Kaffa kezével mi ez, és hogyan kell viselni ékszerek, hogyan kell viselni

Kaffa kezével mi ez, és hogyan kell viselni ékszerek, hogyan kell viselni

Azok az emberek, akik nem ismerik az ilyen szokatlan, stílusos dekoráció fül valószínűleg feltett néhány kérdést: hogyan kell viselni mandzsetta, hogyan kell viselni Kaffa és mi ez az egész?

Kaffa vagy angolul a „fül mandzsetta” kopott, mint egy dísz, a fül.

De ez a kiegészítő is képes hatni, és hogyan fog kinézni frizura, vagy egy teljes kép egészét. Ez attól függ, hogy milyen fajta közül lehet választani mandzsetta.

Hogyan vegyek Kaffa?

Minden Kaffa szerint különböznek a melléklet típusát a fül. Számos módja van a rögzítő fül mandzsetta:

 1. Caffa egy klipet. Ez a fajta ékszer kapcsolódik felett vagy alatt a fül területén.

Caffa nagy klip. Ezek meglehetősen nagy méretű, és gyakran kiegészítenek különböző elemek, mint például a szárnyak vagy toll.

Kaffa kezével mi ez, és hogyan kell viselni ékszerek, hogyan kell viselni
A mandzsetta rögzítve, így a hátsó a fül.
 • Caffa meghajolt. Ez dísz csatlakozik a fül mögé.
 • Caffa egy defekt. Az ilyen egy tartozék csatlakoztatva van, illetve, hogy a szúrás helyére a fül lebeny, míg a másik része a felső végei a fül.
 • Caffa lánccal. Ilyen dekoráció csatlakozik a haj lány, fokozva a képet egy kicsit szokatlan.
 • Jelenleg a különböző üzletek dísztárgyak bemutatott egy hatalmas választéka legkülönbözőbb mandzsetta, akkor vedd fel szinte minden ruhát vagy aktivitását. Tehát mi a Kaffa és hogyan kell viselni őket?

  Tény, hogy a mandzsetta egy teljes tartozék, hogy könnyen hozzá egy képet. Minden lány fogja találni a ruhatárát, mit vegyek mandzsetta.

  Bár bizonyos esetekben szükséges, hogy gondolja komolyan, hogy milyen ékszer nézne megfelelőbb.

  Például, ha egy lány irodai dolgozók, a vezetés nem olyan, mint egy hatalmas dekoráció a szolga fülét. Ebben az esetben meg kell választani valami diszkrét és elegáns. Van néhány tipp, hogyan kell viselni mandzsetta, hová tegye őket, és mit kell kombinálni:

  1. Kaffa, hogy válasszon tartozékként a nők és lányok, akik inkább a stílus és a hajvágás haj fektetve az egyik oldalon, és azoknak, akik szeretik updo hajjal élj. Fontos, hogy az őrmester nem volt lezárva laza fürtök, különben nincs értelme dönt, hogy viseljen csak dekoráció.

  Kaffa kezével mi ez, és hogyan kell viselni ékszerek, hogyan kell viselni
  Nem szükséges, hogy viseljen mandzsetta, mielőtt valahol, ahol meg kell mozgatni aktívan, mivel a legtöbb variációit dekoráció csatlakozik csak a fülkagyló, akkor valószínű, hogy elveszíti mandzsetta mozgásban.

  Különösen ajánlott, hogy ne viseljen ilyen dísztárgyak képzés az edzőteremben, vagy a diszkóba. Meg kell tenni a választás mellett a tartozék, ha azt tervezi, hogy látogasson el egy csendes helyen, akkor például egy gálaesten.

  Tudom, hogy Kaffa saját kezűleg?

  Ez a díszítés lehet saját kezűleg. A lényeg, hogy azt mutatják, egy kis türelem és a képzelet. Létrehozása egyszerű mandzsetta nem kell sok idő, de hozza a sok móka. Ez mindig jó, hogy valami saját kezűleg, és díszíteni, így önkép.

