Kaukázusi esküvői hagyományok, különösen a konyhában, kaukázusi konyha

Az esküvő a Kaukázusban egy nagy esemény minden tekintetben, így elkezdenek készülni előre, és figyelni, hogy minden, még a legkisebb, pillanatok és szempontokat. Rokonok ifjú törekedjünk, hogy az ünnep fényes és felejthetetlen, különös figyelmet fordítva az asztalra, amely vendégül, és üljön magukat hősök alkalmából. ifjú asztal kézzel készült dekorációs elemek gyártó külön - gyertya, szemüveg. Ez adja az asztal egyediségét és eredetiségét. A gyűjtemény exkluzív termékek és a tengeri mindenféle apró dolgok segítenek abban, hogy a nyaralás szokatlan és emlékezetes. És az utóbbi időben vált hihetetlenül divatos díszíteni az asztalra friss házasok szirmok élő rózsa - egy nagyon erős tervezési módszer, amely létrehoz egy hihetetlenül meleg és romantikus hangulatot az asztalnál fiatal. Asztalok vendégek nem nélkül maradt a figyelmet, akkor is elemei dekoráció, de kisebb mértékben - nagyobb figyelmet fordítanak a tervezés, a választék és csészék száma, amelyek be tudják mutatni a látogatók.Kaukázusi esküvői hagyományok, különösen a konyhában, kaukázusi konyha

Jellemzők és kaukázusi hagyomány esküvő

Egyre kevesebb fiatal elkezdte szervezni zajos ünnepségek alkalmával az esküvőt. Ez ritka az olyan esküvő, hogy ünneplik a teljes 100 vagy több ember, mint három nap. Most már egyre divatosabb, hogy távolítsa el egy kis étterem, meghívjuk személyek 30-40 vendég és üljön be egy cég óra 5 - 6 az erő. Fiatal párok inkább ne szórja a pénzt, egy buja esküvői kiegészítők, és a vendégek, és az eredeti romantikus és nászút távol rokonaik.

Ez a megközelítés a házasság lehet érteni, de csak akkor, ha ez nem az esküvő kaukázusi. Kaukázusi népek sikerült megőrizni az ősi szokások őseik, talán valahol egy kicsit összefoglalni a hagyomány szerint a modern élet üteme, de az egész úgy maradt fenn. Az esküvő a Kaukázusban - ez az, ahol a pénz és a vendégek nem fogadják el, és az esemény folytatódik, amíg három vagy több napra. Keressen egy esküvő nem csak a rokonok és a barátok, hanem a járókelők, de nem üres kézzel és tiszta szívvel.

Kaukázusi esküvői hagyományok, különösen a konyhában, kaukázusi konyha

Korábban a Kaukázusban, úgy döntöttek, hogy a kiválasztási egy pár részt a szülők és rokonok születése az ő gyermeke, és a már iskolás korban világossá vált ki, és aki a házasságot. Így a szülők döntenek. Most ez a hagyomány még mindig erős, de a fiataloknak is kap jóváhagyást az idősebb generáció számára a jogot, hogy saját válogatást a „második felében”.

Jóval azelőtt, hogy a fiatal család esküvő összejönnek, és tárgyalni a számos kérdést. A legfontosabb ezek közül a kérdések úgy: „A dátum az esemény”, „? Az összes látogató száma” és „? Az összeg a hozomány.” Az első kérdés, és így minden világos. A második kérdés a névérték és a késztermék és az ülések sokkal nagyobb számú ember - a Kaukázusban, az emberek nagyon vendégszeretők. Az érték a hozomány - a kérdés leginkább vitatott és fontos, mint korábban a népek a hegyek nem él ilyen luxus, és a fő „chip” volt birka vagy más állatok, ami miatt a menyasszony családja tudta etetni és nevelni a fiatalabb gyermekek számára. A mai világban, hanem a juhok használni drága ékszerek, autók, házak, vagy egyszerűen csak a pénz. Bride ár lesz tisztelgés a hagyomány.

