Jóslás játékkártya egy srác, hogy szeretik, és a nevét az attitűdök és érzelmek

Példák néhány népszerű elrendezések részletes leírás. Jóslás kártyáztak a srác az egyik legnépszerűbb módja, hogy segítsen felemelni a fátylat a jelenlegi vagy jövőbeli. Ebben a cikkben megismerkedhet számos módon, jövendőmondás, és mondja az összes trükköt és árnyalatok, megfigyelni, hogy fontos, ha azt akarjuk, hogy a legigazabb válasz.Jóslás játékkártya egy srác, hogy szeretik, és a nevét az attitűdök és érzelmek

Sok fiatal lányok hajlandóak tanulni, amikor találkoznak a jegyesét, - hiszem, az egyik a módszereket, amelyek készek használni.

Válaszok térképek az Ön által kiválasztott egy

Van egy hatalmas számú elrendezés a játékra és a normál térképek, amellyel kaphat költséges információkat a srác. A rendszer segítségével a jóslás úgy dönt, hogy elindítja-e a kapcsolatot egy adott személy, hogy az Ön érzések kölcsönös, és milyen akadályokat kell leküzdeni az utat, hogy a boldogságot.

Fontos, hogy a fortunetelling eszközöket szigorúan egyéni. Tudod, hogy a kérelmet az egyensúlyt a barátai és ismerősei, de nem teszi lehetővé számukra, hogy érintse a kártyákat.

Az alábbiakban bemutatjuk az egyik leggyakoribb ma jóslás módszereket.

Jóslás játékkártya egy srác, hogy szeretik, és a nevét az attitűdök és érzelmek

A rendszer segítségével a jóslás úgy dönt, hogy elindítja-e a kapcsolatot egy adott személy. Megfejtése szimbólumok tealevél

Születésnapi üzenetet, ha érdekel egy fiatalember az egyik királyok:

 • Ha ő még nagyon fiatal - válasszon ki egy kártyát ruha gyémántok;
 • Egy év alatti személy elfoglaló szilárd álláspontot, húz egy lapot a klubok király;
 • Szabadok ember felel meg a térképen király Szívek;
 • Ha a fickó az Ön számára az a személy, inkognitó - születésnapi üzenetet az ő pikk király kártyát.

Ezt követően, egy jó újrakeverik, bal kezével, vegye ki a kártyát az irányba szigorúan magának. Fontos, hogy maximalizálja összpontosítani gondolatok kedvese. Most kezdenek lassan bomlani kártyák és megértését.

 • 1. térkép - jelentése bármelyik választott király;
 • 2. térkép - áll a „Mondd, drágám”;
 • A harmadik - a kérdést: „Szeretsz engem?”;
 • 4. - válasz: „szeretlek”;
 • 5. - „Teljes szívemből”;
 • 6. - „teljes lélekkel”;
 • 7. - „Lesz még jobban, mint te.”

Ebben az esetben, ha kiválasztotta a király még mindig nem hagyja el a fedélzeten, akkor továbbra is csinálni kártya megbontjuk ugyanazokat az értékeket, ahogy nem jelenik meg. Amikor fogant kártya esik a második vagy a harmadik, a fiatalember, hogy kit kérdezel, mégis nagyon lelkes érzelmek felé.

Ha a kártya a rejtett ember esik az első, a fiatalember tényleg szereti a lányt. Választotta azt a negyedik, ötödik és hatodik lapot - ebben a helyzetben nyilvánvaló, hogy a hüllő szereti a választott sokkal több, mint ő. Amikor a király jön a 7. kártya érdemes jól nézz körül, hogy megtalálja a megfelelő jelölt egy hely a szívedben.

Melyik módszert jóslás akkor nem lett döntött, hogy minden kártya manipuláció szükséges egy csendes, nyugodt állapotban, hogy egyedül van. Ellenkező esetben a kockázata, hogy az információ nem felel meg a valóságnak.

Kitalálni a szerelem Man térképeken (online)

Ha nem szívesen, hogy a telek is jósol abban az értelemben, a Man on-line, ez ingyenes, és nagyon megbízható módja megismerni a jövőben a kapcsolatot. Kínál a legnépszerűbb jövendőmondás tarot: egy és három lapot, a mérleg a „partnerség”, és természetesen a híres „mérleg Papess”. Próbálkozzon egy vagy több lehetőséget és nagyobb teljesítményű jóslás valószínűleg Önt jel!

