Jobb, mint kettő a bokor, mint egy madár a kézben studopediya

A tudatlanság a kultúra kezdődik a kiválasztás, ami hatalmas változásokat most.

Valószínűleg úgy érzi, hogy a kezdeti szerelem, hogy még nem telt el a színpadon a választás; így gyakran a fiatalok. Idővel ez az egyensúly vezet általában eltűnik, és az a személy kezdi érezni, hogy kinek húzza tovább.Az ókori Indiában, volt egy különleges fajta házasság - I többférjűség többférjűség (a görög „arról, hogy”. - sok és „ndros” - a férj). A nő több férje, illetve, hogy másként fogalmazva, több férfi volt egy felesége. A legtöbb esetben ezek az emberek voltak testvérek - ezt nevezik többférjűség fraternalnoy, testvér (a latin "Fra ter." - Brother) [129].

A testvéri többférjűség, a felesége a bátyja felesége lett, és fiatalabb: körülbelül ez a házasság le az ősi indiai „Mahábhárata”, a híres történet a hercegnő Draupadi felesége, öt testvér. De testvéri többférjűség nyilvánvalóan késői szakaszában többférjűség. Korábban úgy tűnt, mintha a matriarchális többférjűség: ez domináltak nő és férje nem voltak rokonai egymásnak. Azonban a személyes kapcsolatokat az ilyen típusú többférjűség nagyon hasonlóak voltak.

Többférjűség fordul ma - bizonyos törzsei India, Tibet, Dél-Amerikában. Különösen ismert a híres többférjűség között néprajzosok törzs igen Indiából. Családok Toda uralkodni puha modor, veszekedések ritkák, és a nők elfoglalják őket nagyon magas pozícióba. (Kb modor a törzs egyértelműen írva a híres indológus L. V. Shaposhnikovoy „Az ember törzs a Kék-hegységben.”)

Többférjűség létezett a távoli prepersonal időben, és az ő lelki talajt a pszichológia egyszerű lelkek, akik tapasztalt egyfajta egyszerű és könnyen kijönnek egymással. Annak idején a személyes érzelmek pszichológiai alapot ilyen házasságok eltűnt; ez vonatkozik az úton, és a többnejűséget, ami gyakori a muszlim országokban, és az egyik művelt osztályok ezen országok iránti kereslet meredeken csökken.A kérdés megválaszolásához a lány, aminek következtében a három testvér, talán, akkor könnyű: várni, és a vágy, hogy valaki átvegye. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ez az egyik lesz ugyanaz az ember, hogy ő a legalkalmasabb. Talán egyikük sem, sem a három, ha jár ugyanaz minden, ha nem bocsát ki az intuíciót közülük nagyon közel van, nem lehet közöttük. Ugyanakkor, az ő intuíció néma, mert gyenge.

„Hogy érzed magad ebben a paradoxon: a legjobb paradicsomi, mint egy madár a kézben?

A problémám vagy leendő boldogságot, hogy volt a tökéletes kép egy ember, akivel lehet csatlakozni az életét. Igyekszem ezen ideális minden ember, és ha minden tulajdonságuk, hogy nem felel meg, megyek velük kommunikálni, mert nem akarja megváltoztatni a daru egy madár.

Ez rendben - dönthető stagnáló igazságot, és csavarja őket belülről kifelé. A lélek tapasztalatai ilyen dől tisztítás mikroshoki és roncsolja az ő megkövesedett dogma, megtöri a vas kánon.

Természetesen a bokor jobb, mint egy madár a kézben, de valószínűleg csak egy daru, nem mell.

A keresést egy ember, az ő típusa - ez a legegyszerűbb, elemi összessége alapján a választott kultúra. Sajnos, a legtöbben nem tudják magukat, és gyakran vonzza az embereket más típusú vagy poluchuzhogo.

Pszichológusok társkereső szolgáltatások találta, hogy sok ember van a túlzott igények, túlzott igények jövőbeni műholdak, és keresnek egy madár nem küldetését. Várakozás közben a herceg, elvetik a hétköznapi emberek, és a kockázatot, hogy keresni fogja egy koldus.

A mottó: „a legjobb paradicsomi” tele van romantikus lázadás, és ez jól illeszkedik a fő lázadó raktárba, ami sokkal veszélyesebb alulértékeltek állítások eltúlzott.

A lány a megjegyzés, mint kiderült, romantikus lelkek nem aktív, nem lázadó, hanem szemlélődő, várandós. Ezeknek az embereknek, hogy a legjobb valószínűleg nem túlbecsülni magukat, és nem várja meg a paradicsomi állapot, és hogy képes legyen látni a cinke daru - inkább keresni madár repülés, próbálja meg, hogy a többi ember kapcsolódik szárnyakat.

Azonban a túlzott igények - nem csak a vágy nem érdemelt jutalmat; ez egy természetes hajlam a legtisztább, a gyermekek rétegek lelkünk - a vonzereje, hogy egy tökéletes személy, aki segít, hogy legyen tökéletes. És ez az örök, de a kettős vonzás valószínűleg mindig szeretnek telíti a keresést örök és fájdalmas dráma.