  Ebben az esetben segíthet számos mesterkurzuson, ami nagyon hasznos lesz azok számára, akik nehezebben jön ki valami mást, vagy azok számára, akik nem tudják, hogy hol fog gyártani mandzsetta és elvben erre.

  Dekorációs 1. Anyagok: létrehozni mandzsetta feltétlenül szükség van egy ollót, fogók és egy meglehetősen vékony drót. A lényeg az, hogy jól hajlítható és tartsa alakja a jövőben. Munkafázisokat:

  szükséges, hogy csökkentsék a vezeték hossza körülbelül 8 cm-es;

  Kaffa kezével mi ez, és hogyan kell viselni ékszerek, hogyan kell viselni

 • meg kell jegyezni, a szélek körülbelül 2,5 cm, és ezen a ponton, hogy hajlítsa meg úgy, hogy a hegye a huzal párhuzamos a fennmaradó részét;
 • akkor meg kell hajlítani a másik végét a drót úgy, hogy ez a szám emlékeztet a cikk-cakk;
 • felső és alsó végén a kapott cikcakk, egy fogóval, meg kell, hogy csavarja be a kis tömött. Be kell, hogy kifelé hajlik. Az eredmény hosszúkás alakja van két fűzőkarika és két gyűrű egymással párhuzamosan a központ;
 • meg kell, hogy egy hétköznapi golyóstoll vagy filctoll és óvatosan csomagolja a kapott szám.
 • Dekorációs 2. Egy vékony drót, akkor létrehozhat mandzsetta, ami úgy néz ki mint egy igazi piercing. Anyagok: drót, olló és fogó. Ahogy az első esetben, a vezetéket kell lennie meglehetősen rugalmas, és képes tartani egy előre meghatározott alakú. Munkafázisokat:

  • meg kell vágni egy kis darab drót - 20 cm elegendő lenne. A hossza lehet kiválasztani attól függően, hogy az eredmény a tervek szerint a végén;

  kezdve mindkét végén a vezetéket ne hajlítsa meg, úgy, hogy egy kis gyűrű. Ez segít fogó;

  Kaffa kezével mi ez, és hogyan kell viselni ékszerek, hogyan kell viselni

 • akkor meg kell, hogy fokozatosan hajlik a vezeték kimérnie körülbelül 3 cm-re minden új kanyarban. Az eredmény egyfajta harmonika;
 • a másik végén kell tenni a segítségével fogó, azonos gyűrű, mint a második lépésben.
 • befejezni a díszítés, hogy szükség van, hogy kezelni. Ez segít abban, hogy az utolsó lépés. A kapott harmonika kell körbe a kart, hogy ez az alak a szabványos mandzsetta. Ha szükséges, akkor lehet díszíteni mandzsetta további elemeket. Ha rögzítse a kapott mandzsetta helyén a porc, akkor szimulálni piercing ékszerek.
 • Attól függően, hogy a vezeték hossza, száma erősítés, hurkok, és a hossza t. D. Egy teheti a különféle dísztárgyak. A helyes módon mérni a paramétereket a fül, és pontosan kiszámítani a hossza és vastagsága a huzal, akkor létrehozhat egy ékszert, amely tökéletesen illeszkedik az adott személy.

  Kaffa kezével mi ez, és hogyan kell viselni ékszerek, hogyan kell viselni
  A következő egyszerű utasításokat, akkor létrehozhat egy szokatlan és elegáns Kaffa kezével. A lényeg az, hogy ne feledkezzünk meg a kreativitás. Akkor jön valami további díszítés Kaffa - .. gyöngyök, szalagok, tollak, stb segítségével további összetevők is nagyon jól kiemelni a saját stílusát. Egy kis fantázia és a megfelelő anyagok, akkor hozzon létre egy igazán szép és egyedi ékszert, hogy mindig örömet a tulajdonosának.

  Kaffa kezével mi ez, és hogyan kell viselni ékszerek, hogyan kell viselni

  Kaffa kezével mi ez, és hogyan kell viselni ékszerek, hogyan kell viselni