Jóslás játékkártya egy srác, hogy szeretik, és a nevét az attitűdök és érzelmek

Melyik módszert jóslás akkor nem lett döntött, hogy minden kártya manipuláció szükséges egy nyugodt, békés állapot. Összeesküvés rivális kések

A módszer a jóslás a nevét egy fiatal férfi

A legfontosabb feltétele ez a módszer - meg kell tudni, hogy a teljes nevét a választottak, és folyamatosan belegondolunk során jóslás, vizualizálni annak megjelenése részletesen.

Kitalálni a fickó neve a következő. Meg kell keverni egy csomag normál (álló 36 kártya), majd bontja egy több részből áll, a betűk száma tartalmazza a teljes nevét egy szeretett. Miután feküdt ki az egész csomagot, meg kell figyelni, hogy a ruha a kártyákat, hogy kiesett az alján. Ha a srác szőke - kártyákat kell piros színű, és ha fekete haj - a sötétben. Ha a ruha nem ugyanaz, tedd a kártyákat félre.

Most óvatosan gyűjteni őket, vigyázva, hogy ne keverjük össze, és feküdt arccal lefelé ismét, de ezúttal használja a kicsinyítő változata a nevét a fiatal férfi vagy a beceneve. Ezt követően, hogy az első köteget és helyezze őket egyesével. Ismételjük, hogy két azonos stopochek. Ezután fordítsa el a két kártya, egy lappal feküdt az azonos címletű (például egy jack 2, 2 tízes, és így tovább). És végül, olvassa el az értelmezése értékeket.2 hatos - képviseli házasság, 4 - beszélt hűség;
2 hét - van, hogy terjesszen elő egy találkozót egy ember 4 - várjon egy romantikus dátum;
Nyolc 2 - készülj beszélni, 4 - óvatos sor;
2 kilences - portend szeretet, 4 - megtapasztalja hihetetlen szeretet;
2 pont - mond a kamat, 4 - mutatja a számítás a része a fiatalember;
2 Jacks - gond van, 4 - egy erős hiúság;
2 hölgy - mutat remény 4 - pont pletyka;
King 2 - előrevetítik erős barátság, 4 - képviseli a kapcsolatokat;
2 ász - jelzik a lehetséges intimitás, 4 - beszélni a viharos szenvedély.

Jóslás játékkártya egy srác, hogy szeretik, és a nevét az attitűdök és érzelmek

Négy Hetes jelent romantikus dátum

Hogyan találom meg a hozzáállása a választott egyet akkor a kártya

Töltsön találgatás társkereső kapcsolatokat nem lehet ennyire.

Keressen egy képet, amely megtestesítik a fiatalember (mint általában, a király, a piros szín). Tedd a központtól, óvatosan keverd egy pakli kártyát, és az alábbiak szerint történik: az első - a jobb oldalon, a második alulról, balról a harmadik, a negyedik felülről, ötödik, hatodik, hetedik és nyolcadik - a sarkokban.

Most folytassa értelmezése a kapott értékeket. Ebben az eljárásban a jóslás kártyák ruha nem játszik lényeges szerepet, fontos, hogy csak a méltóságát.

 • Hat - jelzi a hosszú útra, és szétválasztása miatt;
 • Hét - megjövendöli akkor hamarosan találkozunk;
 • Nyolc - azt sugallja, egy kellemetlen beszélgetést, ami oda vezethet, hogy törés;
 • Kilenc - kapsz egy kölcsönös szeretet és még a házasság;
 • Ten - egy fiatal férfi az érdeke, hogy nagyon barátságos,
 • Jack - jelzi túl nagy felhajtás és a szorongás;
 • Dame - nézd meg, talán van a rivális a környezetben az ember, térkép pont árulás;
 • King - segít hűséges barát;
 • Ace - az érzések teljesen kölcsönös.

Kitalálni a szerelem Man térképeken (online)

Ha nincs meg a vágy, hogy jóslás saját érzéseit, vagy szeretik a srác - próbálja kitalálni az interneten, de ingyenes és nagyon megbízható módja megismerni a jövőben a kapcsolatot. Kínál a legnépszerűbb szerelmi jóslás Tarot: egy és három lapot, a mérleg a „partnerség”, és természetesen a híres „mérleg Papess”. Próbálkozzon egy vagy több lehetőséget és nagyobb teljesítményű jóslás valószínűleg Önt jel!

Hogy érzi, hogy Ön fiatalember

Ha szeretne eltölteni egy jövendőmondás a srác érzés, használjon kártya egyenlege „Három Királyok”. Válasszunk a fedélzeten az összes királyok alatt egyikük kedvese születésnapi üzenetet. Helyezze a kártyát a az asztal közepére, és a többi királyok helyett több a tetején. Nos újrakeverik. Akkor kezdenek fordulni, hogy elterjedt a lefelé fordított kártyát mind a királyok.

