Kaukázusi esküvők, hagyományok, ruházat

Kaukázusi esküvő olyan, mint egy gyors, ritmikus tánc. Ez csodálta a színes, identitás rituálék és ceremóniák. Ünnepnapokon, a folyó ömlik a bor, pazar ételeket szolgálnak fel, daryatsya drága ajándékokat, hangzó népdalok és táncok tartják.Hogyan kezdődött minden

Kaukázusi esküvők, hagyományok, ruházat

Ma lakói a Kaukázus közelebb a dátum az esküvőt, de a vidéki területeken a régió még mindig megtalálható az ősi hagyományokat. Például a fiatalabb gyermekek nem szabad elvenni, amíg nem fog az idősebb testvérei. Foster testvérpár nem házasodhat.

Mint korábban, minden kezdődik a partnerkereső. Két évtizeddel ezelőtt, a menyasszony választása függött a döntést a szülők vagy a vének a klán, de ma a fiatalok maguk is egyetértenek kötés kötés.

Vannak esetek, amikor a menyasszony igazán akar házasodni, és a menyasszony és a szülei nem adta beleegyezését, akkor ott van a menyasszony lopás a Kaukázusban. Ez az ősi hagyomány még mindig fontos, bár a rendőrség, és próbálja meg foglalkozni vele. A fiúk hagyták magukat köcsög még iskolás korú lány. A legtöbb esetben a lopás végződik a házasság, hiszen miután a házban egy ember, még egy darabig, aztán minősül piszkos és meggyalázták.

A menyasszony hozománya a kaukázusi megadja a fiatalok mellett, még akkor is, ha ez umyknuli. Mielőtt értéke határozza meg a juhok száma, de ma minden mérhető pénzben.

Ahogy minden megy

Kaukázusi esküvők, hagyományok, ruházat

A Kaukázusban, más módon tartozik a menyasszony és a vőlegény. Ezek a kiváltó oka a fesztivál jelképe az esküvőt, de aktívan részt is ne vegye. Társkereső a kaukázusi végén elrendezése az esküvő, ami után számos fiatal családok kezdenek ünneplők. Az első napokban a Suite nem lehet látni. A nők és a férfiak mennek a különböző házak, ahol tölteni a győzelem önmagában részvétele nélkül a menyasszony és a vőlegény. Young ünnepli egy kört a közeli hozzátartozók is egymástól elkülönítve. Ebben a hagyomány, akár egy szimbólum - Esküvői rejtőzik.

Egy másik ősi szokás hegyi emberek - kötelezze a menyasszony ára. Ő egy kaukázusi menyasszony váltságdíjat, amelyet adott neki rokonok. Mahr dowries vagy akár említett Korán és képviseli bármilyen anyag értéket. Az ősi írások azt mutatják, hogy az ellátás, amely szükséges, hogy kompenzálja a munkaerő, ne legyen túl magas vagy túl alacsony. Emiatt sok frusztrált szabályokat a házasság, mint a menyasszony szülei követelt egy nagy hozományt. Így a helyi hatóságok úgy döntöttek, hogy egy bizonyos összeget kell fizetni a vőlegény oldalán.

Eljegyzés kaukázusi Suite hordoz egy pap - Imam. Házasság nem lehet arra következtetni, ha a lány nem ért egyet. Mielőtt a szent szertartások, Brac megy az anyakönyvi hivatal, ahol hivatalosan is regisztrálni a kapcsolatukat. Ha minden a regisztráció befejezése után a menyasszony és a vőlegény irányítja az ünnepségre, amelyet gyakran felkérik, hogy az összes rokonok. A kaukázusi esküvők mindig lesz néhány száz ember, és a járókelők is szívesen látott vendég.Az esküvő után vége, és tartotta a nászéjszakán, a menyasszony és a vőlegény ne érintse két hétben. Ezen időszak elteltével a víz felajánlást tett szertartás. Feleség kíséretében barátok, megy jól a vízért és inni az új család, és a vőlegény. Ezután alkotnak egy családot nem kerül teljes körű jogait házaspárok.

