Julia Vysotsky visszavonja a lányát a kómából haladunk

Színésznő és televíziós műsorvezető kifejtette Tatler, miért tonsured „nullával” az első alkalommal egy hosszú ideig beszélt egészségi állapotát lánya, Mása

„Az embargó információt egy új utat” - ezt a készítményt nyújtott újságírók, akik megpróbálták kideríteni a sajtótitkárainak pár nappal ezelőtt, hogy mi történt a feleségével Andreya Konchalovskogo haj. Julia Vysotsky jött a levegő TV program „Reggel” nem csak egy új képet - a színésznő gyökeresen megváltozott a megjelenése, és most sétál „Kefe” helyett szőke fürtök. Nők, talán nem kell magyarázni, milyen szerepet játszik a frizura a képet. A férfiak is tudni kell, hogy a haj a hölgyek a régi azonos a szépség fogalma. Miért Julia? Az első gondolat, ami eszébe jutott a legtöbb - Vysotskaya obrilas nalyso, mert a tragédia a lányával.fb vk tw gp ok ml wp

Új frizura - tisztelgés a szerepét, az elkötelezettség és rendező férje

- Dolgozunk, haladunk, még mindig nagyon-nagyon lassan, - mondta Julia Vysotsky.Egy új frizura - tisztelgés a szerepet, a rendező és elkötelezettség a férje:

- Fogalmam sem volt, hogy én borotvált nalyso - elismert színésznő. - Andrew S. néhány hónap legyintett, és azt mondta közömbösen: „Ah, podstrizheshsya, majd meglátjuk.”

- Szüksége van egy hatalmas bátorság és a bátorságot, hogy merülni, mint ez a szerep - a színésznő folytatódik. - Lásd borotválkozás 42 - nem ugyanaz, mint a 28. Elveszíti - nem is tudom, hogyan kell hívni, hogy megfelelő. Nos, azt hiszem, felébredek - valahol podpuhla, fáradt, megkínzott, zúzódások zsákok. Azt hiszem, most már minden rendben razdyshus minden tuningolás, valami beragadt a feje -, hogy romantikus fürtök beleszeretett után a „Három nővér”. És most mi a teendő. "

Az új film „Paradise” Vysotsky játszik Olga Kamensky. Orosz emigráns-arisztokrata tagja, a francia ellenállás, amely beleesik egy koncentrációs táborban, amelynek hid zsidó gyerekek. A sorsa az ő karaktere perepletetsya a sorsa egy francia munkatársa, és egy magas rangú német SS-tiszt.

Vysotskaya egyetért azzal, hogy most vált ki, mint egy házastárs a szó szoros értelmében:

- Azt hiszem, mindig is így volt - mondta Julia. - Szereti ezt mongoloobrazny, magas arccsont, „elválasszák” típusú nő.

By the way, a film szerepe, amelyben ő adományozott a haj, levette Moszkva és Jalta:

- Azt hiszem, ez volt nehéz megtalálni Olaszországban oly tiszta mussolinevskuyu építészet a Krím-félszigeten. de itt minden valódi - oszlopok, ciprusok, uszoda. - magyarázta Vysotsky.