kaukázusi esküvő

kaukázusi esküvő

Ebben a cikkben szeretnénk megosztani a csodálatos nemzeti esküvő Ivanhoe és Emilia általunk szervezett erre a csodálatos pár. Minden a történet szokatlan, kezdve a ritka és szép a nevük, amit adtak a szülők. Szeretjük nemzeti kaukázusi esküvő a hagyomány családok várat egy markáns szeretet és tisztelet az idősebb generáció, a szeretet még a legtávolabbi rokonok.Emlékezés Emily esküvői és Ivanhoe, azt teletölteni őszinte érzelmek, mert a srácok annyira szokatlan és az esküvő voltak nem csak a luxus és az eredeti, hanem egy valóban őszinte, világos és tiszta. A menyasszony és a vőlegény - a hivatásos sportolók (Ivanhoe - egy harcos, és Emilia - tenisz), részt vesz a jótékonysági és találkozott egy árvaházban, ahol a gyerekek jöttek segíteni.

Esküvői iroda „Shop of Wonders” együtt a stúdióban «Magicbride» hozni a fiúk fantasztikus történet, a „Love for All Seasons”, amelyben a főszereplők utazni az időben és korszakok:

Nézzük gyors előre arra a helyre, a látogató az esküvőt. Itt mi és lakberendezők szerveztek a mesés extravagáns. A vendégek köszöntötte mesebeli karakter, dolgozott egy illuzionista, látogatás stúdió csinál egy szuvenír fotó minden vendég számára. Az ünnepség kezdődött a regisztráció a flash mob, amelyen részt vett mind a vendég művészek és a vendégek magukat. Mivel mindenki tudta, hogy a szertartás szimbolikus a pár tudta cserélni gyűrűk, és azt mondják, hogy egymásnak a kedves szavakat, úgy döntöttek, hogy meghívja a „állami anyakönyvvezető” Villi Vonka. Ez egy szokatlan és meglehetősen sokkoló döntést, tekintettel arra, hogy ez - a nemzeti kaukázusi esküvő, nem tematikus esküvő. Azonban az összes vendég vette ezt pozitív és mosollyal az arcukon. Az érzelmek a menyasszony és a vőlegény skálán kívül, hogy nehéz volt elhinni, hogy mi történik - színházi regisztrációs házasság.

Különterem díszített hihetetlenül szép és mesés. A tervezők otthonról «Elenova» dekorációval megmutatta műrepülő esküvői virág és a dekoráció. Újak hatékonyan meg a taps a nagyterem meghívott vendégek. Az esti repült látványosan szép, otthonos meleget. Nagyon megható és rendkívül természetes ifjú első táncolni pirotechnikai és színpadi füst, menyasszony duett nővérével - egy dal, mint egy ajándék a vőlegény, gyújtó nemzeti kaukázusi táncot. A siker a szórakoztató esemény része kísérte vezető esküvői - Roman Akimov, meghívott csillag - Timur Temirov, a megbecsült művész Azerbajdzsán Sarhan Sarhan és a fő csillag az este - egy résztvevő a show "The Voice" Nargiz Zakirov. Érdemes megemlíteni, hogy a vendégek az esküvő a Kaukázus nem csak beszélni, és mély fogalmi pirítós, hanem nagyon szórakoztató!

A történet befejezése erről a csodálatos nemzeti kaukázusi esküvő, meg akarom mutatni, milyen szép esküvői fotó könyv kiderült. Mégis, ez jó, ha a memória az esküvő napján sem marad, mindössze 50 nyomtatott kép és egy CD-t, digitális fotók, hanem egy szép könyvet:

Ha lenyűgözte a történet ezt igazán szokatlan, nap, igazi pár, és szeretné támogatni a Ivanhoe és Emil jótékonysági tevékenység (elsősorban a fiúk nem gyűjt pénzt!), Majd figyelni, hogy alap „kezem”.

