Kaukázusi esküvők és esküvői ukrán, orosz kozák esküvő

Kaukázus rendkívül multinacionális. A helyi esküvők jellemzi egyedi méretű események: az ünnepség tart három napos vagy annál hosszabb kíséri szép esküvő kaukázusi nemzeti táncok, zenék, bőséges lakoma, ősi rítusokat. Vannak rituálék jellemző csak a hegy esküvők. Oszét, csecsen, örmény hagyományos esküvők s kitűnő, nagyon „üzem” minden jelen van.Kaukázusi esküvők és esküvői ukrán, orosz kozák esküvő

Felföldi meleg és nagylelkű. Úgy feküdt ki az esküvő egész családja megtakarítást neryadovoe bármilyen kaukázusi került megrendezésre a legmagasabb szinten. Alapvető vámszabályok évszázadokon nem változott, annak ellenére, az internet, a mobiltelefonok, ruhák nyugati márkás cégek.

Kaukázusi esküvői szokások

 • Bujkál. Miután a menyasszony és a vőlegény nem lehet a násznép együtt. Újak „rejtőzködő” annak érdekében, hogy ne lássák egymást között rokonok és barátok. Csak előestéjén a nászéjszakán látták. Az egyéni származik a napon, amikor a társadalom osztva férfi és nő. Semmi, mint ez nem jelent semmilyen orosz vagy kozák esküvő. És az örmény, megszentelt szokás, esküvő is, soha nem voltak nagyon hasonlít a „bújócska”. Azonban a régi orosz esküvő érdekes ennek fényében rituális, hogy a vőlegény egy ideig is ül az asztalnál egyedül, anélkül, hogy a menyasszony, miközben ő másik szobában szőttek két zsinórra.
 • A bejegyzést a menyasszony a férje házában. Amikor a menyasszony belépett a házba a házastársa, az arca teljesen borított elkerülése érdekében a szemmel verés. Orosz hagyomány és az orosz esküvő kár harcolt eltérő módon, a menyasszony arcát soha nem zárt a szlávok.
 • Egy sor karok. Mielőtt a nászéjszakán kaukázusi lány magában kell foglalnia bizonyos családtagok. Az első ölelés a kisfiúval jelképezte fia születése. Akkor ez volt szükség, hogy átfogja a nagymama.
 • Méz és rizs. A szimbólum kényelmes életet édesanyja a vőlegény regaled menyasszony méz, majd lezuhanyozott azt rizzsel. Orosz esküvő is más, mint - ha a menyasszony és a vőlegény lezuhanyozott búza.
 • Nászéjszakán. Minden szertartás alatt, a menyasszony végezzük egy szobában egy találkozót a vőlegény, ettől a pillanattól, ők hivatalosan férj és feleség.
 • Ajándékok. Minden lehetséges ajándékokat a kaukázusi hagyományok voltak festve. Tehát, meleg zokni a menyasszony kapott minden a vőlegény rokonai a férfi vonalon, amelynek meg kell jelölnie a menyasszony takarékosság.

Társkereső a Kaukázusban

Egyszer régen volt választották a fiatalember szülei. Most kaukázusiak csak szimbolikusan kérni a szülő javára kezdeni udvarlás.

Kaukázusi esküvők és esküvői ukrán, orosz kozák esküvő

Társkereső is tudja, a régi ukrán esküvő, kozák, sokan mások. A Kaukázusban, a ruha korábbi volt egy sor lépést:

 • Hozzárendeli a dátumot. A rokona a vőlegény találkozik a menyasszony családja a bejelentést az érkezés időpontja matchmakers.
 • Udvarol az első. Jött egy közeli rokona a vőlegény és az a személy, aki jól ismerte a két család. Interjú a menyasszony apja és több lány családja a vendégek tartották a betérőket. De az első üzletember fél hozzájárulásával nem volt jellemző - ez a rituális játék.
 • Udvarol a második. A skála az esemény nőtt, gazdagabb étkezés, a résztvevők több. A végén megállapodás született.

Miután a partnerkereső pénzügyi kérdések, megállapodott a vendégek számát (ezek általában egy csomó, akár háromszáz). Bár a Kaukázus megy a násznép lehet bárki - de egy ajándék. Esküvői vőlegény fizet.

Rites partnerkereső eltérő lehet a különböző népek a Kaukázus. Örmény származó ősi életforma, esküvői vigyáznak szokásaikat, Ingus - saját. Korábban a kaukázusi népek partnerkereső fordul elő tavasszal, és az ügy halasztani saját esküvői ősszel, hogy van, abban az időben, amikor a termény betakarítása (orosz kozák vagy ukrán esküvő általában túl kora ősz). Most játszott mindenhol esküvői minden évszakban.

menyasszony elrablása

Ez egy rendkívül ősi felföldi hagyomány, amely soha nem hallott semmilyen orosz kozák esküvő vagy ukrán. Örmény esküvő is ezzel rituális nem ismeri. A civilizáció hozzájárult a kaukázusi rítusok - a vőlegény nem olyan gyakran már ellopta a menyasszony, ha ő hajlandó udvarlás. De néha ez történik. Nő venni, hogy a ház a szerelem lovas, most nincs más választása, mint hogy hozzájárul a házasság, mert különben valamiféle menyasszony kegyvesztett örökre: meglátogatta a ház a jövő házastárs a házasság előtt.Kaukázusi esküvők és esküvői ukrán, orosz kozák esküvő

Azzal is egyetértek előzetesen a menyasszony ára. Adj hozományt a vőlegény, a menyasszony, hogy érkezik az első nap a lakodalomban. Az ókorban, a fő kalymnoy „deviza” birka már csak ez a pénz most.