A házba belépve a vőlegény

Kaukázusi esküvők, hagyományok, ruházat

Abban a pillanatban, amikor először belép a vőlegény házához, mint egy menyasszony, a legjelentősebb az esküvői hagyományok a Kaukázusban. Pre Young fedi arcát a fátylat a vastag szövet. Erre azért van szükség annak érdekében, hogy megvédje őt a szemmel verés és a befolyása a gonosz erőket.

Lépjen be egy új házat ő köteles a jobb lábával. Ő kedvességet vőlegény szülei azt mutatják, már az ajtó, így a menyasszony, hogy menjen a juh bőre. Továbbá, a menyasszony kell, hogy megtörjük a cipő csészealj boldogságot.

Kaukázusi hagyomány esküvők olyanok, hogy a jogot, hogy az első menyasszony ölelés adni a legfiatalabb ember a házban, majd a legidősebb nő. A vendégek és a hozzátartozók kíván ifjú jólét és a jólét, és a menyasszony - a boldog házasság. Korábban úgy döntöttek, hogy zuhany fejét, érmék és édességek, ma inkább az általuk használt papírpénz és cukorkát. Csak a gyerekek gyűjteni őket a földről.

Házasodtak családok csere ajándékokat. Ez továbbra is megfigyelhető az ősi szokás, amely gyapjúzoknit az összes férfi a házban a vőlegény. Ez a fajta kijelző kézimunka és kivitelezés a menyasszony.

Az ünnepség alatt, a vőlegény a jogot, hogy érintse meg a menyasszonyt, így vidám és fényes ünneplés nem fog hallani „keserű.” Újak viselkednek diszkréten, csendesen és szerényen. Egyedül maradt azok számára csak a nászéjszakán, de hagyományosan úgy kell szentelni a bizalmas beszélgetés, hogy megismerjék egymást.

esküvői ruha

Kaukázusi esküvők, hagyományok, ruházat

Divat a modern fehér ruha eltolódott a hagyományos esküvői ruhák. Esküvői ruha manapság gyakran varrott híres tervezők és divattervezők. A múlt században vált közkedvelt fehér bolyhos ruha, de ma a lányok versenyeznek csak a szépség és kifinomultság.

Mégis bizonyos területeken a Kaukázus, például Dagesztán, megőrizte a hagyomány, hogy viseljen egy hagyományos esküvői ruha. Ünnepségek pár választani két színben vagy ruha - hagyományos és modern. Más régiókban, néhány kaukázusi sikeresen egyesíti elemeit a hagyományos ruhát a modern ruhában. A menyasszony mindig fehér, a férfiak inkább szürke.

Arms és a nyak, a menyasszony kell zárni. A feje díszített kokoshnik, hogy megfeleljen a ruha, ami egy fátyol. Gyakran esküvői ruha díszített fém szíjjal.

Az esküvő, a vőlegény kaukázusi néha fel a sapkáját, és cserkesz, amely korábban játszott szerepét alkalmi férfi kabát. Ma már csak, mint egy ünnepi ruhát. Gyakran a kép egy ember kiegészíti kard.

Kaukázusi esküvők, hagyományok, ruházat
Kaukázusi esküvők, hagyományok, ruházat

Ilyen öltözékben menyasszony és a vőlegény táncolt a nemzeti tánc-szerű lezginka. Segítve őket a család és a vendégek.

Kaukázusi hagyományok különböznek az eredetiség. Lakói mélyen tisztelt és tiszteletben tartsák gyökerek és véleménye szerint az idősebbek, különösen a szüleik. Ezért felkészülés az esküvő a kaukázusi lehetetlen jóváhagyása nélkül a család. Segítenek, hogy szervezzen egy ünnep, és a vőlegény párt veszi a készpénz költségeket. Ünneplés több hétig is eltarthat, az esküvői menet áll legalább húsz autó, és kíséri a fiatal Oszétia még lovasság. Ez egy világos és izgalmas akció, szép és gazdag. Ez magában foglalja a sok vidám és boldog, amiért hozzon létre egy élénk és viharos légkörben.

A kaukázusi esküvő TOASTMASTER nem található, olyan vidám és gyulladásos nagy nemzet szórakoztatja magát. Ott hallottam hosszú és szép pirítós, játszik a fertőző zene és a tánc csodálatos. Mindent elkövetnek a becsület kialakult párok.