Esküvői iroda „Shop of Wonders” köszönhetően Ivanhoe és Emilio azért, amit ránk bízta a szervezet az esküvő! Gratulálunk, és szeretném, ha egy végtelenül hosszú és boldog családi életet!kaukázusi esküvő

Mintegy egymillió pillangók által létrehozott festő gyönyörű esküvői dekoráció, tartott szabadban, egy sátorban a tónál.

kaukázusi esküvő

Gyönyörű nemzeti esküvő. Különleges vendég - Nargiz Zakirov (a show "The Voice"), Sarhan Sarhan és Timur Temirov, és ami a legfontosabb - az őszinte érzéseit az ifjú!

Ropogós aromás bagettet, bor kísérletek, levendula árnyalatú, szemtelen pantomimeseivel, Amour - annyira ismerős France nagyon közel az esküvő egy vidéki szálloda a külvárosban

kaukázusi esküvő

Látogatás ünnepségen brakoso-Chetana a Kuskovo, elegáns esküvői dekoráció, Soso Pavliashvili, VIA "gyöngyszemei", és más művészek ...

kaukázusi esküvő

Nagyon pozitív az esküvő egy neves család Gudkov, ami kezdődött egy őrült séta a luxusjacht «Ferretti» a Moszkva folyó.

kaukázusi esküvő

kaukázusi esküvő

Mi Chebbi Chic? Rendkívül szép a regisztráció, gyengéd és eredeti esküvői stílusban Shabby Shic. Áttekintést az esküvő napján. Photo-jelentés és esküvői klip.

kaukázusi esküvő

Szürke ruha Vera Wong - egy merész választás a menyasszony. Gyönyörű napsütéses őszi jelentésében az esküvőről.

kaukázusi esküvő

Csodálatos esküvő 80 fő egy luxus ország klub. Lenyűgöző virág. Csoport „Ivanushki International” és unokája a legendás Louis Armstrong - Charlie.

kaukázusi esküvő

kaukázusi esküvő

Angyalok és fehér szín az esküvői dekoráció, fehér orchideák, „Wanda” és bazsarózsák a tervezés, látogatás az esküvőt, dob labdák fényjelzéssel és így tovább.

kaukázusi esküvő

Valerij Sjutkin „Ivanushki International» és más művészek egy luxus esküvő. Lenyűgöző esküvői dekoráció, látogatás az esküvőt, világos programot, tűzijáték.

kaukázusi esküvő

Hihetetlenül elegáns esküvői 100 ember egy szép szoba, fényűző berendezéssel, ami megerősíti azt a tényt, hogy a merész piros szín lehet irreális elegáns és lenyűgöző.

Szereted a véleményünk
Egy modern esküvő?

A mi megközelítésünk, hogy a szervezet az esküvő, akkor nem több, mint három megrendelést azonos időpontban. A források korlátozottak, mert aprólékosan dolgozni az egyes projektek, és nem jár a szabadúszók. Fenntartjuk a napig ünneplés most, hogy a szakértők kezdett dolgozni az esküvő ma már ezen a napon van hozzád!

kaukázusi esküvő
Tisztelt vásárlók és a barátok! Vettünk saját irodája egy ultra PORTPLAZA üzleti központ, a bank a Moszkva-folyó, 100 méterre az új metró „Technopark”.

kaukázusi esküvő
Gratulálunk Swissotel Krasnye Holmy évtizede! Örültünk, hogy az Ön jubileumi eseményeket. Köszönöm a meghívást. Minden, mint mindig a legmagasabb szinten. Egy kis Fotóriport az eseményt.

kaukázusi esküvő
A vőlegény sírt, amikor látta, hogy a menyasszony egy ruha! Nem szavakkal leírni ... Nargiz Zakirov (a show "The Voice"), Sarhan Sarhan és Timur Temirov, és ami a legfontosabb - az őszinte érzéseit az ifjú! Lásd az új esküvői premierje „Sátor Csodák”.