Jelek, vagy bármi karcos bal szem

Viszketés a bal szem

Valaki úgy véli, hogy Sanchez vezethet egy váratlan, vagy pénzt. Vonzza az utóbbi, meg kell végre egy rituális kéz karcos take papírpénz, három és tedd a bal zsebében terület kifelé kiálló. Időről időre azt megérintette, és megnézte a bal szeme. Mi karcos bal szeme még? Úgy tartják, hogy a jó szerencse, repülő körül. Mit kell tenni, hogy elkapja? Scratch és éles tapsol a kezét az orra előtt.Úgy véljük, hogy a kismamák a viszketés a bal szem a veszély, hogy a gyermek és a gondos azok felügyeletére. Ahhoz, hogy „előjel”, meg kell szellőztetni a házat, mossa ruháit, és mossa a cipő viselése a hét folyamán, majd tisztítsa ki a legtöbb anya.

Viszketés a jobb szem

Jelek, vagy bármi karcos bal szem
Természetesen, az értéke viszketés a jobb szem kell fordítani kártolást maradt. Ie öröm. Bár itt is, a vélemények eltérőek, egyesek úgy vélik, hogy ez a szerencsétlen, attól függően, hogy a nap, amely viszkető szemek.

Például, ha van egy „p” betű (kedd, szerda, csütörtök és vasárnap), majd Sanchez a vidám esemény a nap nevét. Ha egy ilyen levelet a neve hiányzik, akkor a könnyek.

Mégis van egy változata, hogy viszketés a jobb szem a találkozó egy régi barát, vagy egy jó barát. A találmány egy másik hipotézis, ami azt jelenti, „hogy nézd meg a kedvenc.” Egyesek azt állítják, hogy ez inkább azt sugallja, nevetés és szórakoztató. Általában a jobb szem tartják, hogy több „boldog”, mert az volt, hogy neki több, mint a pozitív értelmezéseket.Mindannyiunknak egyéniség, feltéve, hogy az általános törvények a világ. De ugyanakkor, élünk a saját érzéseit, elveket és szabályokat. Ezért nem szabad magától értetődőnek értelmezésére kerül - akkor „csinálni” maguknak. Meg kell hallgatni magunkat, megfigyelése és elemzése, a mérkőzést. Ez segít, hogy dolgozzon ki saját sorozata törvényeket.

Viszketés mindkét szemébe

Úgy tűnik, hogy megértette, mit viszket jobb szem és a bal oldalon, és most foglalkozott a kérdéssel: miért karcos mindkét szeme? A folklór, és itt van a válasz - az elkerülhetetlen veszekedés, fájdalom, viszály és más bajok. Sőt, szinte lehetetlen megakadályozni. Az egyetlen megoldás - csukott szemmel kell kaparni a megfelelő kéz. Ie bal szem - balra, jobbra - jobbra. A következő dolog - kancsalíts és mondjuk egy imát.

Jelek, vagy bármi karcos bal szem
Vicces, nem? Azonban, ha megnézi a csodálatos hatalom manipulációs valószínűnek tűnik. Csak azt kell hinni, hogy ez segít, és a hit forrásai a mágikus.

Ie ha azt mondja magának, hogy a jobb szem viszket a szerencse, és a bal pénz, mind a viszketés, hogy a boldogságot, akkor legyen úgy. Ha nem sikerül a dallam, amire szükség van, hogy felkészüljenek a balszerencse. Úgy véljük, hogy ez a jelenség oka az, hogy a többség akarata.

De az orvosi szempontból a szem karcolás úgy néz ki, elég vicces. Az orvosok azt mondják, hogy ez egy biztos tünete a szem a fáradtság vagy a korai szembetegség. Például, kötőhártya-gyulladás vagy más fertőző gyulladás, allergiák. Bár, ha a viszketés nem erős, és a rövid távú, a legtöbb szemét minden rendben. Ha a szem viszketés folyamatosan és rendszeresen, ez hogy nézze szemész.

Alapvetően minden, ami történik velünk, vannak jelei - úgy, hogy nem számít, mi történik, mindig van egy babonás magyarázatot. Mit kell tenni annak érdekében, hogy elkerüljék a negatív „jóslatokat”? Nem kap túl messzire, akkor jobb, ha kezelik őket, iróniával, így lesz az élet több szórakoztató és érdekes.