Kapzsi ember mint férfi kapzsiság elpusztítja nő

A modern időkben, sok nő panaszkodik, hogy a férfiak mohó.

Mi az ember kapzsisága? Ez mindig attól függ, a nő, fukar ember, vagy nem? Lehet az egyik kapzsi, hogy egy nagylelkű ember? Vajon a férfi kapzsiság mértékének a szerelmem? Próbáljuk meg rendezni ezeket a kérdéseket.Man kapzsi vagy gyakorlati?

Először meg kell érteni, hogy mi tekinthető a kapzsiság, és hogy - megtakarítás. Végtére is, vannak különböző típusú férfi.

Sikeres és valóban gazdag emberek, elvileg egy női szempontból kapzsi. Régóta ismert igazság, hogy minél több pénzt egy személy, ezért mohó.

És ha egy férfi nemrég kezdte üzleti, ő még nem sikerült elég pénzt. Lát egy csomó kilátások fejlesztése az üzleti igénylő befektetési alapok, és ezért inkább befektetni a pénzt a munkát, és csak nagyon kevés - minden az élet más területein.

Ebben az esetben, még mindig nem lehet beszélni a kapzsiság: lehet, hogy csak a praktikum és a megértése, hogy a pénzt először beruházni rá, akkor ez fog jövedelem.

Vannak emberek, akik tudatosan elvinni körül az orr, nem megy férjhez, és nem akarnak pénzt költeni most. És vannak olyanok, akik szeretnék fejleszteni az üzleti és csak akkor nyújtunk valamit, és ebben az esetben, a várakozások és az alázat térjen vissza százszorosan ... bár lehet, hogy nem tér vissza. Így van, hogy őszintén válaszoljon a kérdésre: Készen állsz, hogy a veszteségek abban az esetben, soha nem fizeti ki a befektetési - fiatalok, idő, egészség?

Lehet, hogy más emberek, akik már lezajlott, de nem akarom, hogy fektessenek be Önnek. Itt érdemes figyelembe venni, hogy miért? Vagy egy ember, elvileg nem akar pénzt költeni akkor, mert nem biztos, vagy mélyen csalódott a nők, vagy van egy bizonyos helyzetben a gazdasági élet. Ahogy ő inkább költeni a pénzt befektetni?

Ő nem akar befektetni, és szórja a pénzt, vagy mert a partner nem biztos a őszinteség és a szeretet?

És te? Te tényleg találkozni vele, nem gondolt a pénzt. Van önérdek? Akár a gyanúját, és attól tart, indokolt?

Ebben a helyzetben, akkor legyen óvatos. Kapzsi emberek igen gyakran a nők mondani szentimentális történeteket arról, hogyan fleeced az előbbi, akkor sokat tett érte, és végül ő maradt semmi.

Ne rohanjon sajnálni a férfi és a vágy, hogy ne olyan legyen, mint az előbbi szenvedély, bebizonyítani neki minden módon, hogy nem kell a pénz.

Ha a fény „jött,” az ember a mérsékelt módon, akkor nézd meg magad. Ha nem tud vezetni, hogy egy drága étteremben, de nem probléma vásárol egy vödör fagylalt és a kedvenc gyümölcs, ez nem beszél kapzsiság. Csak az ő költségvetés korlátozott.

Egy ember nem számít, mennyire ő fizet, hogy az összeget tölti neked, jelentős volt a számára.

Monetáris energia - férfias energia

Azt is meg kell érteni, hogy a pénz - ez az energia, és a férfiak. Tény, hogy nem egy ember, a férfi energia tervszerű, összpontosított eredmények és eredményeit, amely kifejezett pénz formájában.

Miért hangsúlyossá a lényeg, hogy nem egy ember elkötelezett a cél, de az energia? Mivel nagyon gyakran a nők nem veszik észre, hogy a férfiak nem mindig van egy férfi energiát, és azt kell tudni, és figyelembe kell vennie.

Minden nő van a vágy, hogy a partner, hogy sikeres legyen, volt egy csomó pénzt. És ha nem, akkor valami hasonló, mivel ez nem egy igazi férfi ... és egy nő elkezdi érezni boldogtalan.

Bár ha ilyen gyenge ember jött be az életedbe, a természet törvényei is akkor nagy valószínűséggel alakult ki több férfias energia, és ha nem veszik észre, ez is teszi, akkor szerencsétlen. És kiderül, hogy szenved kétszer kétszer boldogtalan. Nem úgy, mint egy nő mellett az átlagos ember, és nem hajtják végre természeti potenciál.

Férfi női energia nem lesz képes megölni egy mamut az erdőben. Lelőtte egy nyúl, és azt mondta, hogy főzni. Egy ilyen partner meg kell tanulni, hogy mentse, vagy csökkentjük egyszerre, akkor majd szopni a mancsát.

De hányan vannak pozitív vonatkozásai ezekben a férfiak.

 • Ők valóban gondoskodó, szereti a gyerekeket, akikkel szívesen vagy együtt a család.
 • Megérteni a világot a érzések és érzelmek.
 • Úgy beszél, mint egy barát, mindent, és semmi.
 • Ők mindig kész meghallgatni téged és nekik elsőbbséget élet értékeit a család.
 • Lehet, hogy voltak, persze, néha pereklinivaet érzelmek és érzések, de leginkább azok a lélek nyitott és nagyon meleg. Velük barátságos.

Az ilyen ember aligha nevezhető mohó, ha csak azért, mert nincs pénze. De ő nagylelkű lélek pazar ellátása tekintetében és érzelem. Igen, ő nem lesz képes, hogy hívja meg a Bahamákra, de ő maga a saját kezével, hogy a javításokat a szobában, vagy tenni valamit.

Greed - amelynek minősége nem korlátozódik a finanszírozáshoz. Ha valaki mohó, kapzsi ő minden - a pénzt, szó, gondoskodás, szeretet, figyelem.

Férfiak által dominált és női energiák, definíció szerint, nem lehet a hatalmas, sok. De mivel a sztereotípiák minden nő akar sikeres partnerek.

Igen, akkor képes lesz arra, hogy sikeresen nyújt kényelmet méltó hozzád. Akkor nem fog megmenteni, hogy egy fillért sem, de meg kell érteni, hogy ez az ember nem lett volna ideje, vagy ez lesz érzelmileg zárt. Hiányozni fog a szeretet és a melegség, akkor kezdenek vágyik az egyszerű ember, meleg és a béke, a kommunikáció.

A nő úgy van elrendezve, hogy mindig talál okot, hogy szomorú, hogy mi ő net.A boldog csak azok, akik egy ember, mint ő. És örüljetek, hogy ő ad.

Sikertelen az embert, mint egy bonyolult nő

Most sok nőnél kisebbrendűségi komplexus annak a ténynek köszönhető, hogy a férje / partnere sikertelen, vagy az úton az élet már csak a férfiak az ilyen típusú. Gyakorlatilag az összes női tréning azt mondta, hogy olyan tényezőket, mint a sikeres férfi és pénzösszeget a nőtől függ.És az asszony jár a különböző tanfolyamok, a szívóssága vezető szertartások és rítusok - az egyedüli célja, hogy az ember sikeres legyen. És ha ez nem sikerül, ő vállalja a teljes felelősséget a kudarc is. Azonban nem érti, hogy igen, a nők felelősek az ember, hanem ... a feltétellel, hogy rendelkezik azzal a potenciállal, és azt akarja, hogy sikeres legyen. És ha az emberek nem rendelkeznek ilyen vágy, akkor legalább nem, hogy ő nem lesz gazdag.

Te, ha ültetés egy almafa, akkor pontosan tudja, hogy milyen almafa fog hozni. Azonban az élet és a találkozó egy bizonyos ember, valamilyen oknál fogva, amit keres, hogy az őszi betakarítás narancs egy almafa. És ha nincs narancs, akkor hibáztasd magad: „Szóval, annyira, néhány neDozhenschina”. És a férfi, annak ellenére, hogy minden erőfeszítést, nem gazdagabb.

Ez nem azt jelenti, hogy - nem egy ember. De ő csak tudja adni másoknak ... És ha megnézed magad, azt fogod találni, hogy a pénz sokkal gyorsabban fog jönni hozzád.

Lehet mondani, hogy „De akkor miért kell egy ember? Nem tisztelem őt. " De ez a probléma.

Ne feledje, a film „Budapest nem hisz a könnyek”? A főszereplő, a rendező a gyár, találkozott Gosha, aki a helyzete az alsó és kevesebbet keresnek, de ez nem csökkenti a férfiasság a szemében. Ő lehet egy nő, és a fejét a ház - a munka.

Bár, persze, van egy csomó kanyarokban, például amikor egy nő napokon szántás, és az ember a kanapén baldeet nyíltan a hölgyek szeretik. Ilyen megnyilvánulások azonnal felismeri és időben megállni.

Fájdalmas kapzsiság férfiak

Meg kell értenie, hogy ha a természet az ember több, mint a női energiát, akkor nem kell várni tőle nagy sikerrel a társadalomban.

Azonban gyakran vannak olyan emberek, ami visszás kombináljuk mintha polumuzhchina és poluzhenschina. Ezek a partnerek nem lesz képes, hogy ön egy női energia vagy hő, nincs biztonsági őr anyagi értelemben, de úgy viselkednek, mint „férfi minta”, követelve és tisztelettel. Az ilyen típusú futni, és a lehető leghamarabb. Értsd meg, hogy nincs nő, nem tudja megoldani mélyen gyökerező problémákat a férfiak, akik kezdetben nem engedte realizált bármilyen szempontból.

Ez nem hiba, és nem emelkedik a megaláztatást - ezek az emberek segítségre szoruló, egy mély és komoly terápiás helyreállítása érdekében, sérült gyermekkori része. De - nem a terapeuta, akkor - egy nő.

Ha nem kap semmit az ember, ez azt jelenti, hogy vagy nem kapsz semmit, vagy nem.

Egy ember súlyos pszichés problémák nem csak nem tud adni semmit, ő nem akar. Az ilyen emberek mohó természetű. És ez az ember kapzsisága tönkreteszi egy nő. Ne próbálja megérteni, és indokolja meg, akkor nem lesz host egy ember, minden bizonnyal egy szerető anya, gyógyítani az ürességet lelkét.

Származó problémák férje, mint egy gyerek, a feleség nem tudja megoldani. A szakszervezet a férfi és a nő - nem uniója anya és fia, ahol az egyik ad, a másik kap. Ez egy olyan kapcsolat a csomópont, és ha adsz, kapsz.

Kérdezd meg magadtól őszintén a kérdést: mit kap a férfiaktól?

 • Állapota a felesége?
 • Anyagi biztonságot?
 • egyfajta biztonságot?
 • Támogatás?
 • Szerelem és meleget?
 • Érdekel?
 • megbízható vissza az érzés? Mi az?

Ha a fentiek egyike sem, akkor nem azzal, hogy az ember olyan kóros kapzsi?

Nos, nem tudod, hogy ez nagyvonalú, mint akkor próbálja meg, akkor mindig csak fogyasztani, nem ad semmit cserébe.

Végezze el a feltétel nélküli elfogadás ember akkor nem, ez nagyon nehéz, sőt lehetetlen, hogy szeretik a gyerekek csak annyi szeretet. Mindenesetre van saját kívánságai és igényei. És nem kell szégyenkeznünk, vagy zavarban.

Igen, néha egy nő a követelések és elégedetlenség elpusztítja minden ember vágya, hogy valamit tenni érte. Az elképzelés az, hogy az ember mindig azt akarja, hogy a legjobb a szemében a nők, és azt hiszem, ez a legfontosabb dolog - nem öli ezt a vágyat.

Ha az ember úgy érzi, hogy ő a legjobb az Ön számára, és megpróbálja így legyen, és ez a vágy a lehetőségeit. Ne tedd tönkre azt. És hogyan hajtják végre - a pénz, teljesítmény, szeretlek, gondoskodás, vagy valami más - nem számít. Tanuld meg értékelni azt, amit.

Ha egy férfi nem próbálja a legjobb, vagy szisztematikusan megölték a kívánsága, nehéz lesz visszaállítani mindent és vissza. Lehet, hogy nem, de az anyja keményen dolgoznak, és arra törekszik, hogy elpusztítsa a fiát, hogy legyen szíves egy nő, ebben az esetben nem számít, mit csinál, akkor nem lesz képes rehabilitálni ezt a képességet. Ha az anya semmit követelte fia, körülvéve a szeretet és gondoskodás, nem veszik észre, hogy ez hozza nárcisz és egoista, akkor nem értem, hogy módosítsa a mindenkori életérzést. Ahhoz, hogy a hím kapzsiság - a vágy hiánya, hogy legyen szíves egy nő, és a legjobb a szemében.

Greed - a képtelenség, hogy, és nem csak a pénz, hanem a szeretet, gondoskodás, melegség, a figyelem, az idő ...

