Kategória színek a szalagok, saját kezűleg - Online magazin

Kategória színek a szalagok, saját kezűleg - Online magazin

Box ékszer a mester osztály doboz ékszer kezét „megmutatom, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen a szükséges elem minden fashionista. Photo 1. Minden, amit létre kell hozni dobozok: az alapjait egy karton tekercs (Én is egy tekercs ki a papír); Crystal ragasztó; karton vastagsága 1,55 mm; 2 cm vastag hab; műanyag palack; 0,4 mm-es huzal; Szatén szalag 2,5 cm széles és 5 cm; olló; fájlba; árral; sodronyvágó; fémfűrész; ceruza. Photo 2. Mérje ki a magassága a tekercs bázisok és levágta egy fémfűrész. Szatén szalag 2,5 cm széles horgonyzó a külső oldalán az alap doboz és indítsa tekercselés. Basis csomagolva egy szalagot. Photo 3. ábra a munkadarab kartonra a külső és a belső. Szükségünk lesz 4 külső.Kategória színek a szalagok, saját kezűleg - Online magazin

Kis íj szalag az elmúlt mesterkurzus, megbeszéltük, hogyan lehet egy buja szalag szalag saját kezével, ez a mester osztályban, megmutatom, hogyan lehet egy kis meghajlással szalagot. 1. operatőr szatén szalag 4 cm széles vágva négy hosszúságú szegmenst 8 cm-re a szalag a kontrasztos színek 2,5 cm széles vágva egy szegmens hossza 4 cm fotó 2. forma egy szirom: .. Kvartély hajlítsa fele kifelé, majd az egyik végén az egyik tojásrakás mint a fotó, és rögzítse a csap. Photo 3. alján a szirmok varrott szál összehúzódni. Photo 4. A második szirom, hogy tegyenek hasonlóképpen, és a varrva ugyanazon téma. Az eredmény egy pár lebeny. Photo 5. Egy kis íj, szükségünk van két pár lebeny. Photo 6. Az öv hossza egy elütő színű, és kapcsolja ki a tippeket a forraszanyag. Photo 7. A nemez vágott téren.

Kategória színek a szalagok, saját kezűleg - Online magazin

Egyszerű szivárvány virág szivárvány virág a szatén szalagokkal köze kezüket nem nehéz, és akkor nézd meg magad. Photo 1. Minden, ami szükséges a munka: szatén szalag szivárvány színeit, olló, öngyújtó, tű és cérna, gyöngy a félúton. Photo 2. szalag 2,5 cm széles vágott lebeny üres :. Base 8.5 cm hosszú, fent - 5,5 cm sablon előgyártmány jelentősen felgyorsítja. A metszeteket kezeljük könnyebb. Photo 3. A virág szirmai hat, illetve szükség van az azonos 6 db. Photo 4. Tegye a szirmok átfedés, mint a fotó, és prometyvaem külső szélén. Photo 5. szálak összehúzódni. Photo 6. rossz oldalon. Photo 7. Az előlapon. Photo 8. A központ virág varrni vagy ragasztási. Photo 9. A kétszínű virág, amelyeket a fenti.

Kategória színek a szalagok, saját kezűleg - Online magazin


Kategória színek a szalagok, saját kezűleg - Online magazin

Bross nyakkendő saját kezével közelmúltban egyre fontosabbá válik, mint a kézzel készített kiegészítők íjak, virágok, nyakkendők, melltű, stb a szalagok. Ebben a mester osztály, megmutatom, hogyan lehet bross kötni a saját kezét. Ehhez szükségünk van rep szalag és csipke szélessége 38 mm. 1. operatőr csipke szalag és a munkadarab, hogy az alján a nyakkendő: hossza és száma üres látható a képen. Photo 2. A nyersdarabokat félbehajtva, ragasztó a végeket. Photo 4. A leghosszabb munkadarab egymás ragasztó „hurok” a szalagok. Photo 5. Most vágjuk üres íj. A hossz és a számot a fotó. Photo 6. A végén a tuskó redukálható a központ és a ragasztó. Photo 7. Forró ragasztó között egy forró csatlakoztassa az összes alkatrész, majd tűzés. után a munkadarabot beillesztett bross. Photo.