Jóslás játékkártya egy srác, hogy szeretik, és a nevét az attitűdök és érzelmek

Mivel a értéke a kártya lesz képes megtanulni az igazságot érzéseit Man Önnek.

Térkép a választottak, amíg el nem érnek. Meg kell tenni a legújabb kártyát ez a kéz. Amikor az összes kártyák lefektetett, meg kell gyűjteni őket. És az, hogy került a térképen fogant egy fiatal férfi átmenetileg ne érintse. Ismét keverjük össze a kártyákat, és ismételje meg a beállítást. Ismét helyezze az utolsó kártya a király az ő szeretett. Tehát meg kell, hogy összesen három alkalommal.

Miután a futtatásához az utolsó igazítás, flip a kártyát feküdt a választott térkép. Ez köszönhető az értékek, akkor képes lesz arra, hogy megtanulják az igazságot az érzéseit, hogy az ember akkor, és arról, hogy a jövőben együtt.

Ezek dekódolva az alábbiak szerint:

Jóslás játékkártya egy srác, hogy szeretik, és a nevét az attitűdök és érzelmek

Map of Spades esett melletti jack jelenlétét jelzi a lehetséges rivális.

Csináltad valóra szereti az embert

Az egyik legegyszerűbb és legnépszerűbb kártya elrendezések találgatás a szerelem Man. Köztudott néven „szeret, vagy mit nem szeret?”. A nagyon folyamat megtalálni a választ erre a kérdésre a következő.

Meg kell keverni a paklit, és tegye rá 5 csoport három lapot kapnak. Az egyik csoport egyúttal jelzi egy adott időpontban az életedben. Három lapot a az asztal közepére beszélni a rejtett mentális tapasztalatok a két csoport egymás mellett elhelyezett - mondd el a közeljövőben, és az alsó sáv jelent múltbeli eseményeket.

Az értékek a maradék lapok jóslás nem játszik különleges szerepet. A legfontosabb kártya a folyamat egy tíz, jack, szív-és ász. Meg kell figyelni, hogy a kombinációt, amely képződik.

 • Egy tekercs ász minden csíkokkal lehet következtetni, hogy Ön és kiválasztott egyet már lebeg bizonyos feromonokat, ami szintén csökkenni fog a kapcsolat a jövőben - attól függ te;
 • Ha egy kombináció a fent leírtak szerint adunk hozzá, és a jack kilenc szívek - lehet elkezdeni a felkészülést az erőfeszítéseit egy esküvő;
 • Tucat férgek növekedést jelent az Ön számára a srác;

Spades esett közel a jack jelzik lehetséges hiba a szavazást, ha megjelent egy térkép Pikk - érdemes közelebbről szemügyre a női környezetben a srác jelenlétében lehetséges riválisa.
Ezt az összehangolást magyarázza, hogy a szabványos jelölés, de szükséges megjegyezni, hogy a kártyát az „arca” (azaz, dáma, király, jack) amellett, hogy alapvető értékeket is megtestesítik a nagyon is valós személyiség.

Ebben az időpontban az internetnek köszönhetően lehetősége van arra, hogy igénybe egy egyszerű módszer, amely elvégzi a jóslás kártyáztak az interneten. Használja, akkor mentse magát kellene bármilyen manipuláció kártyák, vagy inkább lehetővé teszi egy speciális ablak, ahol van, és kap egy teljes az eredmények értelmezése jóslás.

A legjobb gyakorlatok dolgozik egy pakli kártya

Jóslás játékkártya egy srác, hogy szeretik, és a nevét az attitűdök és érzelmek

Minden ülés előtt jóslás kell érinteni a kártyákat, és kérje meg őket segítségért.

Ahhoz, hogy a jóslás sikeres volt, és segített megtalálni az igazi kérdésekre adott válaszokat, próbálkozzon az alábbi tippeket:

Vegyél egy új pakli kártya. Ez a szokásos készlet tartalma 36 kártya. Tartsa a kártyát egy titkos helyre, ahol senki sem találja őket.

Még ha a folyamat a jóslás, egy vagy több lapot estek, értékük is figyelembe kell venni, és kezeljük őket közös elrendezés.

Az értelmezés szükséges figyelni, hogy ne csak a színes kártyát, hanem az álláspontját, amely lehet egyenes vagy fordított.

Követve ezeket a szabályokat, akkor nem csak megtudni, mit érzel kinyújtani egy fiatal férfi, aki szeret téged és a felhasználás, hanem felfedezni a választ sok más kérdés. A lényeg az, hogy a megközelítés komolyan jóslás, dönthető félre minden kétséget, és őszintén hisz az kártyákat.

Ha bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szükséged a jelenlegi helyzetben az életben, akkor konzultáljon szakértőkkel.