Kapcsolatfelvétel egy biztosító társaság baleset után lehetséges, dokumentumok és eljárások befejezését bejelentés

Avtoyurist - gyors szakmai segítséget vezetők dtp24.com

Kapcsolatfelvétel egy biztosító társaság baleset után lehetséges, dokumentumok és eljárások befejezését bejelentés

Most mindenki tudja, hogy szükség van, hogy biztosítsák a felelőssége, hogy legálisan autót a baleset esetén az úton, hogy kártérítést egészségre vagy a jármű, vagy mindkettő ugyanabban az időben a biztosító. Ennek megoldására egy nyilatkozatot, hogy a biztosító társaság csak a károsult fél, mert a kifizetés a párt megsérti a közlekedési szabályok, és összeütközött egy másik gépjármű, nem biztosított.Ahhoz, hogy a legrészletesebb tanácsot a kérdésére, akkor:

  1. Consult űrlapon keresztül.
  2. Az online chat a jobb alsó sarokban.
  3. hívjon:
    • ☎ Moszkva és Moszkva Region: 8 499 281-63-46
    • ☎ Budapest és LO: 8812 425-61-08

Mikor forduljon a biztosító baleset után?

A további kezelés az áldozat, hogy a biztosító társaság kötelező a dokumentumokat kell tenni 5 munkanapon belül.

Fontos! A közvetlen kompenzációt, az áldozat kérelmet kell benyújtania a saját biztosító.

Mintha egy balesetben:

  • Ezt a két részt járművek, beleértve a pótkocsi;
  • a baj megtörtént csak olyan járművekre;
  • mindkét fél jelenlétében a politika CTP;

az áldozat kell benyújtania dokumentumokat a biztosítást. Ilyen esetben a jóvátétel a törvény kötelező úgynevezett közvetlen.

Term a forgalomból a biztosítási baleset után

A szabályzat kötelező biztosítás a polgári jogi felelősség a határidőt, amelyen belül a kérelmet be kell mutatni a biztosító, nem külön-külön feltüntetve. De van egy kötelező alkalmazását a beadási határidő a hirdetmények balesetek. Következésképpen meg kell tenni a lehető leghamarabb, de legkésőbb 5 munkanapon belül a baleset történt.

Fontos! Nyilatkozatot kell irányítani a biztosítási 5 napon belül!

Dokumentumok a vérkeringést a biztosítási baleset után

Zavarmentes vétel pénz fejében, az okozott kár a szervezet biztosítási lesz szükség, hogy elkészíti és benyújtja az alábbi dokumentumokat:

A dokumentumok listája lehet pótolni a sérült, ha vannak olyan okmányok többé az eset körülményeitől, például, ha a kárt okozta nem közúti járművek és egyéb vagyontárgyak.

Kapcsolatfelvétel a biztosítás után 5 nap

Ha kihagyja a határidő fellebbezés a biztosítási baleset esetén

Ha túllépte a határidőt az értesítés a baleset, az elévülés az állítólagos károk 3 év szerint a jelenlegi szabályozás. Így, az áldozat kell utalni a keresetlevelet a bíróság okozott károkért a baleset következtében.Mi fog történni, ha nem tartalmazza a dokumentumok a baleset után, hogy a biztosítási

Ha az áldozat iránti kérelmet nyújtott be a biztosítási fizetés, de nem adta meg a dokumentumot, a biztosító három napon belül értesíti az elégtelenség a benyújtott dokumentumok, amelyek megerősítik azt a tényt, a biztosítási esemény, és a teljes listát a szükséges csomag dokumentumok kell biztosítani.

Ha a dokumentumokat nem biztosított a biztosító társaság, a károk megtérítésére, a tulajdon és a kárt életét és egészségét az áldozat, lehet a bíróságok polgári eljárásokban a vétkes fél. Ehhez be kell gyűjteni a szükséges dokumentumokat, beleértve a hatályba lépett egy bírósági végzést, hogy folytassanak független vizsgálatot a jármű és annak becsült értékét. A keresetlevelet nyújtott be joghatósága alá tartozó esetek és visszaállítani az összeg legfeljebb 50 ezer rubel - egy bíró ;. Több mint 50 ezer rubel -. a kerületi bíróság. A pert nyújtott be a vagyoni kárt a lakóhely az alperes, ha az okozott kár az élet és egészség a sérült felperes jogosult bírósághoz fordulhat a lakóhelyükön.