Kategória színek a szalagok, saját kezűleg - Online magazin

Rose dísz egy mester osztály „-ra emelkedett dísz saját kezébe” házivarrónő Jan Prosha-Kolesnik megmutatja, hogyan kell szőni fonat (Fenichka) két keskeny csík, és a rózsa ki a alkothatja. Photo 1. Minden meg kell dolgozni. Photo 2. Két azonos hosszúságú keskeny szatén szalag hajtogatott arc és csomót. Photo 3. Egy darab szalagot csavarja a tetején. Photo 4. A második szegmens a szalagot csomagolást hurok. Photo 5. húzza a hurkot. Photo 6. Kezdje szőni dísz. Photo 7. hurok nyúlik felénél első vonószemet.

Kategória színek a szalagok, saját kezűleg - Online magazin

Lünetta tulipán tél közepén úgy akarja tavaszi napfény és hő. Nem javaslom, hogy időt takarít meg, és adj magadnak egy tavaszi hangulat most. A fotó Master Class „Hogyan gyűrű tulipán saját kezűleg” mutatom létrehozása az eredeti haj tartozékok. Photo 1. Először, hogy a tulipán a szalagot. Használt szatén szalag (szélesség 2,5 cm). Ezután vágja téglalapok (hossz 4 cm). Dolgoztam két színben. Ahhoz, hogy egy virág, meg kell 12 pryamougolnikov- 48 cm szatén szalag. Ahhoz, hogy a 11 perem, hogy elvitt florets (5 fény rügyek és bimbók sötét 6 2 3 Bud szirom). Photo 2. Ezután az egyik oldalon lekerekített téglalap. Photo 3-5. És segítségével egy gyertya megperzselődött végén. Szórólapok kell kerekíteni. Photo 6-7. A hátoldalon.

Kategória színek a szalagok, saját kezűleg - Online magazin

Kétszínű masni spinner spinner könnyű végrehajtani, és úgy néz ki, nagyon elegáns. Ez a workshop segítségével kezdők, hogy a saját kezébe az eredeti buja íjak. Photo 1. Az új íj lemezjátszók, szükségünk van: - Tape monokróm és színes, - olló, - egy szál tűvel, - line - Világosabb. Photo 2. Vágott két hosszúságú szalag 12 cm 6 db. Perzselő könnyebb él. Photo 3. Ró színű szalagot egy szilárd anyag, a középső és varrni. Ezután teszünk egy egyszólamú szalag, varrni, Photo 4. Ami váltakozó varr a szalagok együtt. Ez az első oldalon a munka. Photo 5. Meg kellett volna, mintha, átfedésben: egyszólamú szalag az alsó és a felső szín. Photo 6. Varrni a szalagot a gyűrűt. Photo 7. szálak összehúzódni, rögzítse, vágja el a szálat nem.

Kategória színek a szalagok, saját kezűleg - Online magazin

Virág zefirka A Master Class „virág zefirka a saját kezét,” Majd én megmutatom, hogyan kell csinálni a nagy részét a kettős kör virágszirmok kanzasi. Photo 1. A szatén szalag két színben és 5 cm széles vágott négyzetek. Összeadjuk a négyzetek félbe átlósan. Photo 2. E háromszögek egymásra, és a kényelem a forrasz sarkok. Photo 3. Az előformát félbehajtva. Photo 4-6. Kapcsolja le a szög a háromszög, majd hajlítsa újra és újra. Photo 7. A második oldalon a munkadarab szirmok Nem ugyanaz a manipuláció. Photo 8. A felesleges levágni, és lezárjuk a forrasztópáka vagy öngyújtó. Photo 9. A hátoldalon a szirmok. Photo 10. Úgy néz ki, mint egy virágszirom oldalról. //