Jellemzők haj alakformálás otthon típusok előnyeit és színválaszték

A legtöbb nő szeret időről időre változtatni a kép, beleértve a haj színét. Azonban nem minden megoldható radikális változásokat, korlátozott ideig fény üdítő képet.Ezzel az eljárással segít megbirkózni, mint a haj tonizáló, amely lehet tenni a lakásban.

Ezután megmutatjuk, hogyan kell csinálni a haj festése otthon a saját, figyelembe véve az árnyalatok világos és sötét fürtök, a festés után és a villám.

Főbb

Haj színező - festés festeni őket instabil, amely rögzítve van csak a haj felületén nélkül behatol a szerkezetüket. A kapott eredményeket tart 2-3 hétig, majd a festék fokozatosan lehet lemosni.

Jellemzők haj alakformálás otthon típusok előnyeit és színválaszték
Általában meg lehet változtatni a színét fürtök 2-3 pályán keresztül ilyen festés.

Ez az eljárás nagyon népszerű, mivel lehetővé teszi, hogy a kísérlet anélkül, hogy károsítaná a zárak és kockázat nélkül marad a kísérlet eredményét sokáig, ha ez nem sikerül.

Élénkítő haját otthon segítségével speciális szerszámok, végezhetjük a festetlen és festve, és Csíkos szálak.

Az egyetlen dolog: a színezés festékek teheti szálak kissé sötétebb vagy világosabb, de enyhíthetik azokat nem fog működni.

Ezért, válasszon egy árnyék egy pár árnyalattal sötétebb, mint az eredeti - világos tónusos egyszerűen nem tud.

Élénkítő van osztva típusok:

Intenzív. Ez jobban ellenáll színezőanyagot, amely képes megmenteni a szín körülbelül egy hónap. Ennek része a oxidálószer jelenlétében, de ezek kevesebb, mint a hagyományos festékek.

Takarékosak is használható festék. egy készítmény, amely nem a hidrogén-peroxid és az ammónia.

Használt alakformálás árnyalat balzsamok és samponok. Jellemzően, a szín eredő ilyen elszíneződés lemosható, miután több alkalommal a fej tisztítása.

Egy másik lehetőség - a bio-szerek. amely nem csak frissíteni színes, hanem további védelmet nyújtanak a haj és telíti a tápanyagokat.

Előnyei és hátrányai a festés a ház

Rendering egy csomó előnye. Közülük is ki kell emelni a következőket:

Az ilyen elszíneződés sokkal biztonságosabb. mint a használata a tartós kémiai festékek. Ennek egy része a festékek nem agresszív elemek, az negatív hatással van a szálak gyakorlatilag nem létezik.

Jellemzők haj alakformálás otthon típusok előnyeit és színválaszték

Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy változtatni a képet, ahányszor csak akarja.

A festék rövid ideig tart, és a hatása az ilyen kísérletek nem okoz. Így nem kell aggódnia, ha nem boldog.

Nem kell, hogy folyamatosan javítsa ki a gyökereket. mint színezett szál szervesen keverednek a természetes színét.

Miután alakformálás szálak és esztétikus megjelenést. gyönyörű fényét.

A fő hátránya az eljárás (bár sok látni, mint csak egy plusz), hogy az eredmény nagyon gyorsan lemosható, és ha azt akarjuk, hogy támogassa azt, van, hogy rendszeresen frissíti.

Szintén fontos megjegyezni, hogy a színező festékek elég maró hatású, és ha megkapják a bőrére vagy a ruhájára, hogy megszabaduljon tőlük nehéz lesz.

Ezért a bőr meg kell védenie, és dobja a vállán egy törülközőt, hogy nem bánja. Szintén fontos megjegyezni, hogy ezek az alapok nehéz lesz festeni a szürke haja.

választott szín

A gyártók a festékek kínálnak nekünk sok színezőanyagokat. A színpaletta változatos. Lehet választani, mint egy természetes árnyalatú, és nagyon világos és extravagáns. Határozzuk meg a hangot, biztos, hogy fontolja meg az eredeti szín fürtök.

Szőkék eljárást használják leggyakrabban, hogy semlegesítse a sárgaságára fürtök vagy színes tegyék elegáns és világos. Úgy illik méz, hamu, hamu, rózsaszínes árnyalatok.

Vegye figyelembe, hogy ha előtte egy festmény mesterségesen színtelenné haj, a színe miatt előre kell igazítani.

Lásd képek haj színezés világos és barna haj:

Jellemzők haj alakformálás otthon típusok előnyeit és színválaszték


Jellemzők haj alakformálás otthon típusok előnyeit és színválaszték

Ha fehérített szálat megszerzett nemkívánatos sárgasági, ajánlott keverni tonerek balzsammal arányban 1: 3. Ha sérült szálak nagyon erős, akkor 1:10 arányban. Szintén tónusos zavarhatja vízben, majd az öblítés haj összetételét.

