Jelmezes keleti szépség saját kezűleg

Hastánc egyre népszerűbb, mind eszközeként a fogyás, és ismereteket szerezni, hogy hogyan lesz nőies. Hastánc, titokzatos ritmusok és mozgások - mindez szorosan kapcsolódik a ruha keleti szépség.Ha azt szeretnénk, hogy úgy érzi, mint egy igazi királynő, hogy elérje a választottakat, varrni jelmez keleti szépség magad. különösen azért, mert ez nagyon egyszerű.

Jelmezes keleti szépség saját kezűleg

Hogyan kell varrni egy ruha keleti szépség?

Először készítse elő az anyagokat, amelyek szükség lesz, hogy hozzon létre egy ruha. Ezek közé olló, cérna, tűk, gyöngyök, varrógép, melltartó szövet. Fabric megfelelő, átlátszó és könnyű, ez lehet szatén, chiffon vagy krepp-chiffon.
  • Keleti szépség ruha áll a felső, alsó, képviseli nadrág vagy szoknya-nadrág, és a derék, ami lehet cserélni kendő vagy zsebkendőt. A legnehezebb része a létrehozásának folyamatát egy ruha felső hímzés gyöngyfűzés. Ahhoz, hogy ez, vegye fel a melltartó merev csésze, többszínű gyöngyök, erősödék menettel és egy tű. Kezdés hímezni a gyöngyöket a pohár a spirál közepén, és a pántok díszítik a legkevésbé.
Jelmezes keleti szépség saját kezűleg
  • Akkor kell elkezdeni a felkészülést szövetek vágására alján a ruha. Lay ki a kiválasztott szövetet egy sík felületre. Vegye ki a minta nadrág vagy szoknya és jelölje meg a kívánt sort. Vágó alkatrészek, fércelje őket Basting öltést, majd próbálja meg. Ha a dolog jól ül egy írógép prostrochite neki savanyú a varratok. Ezután távolítsa el a felesleges bőrt, kezelésére él.
  • Komplett jelmez keleti szépség, holtversenyben a derék sál, vagy varrni a saját kezét a biztonsági öv hímzett érmék és gyöngyök.


Hogyan varrni nadrág jelmez keleti szépség?

Fontos része a ruha keleti szépség tekintjük nadrágot vagy szoknyát. Ezek könnyű anyagból lehetővé teszi, hogy élesíteni az elemeket a tánc és a testmozgás. Varrni nadrág jelmez keleti szépség, hogy egy vékony szatén krepshelk, krepsatin vagy selyem. Ha a tetején nadrág viselni loincloth, mint a chiffon szövet lehet használni.

Jelmezes keleti szépség saját kezűleg

  • Kiválasztása a szövet, mérni a hosszát a nadrág, az ülés magassága, a csípő kerülete, a derék és a boka. Hozzáadás a hossza a termék 30 cm, amiből 10 cm van szükség lábon szegély, díszítés öv, 15 cm -, hogy hozzon létre egy szép belépő. Ahhoz, hogy megfelelően távolítsa el a ülésmagasság mérések nadrág, meg kell, hogy üljön le egy székre, és az intézkedés közötti távolság az első és hátsó derék keresztül lágyéki szinten.
  • Ezután számítsuk ki a kívánt számú szövetet. Ha a szélesség a szövet 1,5 m, akkor meg kell körülbelül 1,25 cm. Építsünk egy minta alapján készített mércéjének. A szélessége a férőhelyet kell ¼ a kerülete comb, és a szélessége az egyik láb kiszámítani, mint a ¾ heveder.
  • Fabric szeres a 2. rétegben belsejében az elülső oldalon. A rendszer segítségével a szabó csapok tűzött szövet minta. Ceruzával vagy krétával festékkel rajta. At egységek belső és oldalsó varrások, adjunk hozzá 1,5 cm. Részletek ollóval. Minden szélei a termék kezelésére overlocking. Részletek Stitch egymást, és egy írógép prostrochite kis öltés. Close-öltés nem kívánatos, hogy rontja a megjelenését a nadrág.
Jelmezes keleti szépség saját kezűleg
Jelmezes keleti szépség saját kezűleg
  • Az alján a láb és a szélén a derék-szintű kettős varrni összhangban podgibkoy. Az így kapott csík alakú rágógumi paszta. A kinyújtott állapotban hosszuk meg kell egyeznie a kerület a derék és a boka. Az élek a fogíny szorosan varrni. Győződjön darabok derékmagasságban 25 cm az oldalsó varrások a nadrág. szakaszok hossza tartományok 50 cm.

Hogyan kell varrni keleti jelmez gyerek?

  • Ha ez a képzés öltöny, akkor jobb, hogy egy nagyon kellemes és tartós anyag kis mennyiségű ékszert. Gyakran az első mosás dekorációk általában megszűnnek, hogy rontja a kilátást a dolgokat, így korlátozzák a számuk.

Keleti szépség jelmez kell gyakorolni hastánc hastánc vagy tanulmány. Ő lesz egy csodálatos ruha, lehetővé teszi, hogy úgy érzi, mint egy igazi keleti szépség, és a folyamat a képzés egy igazi nyaralás, és egy tündérmese.

Érdekes hír: