Karkötő szegecsekkel, hogyan lehet a saját kezét, fotók

Karkötő szegecsekkel, hogyan lehet a saját kezét, fotók
Azt mondják, hogy a divat változékony, mint a hangulat egy nő. Ez megvan a maga varázsa, unalom és monotónia - a fő ellenség a szépség és a stílus. Vezető tervezők mindig naprakész, valamint most és a zene és a ruházati chip szezonban szinte feledésbe merült glam rock, grunge és a punk ruhák, táskák, cipők és bőr karkötők tüskékkel csúcsán népszerűsége.Hollywoodi színésznő saunter le a vörös szőnyegen a gyönyörű modell haute couture, de még a klasszikus ruhák hígított elegáns tartozékok: kézitáska fém szegecsekkel készült a szakemberek. És a jól ismert előadók karkötő szegecsekkel a csuklón, úgy néz ki, harmonikus és élénk, főleg a koncerteken.

Természetesen a csillagok költ vagyonokat egyedi termékek, de ne essen kétségbe, kis erőfeszítéssel, akkor képes lesz megragadni a képzelet a barátok és barátnők a divatos trend. És mi fog tanítani, hogyan lehet egy karkötő szegecsekkel a kezüket.Először meg kell gyűjteni a szükséges eszközök a munka: a olló, fogó, csavarhúzó, vonalzó, vagy centiméter, filctoll vagy marker, Pillanatragasztó, csipesz, és a szegecsek, bőr velúr, vagy mi tetszik - csipkék és csapok csapok. Vág az unalmas régi ruhát, vagy egy darab bőr, akkor mérni, így a szalag (széles vagy keskeny, mint a szíved tartalmát, amíg volt kényelmes a kéznek). Ne aggódj, ha valami baj van fordítva, nézd meg a karkötőt tüskékkel kép.

Árral, hogy egy pár lyuk, két vége van, feltétlenül szimmetrikus (a marker segít, hogy pont bastings), őket mindkét oldalán a szegecs. Ezután az oldalán a csíkok (lehet középen), és átszúrja a bőrt, hogy helyezze be a csapok a hátsó kúp tüskék (a hátoldalon az anyag), hozott egy tüske, szigorítása a csap egy csavarhúzó segítségével. A rendszer segítségével a ragasztó és csipesz díszített bőrcsíkokat fém csillag, flitterek, minden, ami elég ahhoz, hogy a fantáziáját. És ha azt szeretnénk, hogy adjunk egy láncot, majd egy árral és fogók kijavítani őket majdnem kész karkötőt. Továbbra is csak az, hogy a csipkék, és húzza őket a szegecs, mint amikor árukapcsolás cipő, minden könnyű és egyszerű, és az exkluzív és eredeti karkötőt nyerni és mások hatására irigység között a leghírhedtebb divat.

Olvasóink ajánljuk