kaukázusi esküvő

Kaukázus, egy csodálatos hely, egy egyedülálló klíma. Sok nép, akik saját kulturális és vallási, így esküvői hagyományok jelentősen változhat. De a legtöbb ember egyszerűen társulnak a kaukázusi örmény esküvő, mivel ez is az egyik a régió népeinek. Azonban, ez a baj, mint a kaukázusi, van elég sok különböző esküvői hagyományok, amelyek egyediek egy embert.kaukázusi esküvő

Néhány gyakori hagyományok

Persze, akkor is, ha nem az összes kaukázusi esküvők ugyanaz, de a közös hagyományok bennük még mindig ott van. Például az az időtartam, az ünneplés. Ha az egyik esküvője elég a modern ember számára, és sok ifjú gondolja sokat ünnepli a második napon, vagy sem, a Kaukázusban, a minimális ünneplik 3-4 napig. Ez egy kis csendes esküvő, és ha a szülők gazdagok ifjú, az ünneplés késhet időszakra több mint egy hete.

Egy másik általános szabály a menyasszony. Természetesen a menyasszony hozza a hozományt, mint minden más kultúrákat, hanem a vőlegény kell fizetnie a váltságdíjat neki. Ennek eredményeként, általában mindenki marad boldog. Mindenesetre esküvő Kaukázus, az első lépés az előkészítése a szülők menyasszony ára, csak akkor a jövőben a törvények kezdődik, hogy megvitassák az összes funkcióját az ünneplés.

Mégis érdemes megjegyezni, hogy a Kaukázusban az ifjú sokkal könnyebb, mert nem vesz részt gyakorlatilag nem szervez egy esküvő. A maximum, ami kell, hogy a menyasszony egyszerűen válasszon egy esküvői ruha. A vőlegény is, amennyire csak lehetséges segíti a szülőket.

Ami a többit illeti, azok vagy egyéb jellemzői az esküvő hagyományok, pirítós, gratulálok vagy kötelező tevékenységek változhat, mert nem szükséges, hogy minden ember a Kaukázus, mint egy nemzet. Itt található a sok népek, akik saját hagyományok és sajátosságok a mindennapi élet, így olyan dolog, mint kaukázusi esküvő, nagyon jól bővíthető.Esküvői kaukázusi pirítós

Persze, kaukázusi pirítós, nagyon népszerű, mivel megvan a saját egyedi szerkezetét. Először azt mondja egy kis történet, majd kivontuk belőle a rövid alakban a lényeg. Egy ilyen konstrukció, átgondolt és érdekes, nem pirítós gyakorlatilag bármely más kultúra. Ezen kívül minden kaukázusi pirítós, egy mély filozófiai értelmét. Végtére is, bármilyen hagyományos pirítós, amely ejtik az esküvőn, tökéletesített évszázadok a legjobb szónokok az emberek. Tehát most az esküvő kaukázusi pirítós, nagyon népszerű, és a fénypontja minden ünnep. Miután egy pirítós egyesíti búcsú, vendégfogadásra, és hívja a pirítóst, hogy az ifjú egészségre.

Tehát, ha azt tervezi, egy esküvő mondani szép bókokat pirítós a kaukázusi stílusban, az egyik legjobb lehetőség. Elvégre, ha csak azt mondani, pirítós és gratulálok, hogy nem adnak ilyen pozitív eredmény. Ezen kívül szinte minden kaukázusi pirítós hordoznak bizonyos részecske, a humor, így ők egy nagyszerű megoldás, hogy egy kis vidámság és szórakoztat látogatók.

Természetesen egy ilyen nyilatkozatot kell változtatni egy kicsit alatt egy modern csavart, de egyszerű. A legfontosabb dolog, egyszerűen nem hiányzik a lényeg. Valóban, a filozófiai értelmét üdvözletet mindig értékelik.

A fő különbség kaukázusi esküvők

Szláv hagyományos esküvők, kaukázusi egészen más. Még az emberek, akik élnek a lábainál, jelentős különbségek vannak a felföldi. Azonban ez a kép is megfigyelhető mindenhol, mert a hegy egy egészen más életforma, és ezért alakult hagyomány.

Természetesen sem a szláv népek, nincs hagyománya, hogy elrabolja a menyasszonyt. Ebben az esetben azt jelenti, nem színpadra alkalmazáson, amely során kerül sor a menyegzőre. A kaukázusi hegyek, ha egy férfi el akarja venni a lányt, de a szülei nem adja beleegyezését egy esküvő, akkor a döntés az utolsó út, hogy elrabolja a menyasszonyt. Minden ember a Kaukázus, vannak funkciók ezt a hagyományt, és azt gyakorolják a mai napig. Bár általánosan elfogadott a lány elrablása, hogy a kedvenc, de mielőtt még nem tud semmit, mert minden beszél a házasság végzett kizárólag a szülők.

Az a tény, hogy a szülők megállapodtak kizárólag a gyermekek esküvőjére. Ez is az egyik jellemzője a lakosság a Kaukázusban. Végtére is, ha van mindenkor a menyasszony vagy a vőlegény volt a szavazati jogot, néhány kaukázusi népek, különösen azokat, amelyek a muszlim, a vőlegény látta a menyasszony egy esküvőn az első alkalommal. Azonban ez a hagyomány szinte nem használt.