Kaukázusi esküvői hagyományok, különösen a konyhában, kaukázusi konyha

Lakodalmas menet kaukázusi esküvő valóban nagy látványosság. Korábban helyett autók telivér lovak és a kocsi. Voltak öltözve csak a legdrágább és fényes díszek, pelerin, szőnyegek. Sokan nem házas lovasok megpróbálta megmutatni a bátorság és készség, hogy megmutassák a nők előtt, és még meg a menyasszonyt, felnőtt, mind az értesítéseket. Ma egy lakodalmas menet a Kaukázusban, nem kevésbé lenyűgöző látvány - néhány tucat drága autók díszített szalagokkal, takarók és szőnyegek. A nyitott ablak a hangos hangok a hagyományos zene és fejleszteni a nemzeti zászló. A menyasszony és a vőlegény nem ül az első és a második autó konvoj, mint „A Fellowship of the Vőlegény” ül az első és adózik mindazoknak, akik elzárta az utat igényes viteldíjat. Gyakran a lakodalmas menet indulhat három lovasok, népviseletbe öltözött. Riders ugrik egy kicsit megelőzve a kavalkád, megállás az autó, és blokkolja a mozgás minden lehetséges módon, hogy a menyasszony és a vőlegény is szabadon utazhatnak bármely kereszteződésnél és nehéz út. És mindent meg kell feltétlenül néz drága, elegáns és nemes.Kaukázusi esküvői hagyományok, különösen a konyhában, kaukázusi konyha

Sok minden változott az esküvői szokások a kaukázusi népek, de az orosz esküvő „Bitter!” Soha nem hallani semmilyen kaukázusi esküvő. Hagyomány, hogy a vőlegény a menyasszony meg tud fogni csak a nászéjszakán. Néha még, hogy a menyasszony és a vőlegény az esküvő volt a különböző szobákban - hagyomány. Menyasszony során az esküvő, meg kellett szerényen viselkedik és csendben, hogy nem volt nehéz, köszönhetően a megfelelő oktatást a szülők neki. Még sok évvel később, a lány a kaukázusi kitűnnek magas erkölcsi magatartás és hidd el, soha nem iszik pezsgőt ki a cipőjét nem.


ételválasztékkal kaukázusi esküvő

Mint korábban, most a táblákat esküvő Caucasian egyszerűen tele mindenféle finomságokat nemzeti kaukázusi konyha - kebab, pilaf, chakhokhbili, shourpa, achma, dolma, sós, és ezek sok étel fényes és finom dekoráció esküvői asztalra. Minden nemzetnek van egy különleges ünnep ételek, például a oszét esküvő az asztalon található a híres oszét pitét. Azerbajdzsán az esküvő élvezheti a valódi Azerbajdzsán pilaf a bárány, abház esküvő lesz, hogy jobban megismerjék az éles hazai és illatos szószok (tkemali) adzhika és fűszerek.

Kaukázusi húst, zöldséget és mindenféle szeletelés savanyúság játszik nagyon fontos szerepet tölt be az esküvői asztalra. Ezek nem csak lángra az étvágyat, és hozd le fok, de ők is egyfajta díszítéssel. Az a tény, hogy a kaukázusi hideg és meleg ételeket szolgálnak fel a vendégek nem csak vágni termékeket a lemez, és minden étel van a célját és az eredeti design. Az egyik lemez különböző hús- vagy zöldség nem véletlenül - az ízét, aromáját és lé finom harmóniában egymással.

Kaukázusi esküvői hagyományok, különösen a konyhában, kaukázusi konyha

Zöldek, sok friss fűszernövények! Világos, illatos, dús növényzettel kötelező attribútuma minden ünnep asztalra Kaukázusban. Kaukázus az esküvői asztalra mellett a szokásos zöld hagyma, petrezselyem és a kapor megtalálható gyógynövények, mint a fejes saláta, a koriander, Regan, menta, sós és sokan mások, hogy adják az élelmiszerhez annak érdekében, hogy egy különleges egyedi ízét. Azt is használják, hogy készítsen 300 különböző fűszerek, ízesítők és ezek keverékei.