A távolsági ünneplés

Kaukázusi esküvő három napig tartott, vagy több. Tulajdonképpen nincs semmi különleges itt, mert például az ukrán menyasszonyi tartott hetente egyszer. Az esküvő a hegy népek jellemzi nagy kiadós ételek, gyújtó lezginka, híres pirítóst. Most ünnepli a nők és férfiak jön össze, és a korábbi kaukázusi esküvők valójában két: az első - egy nő - szimbolizálja a búcsú a lányát. És azon a napon az esküvő járt rokonok és barátok a menyasszony, a szülők a menyasszony hozománya fizetni, koszorúslányok hozta hozományt házastársa otthon.

 • A Kaukázus násznép kiabálni „keserű”, ahogy azt szereti, hogy az orosz esküvő, akkor nem. Ez annak köszönhető, hogy a muszlim szabályok - sőt érintse meg a szeretett menyasszony csak a nászéjszakán.
 • Kaukázusi menyasszony - egy mintát a szerénység és a tisztaság. Nem párja a vőlegény, szinte nem beszél, nem iszik pezsgőt egy cipő. Örmény esküvő, megszentelt hagyomány, annak ellenére, hogy a különbség a többi esküvőjét a kaukázusi népek, túl kemény a menyasszony. De a vendégek viselkednek teljesen szabadon.
 • Zene esküvőre kaukázusi emberek nagyon energikus. Számos nemzeti táncokat. Kötelező tánc Lezginka. Itt lezginka menyasszony tud táncolni, de csak a kapott meghívást egy idősebb rokon.

Kaukázusi esküvők és esküvői ukrán, orosz kozák esküvő

 • Mountain metaforikus pirítós és gyönyörű. Amikor pohárköszöntőt mondott, hogy a menyasszony, beszél a bátorságát és erejét. Mint egy menyasszony elszigetelt szerénység, takarékosság, szépség.
 • Lenyűgöző esküvői menetet. Sem az orosz, sem az ukrán menyasszonyi ebben a tekintetben általában nem felel meg - kaukázusi avtokavalkada áll több tucat autó. És gyakran - és telivér lovak. Az első gép - valami, mint egy ATM: a pénzt kap, aki megáll. Fiatal pár ül a második autó, és a harmadik a szőnyegek a menyasszony - ők szét, amikor kiszáll a kocsiból.

Jellemzői örmény esküvők

Örmény esküvő felszívódik a közös kaukázusi hagyományok esküvők, de nekik is van egy sor speciális érinti. Valószínűleg ez az oka, hogy az örmények - ortodox nemzet.

Például egy menyasszony lehet jelen udvarlás, azaz, hogy a vőlegény helyezi a gyűrűt a gyűrűsujj a jobb kezét.

Leendő férje fizet a menyasszony árát. Ez a megváltás hagyományos sok ember számára. Ukrán esküvő, valamint az orosz is, nem tud meglenni nélküle. Nem olcsó ajándékokat és édességet. Esküvői ruha a korlátozás is készül a vőlegény. Elfogadott ajándékokat és ruhákat, hogy nagy kosárban: közel vannak a vőlegény. Míg a menyasszony visel egy esküvői ruha, a rokonok és barátok leendő férje tánc az utcán - mindig kíséri élő zene.

Kaukázusi esküvők és esküvői ukrán, orosz kozák esküvő

Örmény esküvő nagyon hosszú és kiterjedt. Hosszan tartó étkezés után kezdődik az esküvő a templomban. Örmény menyasszony az esküvő, úgy döntött, hogy egy csomó ékszert. A ünnepi asztalra menyasszony eszik semmit. Táncolj csak akkor lehet a végén egy lakoma - a hagyományos nemzeti tánc.

Van egy világos rituális Örményország: a nászéjszakán vége, és az anya férje küld egy kosár piros alma jelképezi a tisztaságot a kiválasztott.

A mi korunkban, néhány részletet, amelyek érdekes esküvő kaukázusi megváltozott.
De most készül a kaukázusi és örmény esküvő és ünneplés zajlik magát soha nem látott mértékben, mert mi lehet fontosabb, mint a házasság egy fia vagy lánya házasságát.

Kaukázusi esküvők és esküvői ukrán, orosz kozák esküvő

Csecsen esküvő hagyománya régóta öröklődött nemzedékről nemzedékre, és egészen más, mint a miénk. Az egyik fő különbség az, hogy a menyasszony családja általában nem nem vesz részt a fesztiválon, mint a lánya gondozási otthon nagyon szomorú esemény. Annak ellenére, hogy az általános vélemény, a nők Csecsenföldön nagyon tisztelettudó, ő választása mindig [...]

Kaukázusi esküvők és esküvői ukrán, orosz kozák esküvő

Gratulálunk testvére a nővérek esküvő napján talán a legmeghatóbb kívánságait után szülői áldás. Elvégre ezek láthatatlan szálak a szeretet, hogy csatlakoztassa a testvér, nagyon erős és vékony. Ők hozták létre a világ, mint egy gyermek - egy csendes kis sarkot a barátság és a támogatást, ők próbálják megmenteni az egész életüket. Ezért az esküvő egyikük [...]

Kaukázusi esküvők és esküvői ukrán, orosz kozák esküvő

skála emberi bölcsesség rejlik a varázslat, hogy bányásztak empirikusan több ezer éve. Már az ókorban is voltak varázslók, varázslók és a varázslók, akik használják a különböző rítusok és rituálék befolyásolása érdekében az emberek sorsát és a természeti jelenségek. Cikkének tartalmát Mi ez? Lehetséges, hogy ellenőrizzék az elemeket? ZemlyaOgonVodaVozduhRitualy ZemliRitualy magic magic magic OgnyaRitualy VozduhaRitualy Mágikus Waters Mi [...]