Ha ez a képesség már elpusztult, mint a gyermek vagy az anya, például az apa, aki tiszteletlen, hogy fia, gúnyt vele, nevetett ő kudarca, az eredmény egy fiatalember örökre leengedte a kezét, azt hiszik magukat valahogy befejezetlen. És nem számít, mennyire próbálkozol, nem valószínű, hogy növelni fogja az önbecsülését.

Meg kell értenie, hogy nem szükséges, hogy át a felelősséget a kapzsiság az emberek magukat, hogy úgy gondolja, hogy akkor te - nem egy nő, csak melletted egy ilyen ember. Az eset lehet teljesen beléd.

Mindez írok egy ember, akivel elég idő egy kapcsolatban.

Ha még csak most kezdett el járni, az első alkalom, hogy nehéz megítélni a tulajdonságokkal rendelkezik egy partner. Hagyja, hogy a kapcsolat fejlesztése, nézzük, mi történik.

Különösen veszélyes olyan emberek, akik nem fektetnek be az üzleti és folyamatosan menteni egy nő, és akár saját magának. És gyűjtsük össze, gyűjtsük ... Pénz - az energia, és azokat kell a mozgás, áramlás, és ha ez nem történik meg, akkor és partnere elsorvad, mint a még mindig a víz a mocsárban. Minél több ember pénzt ad, annál inkább válik, de ez nem jelenti azt, hogy meg kell, hogy mindent a penny, de néhány mindenképpen kell tölteni. Ha a vállalkozás, akkor a befektetett pénz fizeti ki szépen, ha a nő kedves neki az ember lát egy boldog és elégedett partner, ezért ez lesz a jobb a lélek.

Jelek a kapzsi emberek

Persze, meg kell tudni megkülönböztetni, ha egy férfi igazán kapzsi, és amikor csak racionális. Ha van egy autó, hogy a munka és kényelmesen érzi magát, mint drága ékszer, és egy ember dönt a kényelem, ez nem a kapzsiság, hanem egy megnyilvánulása az aggodalmát rólad.

Egy ember, egy erős férfi energia nagyon nehéz pénzt költeni felesleges dolgokat. Szívesebben tervezni a költségvetést, és szórja a pénzt okosan. De egy ilyen ember aligha nevezhető mohó.

De ha a partner, elvileg nem lehet pénzt költeni öröm, és fizet csak hasznos dolgokat, nem valószínű, hogy megadja neked az érzelmek és a figyelmet, amit nagy valószínűséggel fel kell sok, hogy vele.

Változás kapzsi ember

Ha úgy dönt, hogy próbálja ki, íme néhány tipp.

 • Először, meg kell, hogy hajlandó elfogadni az ember, mint ő. Képzeld el, milyen lesz mindig mohó. Egész életemben. Ön képes lesz ebben az esetben, vele élni, szeretni és tisztelni őt? Ha nem, akkor nem is pazarolja az időt és energiát a semmiért.
 • Ha lehet, próbálja meghatározni a probléma, hogy az ember a fejlődés következő. Megelégszenek azzal, ami van, de az álom egy kicsit. Akkor teljes a boldogság nem szabad kihagyni a nagyon kicsi.
 • Tehát kedvéért kicsinysége az ember és megpróbálja megváltoztatni. De légy óvatos! Ha vágyaid a kategóriába „Azt akarom, hogy egy oszlop nemes hölgy”, így megölsz egy partner minden törekvés.
 • Készítsen egy ember életében lépésről, amely könnyű lenne mászni. És nem a felálló leküzdhetetlen sziklák, amely még csak nem is próbálja megmászni.
 • Enyhe különbség a hangulat, hogy hagyja, hogy az ember tudja, mit szeret és mit nem.
 • Nagyvonalúan megosztani az érzelmek, amikor az ajándékok. De ne ugorj a mennyezet és ne köszönd százszor egy adományozta a rózsa.
 • Beszélj neki a nagylelkűség felé. Valószínű, hogy ő akar lenni az ilyen.

Ha túl igényes férfi, akkor talán újra kellene gondolnia a kritériumoknak. És ha éppen ellenkezőleg, akkor felejtsd el, hogy mit kívánsz, akkor megtanulják értékelni és szeretni magát.

Ismerje meg, hogy az igazi férfi, az ő képességeit, és képes adni. Ne próbálja meg egy kedves és szerető macska, hogy az állatok királya Oroszlán.