Nincs nemzeti esküvő teljes anélkül, hogy a hagyományos desszert és desszertek által szokások. Szokás szerint, ez a fajta étel, hogy főzni a saját menyasszony, a családja és a barátai. Leggyakrabban, az asztal megjelenik Chak-Chak dióval vagy paszta, főtt egy különleges ősi recept alapján, amelyet öröklődött nemzedékről nemzedékre a nők.

Kaukázusi esküvői hagyományok, különösen a konyhában, kaukázusi konyha

Jelenleg kaukázusi esküvői és folyékony mosogatószer - shurpa (húsleves), vagy shulyum (koncentrált húsleves). Általában ez az étel főtt át a tűz egy nagy öntöttvas üst, a főzési módszer lehetővé teszi a sütést egyszerre nagyszámú vendég, de olyan különleges íz és illat, amelyeket időnként eltér az otthoni főzés. Ezeket az ételeket szolgálnak fel az elején az ünnep - egy kis Pialat ilyen húsleves bevonja a gyomor fala a szükséges mennyiségű zsír és lehetővé teszi, hogy hosszú ideig anélkül, hogy részeg. Csak shourpa helyett 100 gramm vodka reggel - a másnaposság halad azonnal. Azon vendégek számára, így az esemény egyáltalán, ha úgy kívánja, a nők, hogy egy tányér forró levest egy darab főtt hús egyéb ételeket.

Kaukázusi esküvői hagyományok, különösen a konyhában, kaukázusi konyha

De mi a lakoma nélkül a híres kaukázusi kaukázusi borokat. Bor a Kaukázusban mindig a prémium, akár úgy egyik titka a kaukázusi hosszú élettartam. Különleges díszvendége az esküvőjén kaukázusi bor öntjük különleges konténer - az állat szarva, hogy a vendég köteles a csatorna aljára, mondván, bölcs, pirítós szeretnék a friss házasok. Rajongói rövidital mindig képes megtalálni az asztalra brandy és konyak italok különböznek egymástól nemcsak utóíz és aroma, hanem az erő, például Chachi várat 50-70 fok.

Kaukázusi esküvői hagyományok, különösen a konyhában, kaukázusi konyha

Nos, a végén a cikkben szeretnék megjegyezni néhány pillanatig kaukázusi esküvő - egy tánc, egy csomó tánc és élő népzene. A nemzeti esküvők kaukázusi emberek nem jönnek inni, és töltse ki a gyomor, de ahhoz, hogy kommunikálni, mint jön egy nagyon távoli rokonok, akik nem látják egymást évekig egy ilyen eseményt. Boldogságot, egészséget és nyugodt ég a feje fölött egyáltalán fiatal.

Valódi tippek! Először tudni!


* Ahhoz, hogy a haj fényét és puhaságát, meg kell tenni őket a kávézacc, és finoman dörzsölje a kezét, majd öblítsük le meleg vízzel


* Diétás frissen facsart gyümölcsleveket fog biztosítani a gyors fogyás, de ez nem könnyű fenntartani. Frissen facsart gyümölcslé narancs, grépfrút és citrom meg kell inni naponta háromszor. Máskor ivóvíz. Általában diétát tart 3 napig, és akkor elveszíti akár 3 kg-ot.


* Titkos recept shurpa sertéshús sok család, de egyesül egy tény: ha a készítmények shurpa sertéshús a tűzre, hogy válasszon egy csont ebből íze a leves javát


* Igaz kaukázusi receptek alapján a nyílt láng használata. Szinte mindent - a hús tejtermékek kizárólag nyílt tűzön készült. Normál serpenyőben növényi olaj - inkább sértésnek ezt kaukázusi szakács!


* Nélkül kaukázusi mártással étel elveszti varázsát. Töltik szinte minden étel. És ha nincs tábla, kaukázusi család több fajta mártás - étkezés nem sikerült. Ez az íz, lédús és íze ékezetes