. A közhiedelem szerint a közölt ajándék kés - egy komoly veszekedés személy kapni.
 2. Nem ajánlott kiválasztani a szúró-vágó tárgyakat, mint egy ajándék a szeretet a gonosz szellemek az ilyen dolgokat. Kiderül, hogy valaki bemutató ajándék, adsz nekik a gonosz szellemeket.
 3. Mert ifjú adományozott az esküvő kés vonzani fogja boldogtalanság. Mivel az ilyen meglepetés valaki a vendégek a család szétesik, nagyon hamar.
 4. Az új év, így kés - így a következő évben lesz a hiba.

De mi van, ha azt szeretné, hogy a háziasszony sor figyelemre méltó drága konyhai kés, vagy talán nem bánod kapok egy ilyen ajándékot? Tényleg kell feladni az ötlet, hogy legyen szíves egy férfi, vagy elutasítja a bemutató egy ajándék a szíve, mert a babona?

Jelek körülbelül kések

Egyáltalán nem. Részesülő személy az ajándékot, meg kell fizetni érte, legalább néhány cent. Ezután a tétel akkor tekinthető nem ajándékozott, de őszintén Pénzen és a szenvedést, hogy az emberek előre jóslatok, akkor megkerülni a párt.

Végül el kell olvasni a figyelmeztetést gyakorló bűvészek: találni egy késsel az utcán, minden esetben, ne viselje a házban!

Mivel a kések több mint száz éve tulajdonítja a rituálék a fekete mágia. valószínűleg nem lesz egy furcsa ok nélkül.

Valószínűleg a segítségével a lapát tartott néhány rítus. Felvette a lelet, akkor fennáll a veszélye a felmerülő haragja természetfeletti erők, figyelembe véve a rossz energiát, amelyet átitatott a kés alatt rituális szentség. Ezért a leginkább illetékes megoldás - ne vedd fel. Ha szüksége van egy hatalmas kés, vesz egy új bolt, a jó választás óriási.

Még mindig van egy nagyon hosszú ideig anyám azt mondta, hogy így kés, olló, stb - .. Ez egy rossz ómen. Például, már régen adta barátja születésnapi manikűrkészlet, hanem arra kérte, hogy „vásárolják vissza a” legalább egy érmét. Már 4 éves - minden rendben van, nem veszekedtek. Sokan azt mondják, hogy ezek a jelek - maradványait a múlt, talán. De még mindig jobb, hogy figyelmeztesse, és mégis, hogy egy érme cserébe.

Még mindig van egy nagyon hosszú ideig anyám azt mondta, hogy így kés, olló, stb - .. Ez egy rossz ómen. Például, már régen adta barátja születésnapi manikűrkészlet, hanem arra kérte, hogy „vásárolják vissza a” legalább egy érmét. Már 4 éves - minden rendben van, nem veszekedtek. Sokan azt mondják, hogy ezek a jelek - maradványait a múlt, talán. De még mindig jobb, hogy figyelmeztesse, és mégis, hogy egy érme cserébe.

Azt hinni vagy nem hinni előjelek, magánügy. Például úgy vélem, de nem minden. Abban az időben kezdtem, hogy ellenőrizze a jelek az késeket. Adtam nekik egy párszor, és semmi jó nem jön belőle. A családban gondok kezdte meg munkáját. És ez így ment, amíg, amíg a penge eltört. Ezt követően kezdett gondolkodni, és nagyobb figyelmet fordítanak ezek a jelek. Kés talált az utcán többször, de mindig a helyén marad, és nem hozza haza. És a gyerekek is tanítanak. Jobb, ha hinni előjelek, és hogy megvédjék magukat ebben a felesleges baj.

A tudás fontosságát, amely fákat lehet ültetni a ház közelében, előjelek és babonák elterjedt az emberek meggyőzni még a leglelkesebb szkeptikusok. Becoming a boldog tulajdonos.

Gondolkoztál már azon, hogy miért a jel „ha egy madár nakakat - a nyereséget” élvezte hatalmas népszerűsége más értelmezést csúnya p.

Folk előjelek meghatározza a gyermek neme - egy hatalmas víztározó, a kulturális örökség, a szlávok, ami Oroszországban élvezett generációs nők szülés. Ezért.