Jelek mozgatásakor

Jelek mozgatásakor

Jelek származik az ősi időkben. Megjelenésük gyökerezik pogány szlávok, ez az, ahol kihajtott és virágzott azóta.

Jelek hordoznak kettős értelme. Első pillantásra - ez babona, a második - a népi bölcsesség. Egyrészt - üres, néha vicces előjelek, a másik - értékes tippeket és javaslatokat, hogy hasznos információt hordoz.







Jelek befolyásolja szinte minden területen az életünk, ők elválaszthatatlan társa a férfi. Ez sem volt kivétel, és olyan fontos esemény, mint például a változás lakóhely - egy otthoni vagy szobai mozog.

Jelek mozgás közben megfigyelt pontos és részletes. Végtére is, ez általában együtt jár a kezdete egy új és más életet. És azt akarja, hogy elkezd volt jó, pozitív, jó.

Vegyük a mozgás, nagyon. Vannak, akik évszázadok óta, és ma is szerves része a mozgás.

Talán nincs is ember, aki ne ismerte volna, hogy az új házban tette az első kezdeni egy macska. Háziállatok jóvá azzal a képességgel, hogy együtt a gonosz lélek. Megy az új ház első, mintha a macska érintkezik a háztartási, és így növeli a „zöld utat”, hogy az új tulajdonosok.

Szerint a másik felvétele rendelkezik szokatlan tulajdonságai és a kutya. Látszólag ez képes megtalálni a legtöbb „egészséges” energetikailag tiszta helyet a házban. Általában ezek aztán az ágy.

Egy másik jele, vált állandó kísérője a lépés - nem hagyják el a szemetet a régi helyére. Ez hasznos, bölcs, gyakorlati tanácsokat, mint minden jel alatt van egy babonás motivált. Ez abban a tényben rejlik, hogy segítségével egy régi szemetet indukálhat kár, hogy a korábbi bérlők az új tulajdonosok.







Tovább bölcs írva, hogy ne vegye az edényeket repedt és fűrészelt használt ruháidat alkalmatlan terméket. Ezt követően fel - egy jó ürügy az ellenőrzés eredményeként, amely lehet megszabadulni a túlsúly és a felesleges dolgokat.

Jelentkezzen hív magukkal az új tartózkodási helye egy seprű, kissé kelt. Ebben a korban a magas technológiai és műszaki fejlődés a tisztaság szimbóluma nincs ott minden otthonban. A cél az akció - mozgatni a brownie. Ha a seprűt a házban nincs. átadja őt a jó humor, és hagyja, hogy a ház marad a múltban.

Egy másik jele volt, amely nagy elterjedt a múlt században, és majdnem elfeledett jelen -, hogy elhagyja az éjszakát az új házat kakas. Ez a baromfi zsebre képes elűzni a gonosz szellemeket. És jó okkal. Emlékezzünk népmesék és a modern „horror”. A hatalom képviselői a világ más szétszórt első kiáltása a kakas.

Nagy jelentőséggel bír a régi időkben volt az időjárás, ami ezen a napon. amikor a lépés ment végbe. Például, a hó, a kijelölt napon ígért gazdagság és a jólét, az eső - gazdag, az események és kalandok, élet, napsütés - nyugodt és jólétét.

Ezen kívül fontos szerepet játszott a hét napja kiválasztott lépés. Hétfőn ígéretet tett az egészségügy, Kedd - szellemi fejlődés, a környezet - a szeretet és a szenvedély, Csütörtök - jólét és a gazdagság, péntek - az üzleti siker, szombaton vagy vasárnap - a jó szerencse.

Szükséges, hogy fogadjanak el az alábbi jelek, amely abban rejlik, nagy adag józan ész. Új lakások alaposan meg kell tisztítani a bejelentkezés előtt. Ezt úgy kell értelmezni, nem az úgynevezett „energia” tisztítása: helyezzük a sarkokban orbáncfű, lógott a bejárati ajtó invertált patkó, jelenlétében amulettek, stb Először is, van kilátás a külső tisztaság, ami annak az eredménye, javítás, nedves tisztítás, és megszünteti a hiányosságokat.

Higgy előjelek, vagy nem követi őket, vagy figyelmen kívül hagyni - úgy dönt. Fel kell ismerni, hogy némelyik értelmetlen, és nagyon hasznos, de ne felejtsük el, hogy a pogány napok hosszú mögöttünk, és a locsolás a Vízkereszt vizet új otthon fog több pozitív eredményt, mint a kalandjait egy macska és egy kakas.