Muszáj értesítést baleset (autóbaleset) a biztosítási

Ha egy résztvevő baleset - az áldozat kívánja gyakorolni a jogot, hogy megkapja a biztosítási kifizetések, ő köteles tájékoztatást adni a baleset a biztosító társaság, amely aláírta a szerződést vele CTP.

Muszáj, hogy töltse ki?

Közlemény baleset egy kötelező és alá kell írni továbbá egy másik vezető balesetet szenvedett pontja szerinti 3,5 szóló rendeletek kötelező szabályokat. Notification tele minden járművezető ugyanazon előírt formában látva a CTP szerződés, függetlenül attól, hogy azok tele voltak a vonatkozó dokumentumokat megérkezett a helyszínre a baleset a rendőrséget. Ha volt egyetértés a vezetők, akár egy baleset, ahol kettőnél több jármű, vagy ha nem tudja kitölteni a résztvevők baleset egyik formája, a törvény előírja, hogy a töltelék minden járművezető annak értesítési nyomtatvány (letölthető alkalmazás).

Ha nincs megadva (nem nyújtott)

A törvény előírja igénybevétele az elkövető a baleset, ha még nem adott információt a közlekedési baleset a biztosítási kompaniyu.Tak az áldozat joga, hogy készítsen a polgári eljárásban a követelés anyagi kár vagy kártérítést okozott kár élet és az egészség, és hogy visszaszerezze a nem vagyoni kárt. Ezért a tettes a baleset akkor jobb, hogy tájékoztassa a biztosító a baleset baleset, és megfelelő időt, hogy elkerüljék igénybe.

Akár a baleset bejelentése, hogy a biztosítási alkalmazást?

Közlemény baleset nem egy nyilatkozatot a biztosítási kifizetés, és értesítést küld a biztosító a baleset. A kitöltött űrlap felszólítást a baleset áldozata, a biztosító, aki a biztosított a polgári jogi felelősség. És csak a bejelentéssel együtt az áldozat kérelmet nyújthat be, és a közvetlen kár.

Nyilatkozat evroprotokol

Közlemény a közlekedési baleset vagy „evroprotokol” abban az esetben közvetlen kompenzáció, vagy nem, ki kell tölteni, illetve küldött a biztosító társaság a lehető leghamarabb bekövetkezése után egy közlekedési baleset, de legkésőbb 5 munkanapon belül. Ilyen biztosítást értesítést küld, és a lakóhely, a sértett vagy a megállapítás, vagy akár az a hely, az incidens baleset.

Fontos! A közlemény baleset mindig alá kell írnia a bűnös és az áldozat. A nyilatkozatot aláírta evroprotokol kétszer vezető!

Abban az esetben, közvetlen kár esetén értesítést baleset van töltve a felek közösen annak érdekében, hogy elkerülje az adatok a korrupció és a beeső eseményeket. Vagy külön-külön, de mindig az aláírásokat a két fél a baleset.

határidők

Közlemény baleset jut a biztosító társaság 5 munkanapon belül az eset után. A kifejezés kezdődik a baleset másnapján 2. igénypont szerinti 11. cikke törvény CTP.

Hogyan kell alkalmazni a

Hogyan kell elküldeni a biztosítási evroprotokol email

Ha gondja a dédelgetett pénzt a tény a biztosítási esemény lesz racionális módon, hogy kérjenek segítséget az ügyvédek, akik értik a helyzetet, és megoldani a felmerülő problémák az Ön javára.

Kérjen segítséget egy ügyvéd, akkor:

Válaszok ingyenesen biztosított.

FIGYELEM! Mivel a legutóbbi jogszabályi változások, az információ a cikkben lehet elavult! Az ügyvédünk tájékoztatni fogja ingyen - Írja be az alábbi űrlapot.