Utána tonizáló szőkített haj:

Jellemzők haj alakformálás otthon típusok előnyeit és színválaszték

Jellemzők haj alakformálás otthon típusok előnyeit és színválaszték

Jellemzők haj alakformálás otthon típusok előnyeit és színválaszték

Ha a szándék tonizáló szőkített haj otthon, fontos, hogy ne vigyük túlzásba a festék, mert az eredmény is nagyon váratlan. Mindenesetre fontos, hogy kövesse az utasításokat.

Sötét haj színezett nehezebb. Ha a kiválasztott szín világosabb bázis lehet elég észrevehetetlen. Barnák és barna hajú, akkor is figyelni, hogy a tónusos fekete, barna, piros, lila árnyalatú.

Következő képek előtt és után tonizáló fekete haj:

Jellemzők haj alakformálás otthon típusok előnyeit és színválaszték

Jellemzők haj alakformálás otthon típusok előnyeit és színválaszték

Rengeteg lehetőség van kísérletekben világos barna haj lányok. Úgy adhat a fürtök és a vöröses, és a gesztenyefa árnyékában, és azokat egy kicsit világosabb, fényesebb, mint korábban.

Ha azt szeretnénk, hogy a szín több fényt, akkor lehet, hogy egy enyhe elszíneződés. Abban az esetben, használja a sötét színek, ez az eljárás nem szükséges.

Lehetőség van, hogy készítsen színezés eljárás, mint egy, és több színben. Érdekes úgy néz ki, váltakozó széles és vékony szálak különböző színű - ez létre fog hozni egy szép játék a színek.

Jellemzők haj alakformálás otthon típusok előnyeit és színválaszték

Szőke haj lehet jól felfrissít hamu hangokat. Különös óvatosságra van szükség, ha festés eljárással vörös hajú lány. Választani csak a szép hang paletta: réz, bronz, és így tovább. Szőke vagy barna használ a tonik vált nem működik.

Meg lehet színezett szál több árnyalatok, dússá nekik. Is szem előtt tartani, hogy a vörös szín lemossuk gyorsan, és frissíteni kell gyakrabban.

Jellemzők haj alakformálás otthon típusok előnyeit és színválaszték

Gyakran vörös hajú hölgy hibázik, az első festés haj hennával, majd szinfestés tonikkal. Ez a kombináció nagyon nem kívánatos, mivel az eredmény nem kívánatos lehet, és a haj szerkezetét is megsérült. Válasszon egyetlen módja a festmény.

Amire szüksége

Élénkítő elég lehet előállítani otthon. Nem igényel speciális tudást vagy speciális eszközöket. Minden, amire szükség van a színezés haj otthon - ez a nagyon való festés, a kapacitás rá, különleges kefe, gazdag krém, kesztyűt, hogy megvédje a bőrt és a kezek és a törülközőt, hogy nem kár, hogy foltot.

Pre végre érzékenységi vizsgálat biztosítása nem allergia. Jellemzően a gyártók meghatározza az utasításokat, hogyan kell csinálni.

Lehet alkalmazni, hogy a zár a festék, és várjon egy bizonyos idő, és mivel negatív reakciót kell használni az egész tömeg a haj.

Szeretnéd megtanulni, hogyan lehet Smokey Eyes barna szeme? Minden teljes információt lépésről lépésre smink - itt.

Hogyan készítsünk: szakaszos gépek

Szóval felvette a megfelelő árnyalatot tónusos, és gondoskodott arról, hogy nincs allergia. eljárások foganatosítására technológia lesz a következő otthon:

Kezdetben, akkor olvassa el az utasításokat a festék. Vegye figyelembe, hogy egyes szerkezet saját jellemzői kérelmet, beleértve az időtartamot, amely alatt ki kell bírnia. Ahhoz, hogy egy jó eredmény, és nem károsítja a hajat, tartsa be a meghatározott szabályok az utasításokat.

Védje ruhák és a bőrt. Erre a célra, a testrészek, amelyek bekerülhetnek a festék (arc, fül, nyak, stb), tegyen egy vastag zsírréteg tejszínt. Hogy megvédje ruházat, lehetőség van arra, hogy dobja át a réteg polietilén vagy dobja felesleges törülközőt.

Tint jelenti egyenletesen oszlik hosszában a haj. Javasoljuk, hogy erre a célra egy speciális kefével, majd fésülje át a szálak, és távolítsa el a felesleges festéket.

Amikor az idő megadott utasítások letelt, öblítsük le a festék. Öblítse le haját, amíg a víz tiszta. Ne lépje túl a megadott időben a használati utasításban, hogy ne égesse el a hajat.

Miután az eljárás lefolytatására, használjon hidratáló balzsam vagy haj maszk.

Haj színező - egy jó módja annak, hogy változtatni nekardinalnyh népszerű a nők körében. Nincs semmi bonyolult ilyen eljárást és az otthoni. A legfontosabb dolog -, hogy tartsák be az utasításokat.